dromaderu Reputație: 411 Postat Februarie 13, 2013 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2013 Episodul al doilea - Ne dăm cu capul de pereți și scoatem tâmpenii din tot ce vreți Când am spus eu ca LR e deficitară.... am primit confirmare Maestre HG, dvs. în pur stil otevist dramatizați momentul și strigați în gura mare "linșaj virtual"?! Vai mie ... Unde maestre a fost așa ceva?! Am cerut eu capul stimabilului Luca s-au ați perceput în superba dvs. maturitate forumistă că incit la răscoală împotriva acestui domn!?Unde maestre .... din ce postare a reieșit asta?! Rog cu citat în orice stil doriți (antenis, b1ist, otvist pt. mine oricum este aceeași porcărie doar cu altă pălărie... ) Am spus eu că nu mi-a plăcut postarea aceea.... ?! UNDE MAESTRE!? sau că m-a deranjat stilul siropos!? AM ZIS EU TREABA ASTA?! Oric eu fumez prea mult .... Ori nu știu !?Chestia cu REP negativă sau pozitivă - am spus-o și aici : sunteți bolnavi după aceste puncte .. este concurs sau ce?! Trebuia să dau report!? Mesajul era adresat în special celor care încurajează acestă postare - ce făceam maestre dădeam PM fiecăruia care a votat!? Oare înțelegeți!? Oare!? Linșaj virtual ?!---- asta le-a întrecut pe toate .... !!!!! Am scos cuțitele și topoarele și am sărit la grumazul omului!? Incredibil!!!! Mare păcat că vă credeți un matur.... Cumpătarea nu vine neapărat cu vârsta...Și că tot vorbim de maturiate? Chiar trebuia în acest topic să deplângeț închiderea topicului unei domnișoare retrase (temporar) din activitate!? Ca om matur nu puteați să vă gândiți că există și alte căi de transmitere a unor mesaje către dumneaei?! Probabil știți de existnța PMului - o metodă atât de elegantă .... dar nu, noi trebuie să ne auzim vorbind ( sau să ne vedem scriind)? Sau o metodă la fel de simplă - deschidem topic la DG și transmitem public aceste mesaje să ne audă toată lumea! Aaa și să nu faceți vreo greșeală / eu sunt un imatur convins.... "Linșaj virtual" ?! Sunt siderat! Și oripilat chiar de atâta maturitate! - maestre Magic - departe de mine gândul unei înfruntări poate una armată la un AOE. Iar pentru partea a doua discutăm.
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2013 Postat Februarie 13, 2013 Deja mă plictiseşti... eşti penibil! EDITAT:Privitor la Lexie... vezi mai jos calea aleasă de mine (mesajele sunt prea personale pentru a le publica):
dromaderu Reputație: 411 Postat Februarie 13, 2013 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2013 Stimabile Max- nu am cum să mă opresc - clarificăm vorbe, traduc cuvinte, împărtășim idei (asta dacă avem voie), linșăm oameni....Viața e frumoasă și aici proverbul cu cel mai deștept .... nu are aplicare!! asta ca să tăiem posibilitatea asta de ieșire... A și da ... Întrebare : nu am înțeles de ce sau cine a făcut alăturarea (cumva ca și categorie) a recenziilor stimabililor Luca și Afriq - mie mi se par total diferite - părere mea!!!! A mea.... Și nu linșez sper pe nimenea..!! PS. Maestre HG îți sunt dator cu un pahar de wiskey... asta din ciclu viața bate filmul!! dar toate la timpul lor!!
