Sari la conținut

Suplimente pentru acumularea de masa musculara

Postări Recomandate

• Oras:F
  • Oras:F
Postat

Bleah , prea urat :((

Stiam eu ca tot la ala cu sulita lunga ramanem  :blushing2 https://localsexting.com/media/cache/resize_inset_700x700/sites/localsexting/upload/photo/2016/02/314137-6d022564ccea146613ce7d92269a5d70-user.jpeg https://milliondicks.com/pics/t/s-207447.jpg

Vizitator takayama
Reputație: 0
Postat

Canceru de prostata nu e numai din cauza la produse sunt multi care au asta si nici macar nu stiu ce is aia steroizi.Lasand gluma fara o alimentatie corespunzatoare poti manca proteina cu lingura si sa ei steroizi rezultatu este egal zero.Orice produs e nociv pt organism luat abuziv.Sunt multi care se trezesc antrenori dupa 1sapt de sala.Vrei sa faci muschi ia si mananca frate 500g albus de ou pe zu intre 1000 -1200 g carne pe zi cu legume verzi,orez,cartofi ...

Necesarul proteic se calculeaza in functie de kg;din discutiile mele cu sportivi de performanta,cat si din experienta proprie,ar veni cam asa:

-natural 2g/kg

-cu anabolice 3-3,5g/kg

In ambele cazuri sub acest prag ar fi prea putine proteine,peste,ar fi prea mult si incepi sa te ingrasi;nu neg ca sunt unii cu un metabolism extraordinar care ajung la 4-5g/kg.

• Like 2
Vizitator takayama
Postat

Mușchi o sa faci prin antrenamente calumea + trebulon , testosteron, hormoni de creștere care sunt cei mai ok pentru tine , suplimentele sunt pistol cu apa ...

Incomplet,dar pe acolo :)

Cate tampenii am putut citi de la tot felul de neaveniti,iar unii chiar agresivi in prostia lor :laugh2

• Like 3
Postat

Suplimentele pentru  cresterea masei musculare  sunt utile pentru ca reusesc impreuna cu alte lucruri pe care le facem precum exercitiile fizice sau alimentatia pe care o facem.

Vizitator rocco
Postat

Branca usrului nu laba...ursului :))

Una peste alta pana la suplimente si alti steroizi trebuia sa invatati omul sa bea apa, sunt convins ca nu are habar. Si niciodata un singur ou. Minim doua, pentru sinteza proteinelor........

Vizitator takayama
Postat

Un produs interesant este si somatodrol un supliment pentru masa musculara.

Este fix rahat in ploaie, dar bun placebo pt necunoscatori;punct!

• Like 1
  • Minus 10

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...