undoomed Reputație: 67 Postat Mai 6, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 6, 2018 Ce program aveti azi si maine?
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 6, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 6, 2018 Dar eu faceamMisto de tine =))))) stiam ca asta vei spuneAzi si maine ma gasiti la Anais in locatie si pot fi contactata prin PMSau la numarul ei de telefon , afisat in topic ❤️ Ines. Nu te mai lua singura la misto! In alta ordine de idei, oralul il faci fara?
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 si in sfarsit am futut-o si pe ines
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 si in sfarsit am futut-o si pe ines:)))))) m-am lamurit ! Eu azi nu am lucrat. Exact asta am vrut sa verific. ;)
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 :)))))) m-am lamurit ! Eu azi nu am lucrat. Exact asta am vrut sa verific. ;)ahahahahah
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 DEJA SUNT CAZAT IN TIMISOARA LA HOTEL
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 6, 2018 Postat Mai 6, 2018 Eram curioasa de fapt sa vad daca o sa inventezi ca ai fost pe la mine.Si uite ca era cum ma asteptam.
tomson Reputație: 5778 Postat Mai 7, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 7, 2018 Ines :, (doar in data de 6.mai si 7.mai)200 / finalizarea400/ 1h Anais:;200/ finalizarea400/ 1h Intram si impreuna , dar fara show lesbi. Programari la nr de telefon din topic. Specificati numele. ❤️❤️❤️Pai ? s-a marit pretu de la 350 la 400 asa scurt ?
pulifer Reputație: 869 Postat Mai 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 7, 2018 Eram curioasa de fapt sa vad daca o sa inventezi ca ai fost pe la mine.Si uite ca era cum ma asteptam.adica viata ta e atat de neinteresanta incat concepi planuri machiavelice pentru a prinde in capcana trolli de duzina? pentru astia dintre noi care nu sunt complet retardati e clar ca intentia ta era doar sa ii mai aduci niste clienti amicei tale :) sper ca a functionat.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 adica viata ta e atat de neinteresanta incat concepi planuri machiavelice pentru a prinde in capcana trolli de duzina? pentru astia dintre noi care nu sunt complet retardati e clar ca intentia ta era doar sa ii mai aduci niste clienti amicei tale :) sper ca a functionat.Am vrut sa vad daca o sa scrie ca a fost la mine, n-am voie? Eu sunt aici cu ea, doar ca nu lucrez in Bucuresti. Si am spus asta mereu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Multumind lui Anais pentru gazduire pe topic si nu numai. Dragii mei azi s-a produs alinierea planetelor, așa încât am intalnit-o pe Ines.O domnișoara înaltă, un corp armonios, chip frumos, sâni superbi, sfarcuri mobile, ochisori cu tenta asiatica – ceva deosebit, o adevărata păpușica.Întâlnirea s-a produs în locația lui Anais, prietena lui Ines.Reper Puerto Cafe, zona buna.Din prudenta am parcat în Burebista și bine am făcut.Fără prea multe detalii, apartament doua camere, sufrageria deschisă comunica cu holul, dormitorul etansat.Despre activități.Nefiind un expert în „servicii” m-am limitat la un oral nepro și o finalizare „caprioara”.Oralul este însoțit de priviri atatatoare și este unul dintre cele mai remarcabile întâlnite de mine.La finalizarea „caprioara” am întâlnit o păsărica strâmtă,ne-am intrebuintat un pic la momentul patrunderii și nici nu a durat prea mult pentru a fi „executat” în extaz.Ines imbina tinerețea, frumusețea și profesionalismul.Are rost sa vorbim despre note aici?Doar un binemeritat 10!Cadoul 200 lei, plăcută investitie.Recomandare – un da hotărât!Mulțumesc draga Ines, aștept să ne revedem. :flowers2 1
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 7, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 7, 2018 Am vrut sa vad daca o sa scrie ca a fost la mine, n-am voie? Eu sunt aici cu ea,doar ca nu lucrez in Bucuresti, numai ma fut. Si am spus asta mereu Eu nu te anunt cand te fut
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 Multumind lui Anais pentru gazduire pe topic si nu numai. Dragii mei azi s-a produs alinierea planetelor, așa încât am intalnit-o pe Ines.O domnișoara înaltă, un corp armonios, chip frumos, sâni superbi, sfarcuri mobile, ochisori cu tenta asiatica – ceva deosebit, o adevărata păpușica.Întâlnirea s-a produs în locația lui Anais, prietena lui Ines.Reper Puerto Cafe, zona buna.Din prudenta am parcat în Burebista și bine am făcut.Fără prea multe detalii, apartament doua camere, sufrageria deschisă comunica cu holul, dormitorul etansat.Despre activități.Nefiind un expert în „servicii” m-am limitat la un oral nepro și o finalizare „caprioara”.Oralul este însoțit de priviri atatatoare și este unul dintre cele mai remarcabile întâlnite de mine.La finalizarea „caprioara” am întâlnit o păsărica strâmtă,ne-am intrebuintat un pic la momentul patrunderii și nici nu a durat prea mult pentru a fi „executat” în extaz.Ines imbina tinerețea, frumusețea și profesionalismul.Are rost sa vorbim despre note aici?Doar un binemeritat 10!Cadoul 200 lei, plăcută investitie.Recomandare – un da hotărât!Mulțumesc draga Ines, aștept să ne revedem. :flowers2In primul rand iti multumesc pentru feedback ,pentru cadouri , iar in al doilea rand , s-a produs intalnirea deoarece esti un domn si ai numai recomandari bune din partea fetelor. Deci este si meritul tau .
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 7, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 7, 2018 Multumind lui Anais pentru gazduire pe topic si nu numai. Dragii mei azi s-a produs alinierea planetelor, așa încât am intalnit-o pe Ines.O domnișoara înaltă, un corp armonios, chip frumos, sâni superbi, sfarcuri mobile, ochisori cu tenta asiatica – ceva deosebit, o adevărata păpușica.Întâlnirea s-a produs în locația lui Anais, prietena lui Ines.Reper Puerto Cafe, zona buna.Din prudenta am parcat în Burebista și bine am făcut.Fără prea multe detalii, apartament doua camere, sufrageria deschisă comunica cu holul, dormitorul etansat.Despre activități.Nefiind un expert în „servicii” m-am limitat la un oral nepro și o finalizare „caprioara”.Oralul este însoțit de priviri atatatoare și este unul dintre cele mai remarcabile întâlnite de mine.La finalizarea „caprioara” am întâlnit o păsărica strâmtă,ne-am intrebuintat un pic la momentul patrunderii și nici nu a durat prea mult pentru a fi „executat” în extaz.Ines imbina tinerețea, frumusețea și profesionalismul.Are rost sa vorbim despre note aici?Doar un binemeritat 10!Cadoul 200 lei, plăcută investitie.Recomandare – un da hotărât!Mulțumesc draga Ines, aștept să ne revedem. :flowers2 Fey, te-a deconspirat lacheul.
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 In primul rand iti multumesc pentru feedback ,pentru cadouri , iar in al doilea rand , s-a produs intalnirea deoarece esti un domn si ai numai recomandari bune din partea fetelor. Deci este si meritul tau .De ce vrei sa ma topesti? :) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 7, 2018 Postat Mai 7, 2018 nu te duci la anais?m-as fi dus, dar mi-e ca ii scap o pula in gura lu ines =))))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum