Sari la conținut

Cristina trans

Postări Recomandate

• Oras:Piata Iancului
Postat

Ce ai patit draga in Galati de ai postat pe FB?? Despre ce pesti este vorba??

despre ca nu pot munci in galati .. deoarece ma suna pesti tigani la telefon si ma ameninta ca intra peste mine si sa imi iau bagajul sa plec si acum cateva zile s'a mai intamplat ceva cuiva in minunatul oras de nepretuit GALATI. . Eu mai stau pana maine oricum am platit .. care mai vrea sa vina ok .. oricum nu mai prea raspund la telefon... asa ceva nu am patit in viata mea
Postat

despre ca nu pot munci in galati .. deoarece ma suna pesti tigani la telefon si ma ameninta ca intra peste mine si sa imi iau bagajul sa plec si acum cateva zile s'a mai intamplat ceva cuiva in minunatul oras de nepretuit GALATI. . Eu mai stau pana maine oricum am platit .. care mai vrea sa vina ok .. oricum nu mai prea raspund la telefon... asa ceva nu am patit in viata mea

daca nu ma insel nici data trecuta nu ai fost multumita de Galati,acum sper sa nu ma insel daca despre tine este vorba!! Multe se vaita de Galati
Postat

daca nu ma insel nici data trecuta nu ai fost multumita de Galati,acum sper sa nu ma insel daca despre tine este vorba!! Multe se vaita de Galati

nu am fost multumita din alte puncte de vedere de aceea m-am gandit sa mai incerc .. dar asa ceva nu am patit niciodata. . Sa nu ai tu liniste in casa ta .. oricum maine plec
Postat

nu am fost multumita din alte puncte de vedere de aceea m-am gandit sa mai incerc .. dar asa ceva nu am patit niciodata. . Sa nu ai tu liniste in casa ta .. oricum maine plec

Bafta la Iasi si eventual Cluj daca te duci
Postat

cand ajungi in iasi ?:)

din pacate nu stiu.. trebuia sa ajung dupa galați dar dupa toate cele întâmplate ma intorc la Bucurestiul meu ⤠. Dragii mei domnii mei nu am putut sta mai mult de 3 zile plecata 😂😂😂 so i'm back to Buc â¤â¤â¤ va puuupppppp
Postat

din pacate nu stiu.. trebuia sa ajung dupa galați dar dupa toate cele întâmplate ma intorc la Bucurestiul meu ⤠. Dragii mei domnii mei nu am putut sta mai mult de 3 zile plecata 😂😂😂 so i'm back to Buc â¤â¤â¤ va puuupppppp

deocamdata amani miniturneul,sau il anulezi de tot?
Postat

deocamdata amani miniturneul,sau il anulezi de tot?

il aman 👅 .. stau cu bucurestenii meiii â¤â¤â¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Buna !

Nu vii și la Suceava?

Postat

il aman 👅 .. stau cu bucurestenii meiii â¤â¤â¤ðŸ’‹ðŸ’‹ðŸ’‹

Si eu sunt Bucurestean dar sunt plecat de acolo deocamdata!!
Vizitator florinflo7
Postat

tare frumoasa esti😘

Postat

Ba tu pe toti vrei sa i sugi!! Tare sugaci esti

pe toate* 💋
  • Like 1
Vizitator
Postat

Hai la iasi Criss ..te pup

Vizitator
Postat

Nu nu...numai femeile le ascund ts le f... si in moldova is cam rarute spre deloc !

Postat

Te deplasezi?

ma poți suna pentru mai multe detalii 0733355971 ❤
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...