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2013 Postat Februarie 13, 2013 PS. Maestre HG îți sunt dator cu un pahar de wiskey... asta din ciclu viața bate filmul!! dar toate la timpul lor!! ... poate ne vedem la un coniac!
magic blue Reputație: -409 Postat Februarie 13, 2013 Postat Februarie 13, 2013 Intamplator sau poate ca nu, a fost readus in actualitate topicul "Cand ce-i prea mult strica", care o are in centrul atentiei - culmea - pe aceeasi frumoasa Andra. Fratilor, va recomand sa-l cititi, pentru ca nici nu stiti ce pierdeti. Gasim acolo pareri ale unora dintre cei care s-au exprimat si in acest topic... inclusiv prietenul Luca. Veti putea trage unele concluzii foarte interesante. Lectura placuta!
dromaderu Reputație: 411 Postat Februarie 13, 2013 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2013 Hai maestre eu penibil!? Îmi cer scuze dacă v-am oripilat cu ideile mele despre pulă și pizdă și spermă și... Sper că nu vă simțiți și dvs. linșat virtual!?Fiți matur vă rog și iubiți-ne așa cum suntem - imaturi ...
dromaderu Reputație: 411 Postat Februarie 13, 2013 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2013 și decenise așa anost forumul... Cel puțin pentru mine!!!!!!
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2013 Postat Februarie 13, 2013 Adevărul este că toţi suntem penibili şi imaturi când ne apucăm să ne ciorăvăim privitor la curvăsăreală şi iluzia iubirii... eu unul o recunosc!
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2013 Postat Februarie 13, 2013 Uite de aia unii colegi ai nostrii au inceput sa isi ceara stergerea contului. Cred ca voi face asemenea (oare a cata oara) ? Domnilor ... fara cuvinte !
dromaderu Reputație: 411 Postat Februarie 13, 2013 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2013 Hai măi ghindare .... încerc și eu să îmi susțin o idee (atenție susțin nu impun) și tu te superi?!Recunosc că am folosit un limbaj agresiv pe alocuri dar aceta este nivelul DGurilor nu!? Și apropo de blestematele puncte de reputație - vorba unui coleg începător - oare ce s-ar fi întâmplat dacă astfel de idei erau prezentate de unul fără puncte!? Puncte puncte și iar puncte--- vedete-aș din nou mov ghindare!!!
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2013 Postat Februarie 13, 2013 Nope man ... nu mai vreau culoare, de fapt niciodata nu am vrut-o sincer. Ma mai luau unii peste picior pe mess ca bravez si alea, alea. Frate, pai daca vroiam culoare pana acum nu o aveam ? Ohooo ! Gata cu cearta man ... cred ca este suficient. poate va spuneti parerile undeva la o berica downtown ... mai bine.
dromaderu Reputație: 411 Postat Februarie 13, 2013 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2013 Și că tot mi-am "futut" dimineața cu discuțiile acetea Rog un search pe google după "prostituție omor gelozie"!!!! Și întreb din nou, știu... chiar obsesiv.... E mai periculos un neanderthalian cu mâna groasă pus pe "futut" la rupere sau un client îndrăgostit gelos?!?!
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2013 Postat Februarie 13, 2013 Bueyyyy ... pe tine te manca reu vaz io asa d-aci, ai ? Parca te rogi deja de somebody sa-ti dea warn, or ban cumva ? Max ... over !
dromaderu Reputație: 411 Postat Februarie 13, 2013 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2013 Suntem la DG... E liber...Și toate au un început...!!!! Și sfârșit...
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2013 Postat Februarie 13, 2013 Și că tot mi-am "futut" dimineața cu discuțiile acetea Rog un search pe google după "prostituție omor gelozie"!!!! Și întreb din nou, știu... chiar obsesiv.... E mai periculos un neanderthalian cu mâna groasă pus pe "futut" la rupere sau un client îndrăgostit gelos?!?!Obsesiv, dar totuşi just... adevărul este că sociopaţi/inadaptaţi sunt din ambele tabere (neanderthalian, îndrăgostit) şi întâlnirea cu oricare dintre ei poate avea urmări urâte. Gelozia de care vorbeşti o poate simţi şi un neanderthalian, este drept că aceasta se poate manifesta ca posesivitate combinată cu frustrare, dar cocktail-ul emoţional este exploziv în orice situaţie. Tind să cred că, orbit de gelozie/posesivitate/frustrare, un neanderthalian poate fii mai periculos decât un "îndrăgostit"... iar dacă individul în cauză mai are posedă şi un corp bine dezvoltat... Oricum amândoi am dat exemple extreme! Și apropo de blestematele puncte de reputație - vorba unui coleg începător - oare ce s-ar fi întâmplat dacă astfel de idei erau prezentate de unul fără puncte!? Nu vreau să polemizăm, dar la fel de bine te-aş putea întreba "oare ce s-ar fi întâmplat dacă recenzia Andrei era făcută de unul fără puncte"... chiar nu are rost să ne mai batem capul cu Domnul Dacă!
