Sari la conținut

Vanessa top arad sunt in cluj cateva zile

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

PS Ce pacat pt mine ca nu esti blonda !

Ia o perucă blondă și ai rezolvat problema :))))
  • Oras:Gradiste
Postat

150lei -30min normal numai protejat +oral neprotejat, 69, orice pozitie...(1fin)

250lei- 60min normal protejat + oral neprotejat, 69.....( 2fin).

Extra :

- anal 100lei

- cim 50lei

Accept si cu mai multi barbati,cupluri, nu iau nimic in plus fiecare isi plateste normal...

Restul preturilor spuse si nu corespund cu ce am scris aici, sunt povesti.

• Like 2
Vizitator
Postat

Am lecturat putin topicul din Arad, multe povesti, abia gaseam cate o recenzie, dar recenzia lui Tomson inclina putin balanta, favorabil, doar ca e cam veche,din 2016. Alt aspect de mentionat, in zona noastra, nu prea ne place graba, tot din recenzii reiese ca esti draguta, la chip si la corp, sa vedem, poate ,poate, saptamana viitoare, daca vei mai fi si voi avea timp, ne vom intersecta. Sedere placuta pe meleagurile noastre!

• Like 1
Postat

Alta calarita prin bordelurile europei.

traim Era in care toti prosti isi dau cu parerea , toate parasutele si panaramele vorbesc de cum se piloteaza avioanele, grandomani si tarani se vad regi la cules capsuni😉 . Sunt doar niste versuri trateazale ca atare
Postat

Am lecturat putin topicul din Arad, multe povesti, abia gaseam cate o recenzie, dar recenzia lui Tomson inclina putin balanta, favorabil, doar ca e cam veche,din 2016. Alt aspect de mentionat, in zona noastra, nu prea ne place graba, tot din recenzii reiese ca esti draguta, la chip si la corp, sa vedem, poate ,poate, saptamana viitoare, daca vei mai fi si voi avea timp, ne vom intersecta. Sedere placuta pe meleagurile noastre!

buna, asa este sunt si multe povesti in topic dar sunt recenzii reale alea care sunt ca altfel nu ma treceau la top cei de la site. Nu pot sa ma trec singura. Nu sunt saptamana viitoare, am venit in vizita la o prietena si plec maine dimineata. Pupici
  • Like 1
Vizitator
Postat

traim Era in care toti prosti isi dau cu parerea , toate parasutele si panaramele vorbesc de cum se piloteaza avioanele, grandomani si tarani se vad regi la cules capsuni😉 . Sunt doar niste versuri trateazale ca atare

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

traim Era in care toti prosti isi dau cu parerea , toate parasutele si panaramele vorbesc de cum se piloteaza avioanele, grandomani si tarani se vad regi la cules capsuni . Sunt doar niste versuri trateazale ca atare

Bine zici, tratam dumele curvelor cum trebuie. Ne intra pe o ureche si ne ies pe cealalta.

In schimb eu nu fac afirmatii gratuite. Exista recenzii cu tine pe forumuri germane. Deci nu-mi veni cu dume ieftine.

• Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...