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2013 Postat Februarie 13, 2013 Aoleoooooooooooo !Unde esti nenea @Deep River sa le faci matale o analiza pe text la colegii nostrii, ca poate reusesc sa-si abata gandul de la subiectul asta ? P.S. A se trata ca pamflet. Nu fac referire la eventualele greseli de exprimare, punctuatie, alea-alea.
ciocan Reputație: 382 Postat Februarie 13, 2013 Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Oras:Ciuciunghezia (use google maps)! Postat Februarie 13, 2013 Dragilor, o sa fiu scurt si concis pt. ca scriu de pe mobil si detest acest lucru.Orice recenzie care nu respecta in mare modelul din regulament, inclusiv detaliile tehnice + note, este pasibila de anulare (mutare la DG).Nu acceptam note de genul : oral N/A, normal N/A, etc. pe motiv ca doar ati stat de vorba cu fata sau i-ati recitat poezii. Ok, inteleg ca printre altele, unii au avut parte si de momente deosebite, dar daca nimic din ce se noteaza si detaliaza intr-o recenzie nu s-a intamplat, atunci va rog sa nu mai scrieti degeaba. Scrieti la DG!Multumesc de atentie!
dromaderu Reputație: 411 Postat Februarie 13, 2013 Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Telefon: dromaderu_cocosat Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2013 Punct!
magic blue Reputație: -409 Postat Februarie 13, 2013 Postat Februarie 13, 2013 Stimate @Dromaderu, sunt la fel de periculosi amandoi, atat primitivul, cat si nebunul indragostit. Ceea ce trebuie subliniat e ca aceste specimene vor continua sa existe, din nefericire, indiferent de ceea ce scriem noi aici. Nu sunt de acord ca forumul acesta e o potentiala sursa de inspiratie pentru indivizii de genul lor. Nu cred nici ca recenzia lui Luca prezenta un risc major pentru ceea ce se vrea a fi forumul, din simplul motiv ca nu multi sunt capabili sa scrie asemenea "povesti siropoase", nici macar dintre cei care le citesc cu placere. Ideea de baza ar trebui sa fie aceea ca, in limitele regulamentului, sa ni se dea voie sa fim noi insine, unii mai romantici, altii mai pragmatici... macar aici, pe forum, ca destul ne prefacem in viata reala. Chiar am deschis un topic legat de acest subiect, dar vad ca nu se bucura de prea mult succes. Poate ca ne e teama sa vorbim deschis despre noi.http://nimfomane.com/forum/topic/10873-cat-de-reali-suntem-in-lumea-virtuala/
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2013 Postat Februarie 13, 2013 Punct! ... si de la capat cu alineat !Nene @Ciocan fa matale un pustiu de bine si inchide threadul asta generator de conflicte cu iz antropologic ... plizzzzz !Auf viderzen !
magic blue Reputație: -409 Postat Februarie 13, 2013 Postat Februarie 13, 2013 Sper ca sunt in asentimentul tuturor, considerand ca ar fi nevoie sa ascultam si opinia sefului Pisicuts, pentru a putea conchide.
Vizitator Deep River Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2013 Postat Februarie 13, 2013 Aoleoooooooooooo !Unde esti nenea @Deep River sa le faci matale o analiza pe text la colegii nostrii, ca poate reusesc sa-si abata gandul de la subiectul asta ?In culise. Nu vreau sa arunc gaz pe foc.
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2013 Postat Februarie 13, 2013 Hai mai nenea DR ca e in trend nu vezi. Mai apare cate unu cu un molotov in mana ... ZBANG ! ... da cu el si fuje !
Vizitator TheMachine Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2013 Postat Februarie 13, 2013 Qui prodest?Proprietarilor! Circul face trafic!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum