Sari la conținut

Cristina trans

Postări Recomandate

• Oras:Piata Iancului

Adevarat ! Sa mor! mare lucru ai spus acum ! â¤â¤â¤â¤ eh eu cred ca a gresit sau glumește generalistul sau ma confunda ... ca eu pt 100 lei ... nu dau nici detalii 😂â¤ðŸ¤—🤗ðŸ˜ðŸ˜‹

Link spre comentariu

Se zvonește in tara ca ma modific ma fac ma dreg ... poza facuta acum cateva ore dupa ce am iesit din cada cu parul proaspăt uscat ! Fara pic de machiaj si neagra putin sub ochi de la mascara !!!! .... va pup dragilor si stiu ca voi faceti întotdeauna alegerea perfecta ! â¤ðŸ˜˜

post-255568-0-13139200-1547238317_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:moon

Da ,da stii cat am cautat ceva de genu sa ii zic odata cu cine seamana ca sa nunmai rada de altii?ff tare.....da si oac,oac e bunðŸ˜ðŸ˜sa terminam odata cu baietelu asta care se crede peste toata lumea ,femeie,desii i s-a spus ca ii miroase cucu a branza.Vai ce rusine!ðŸ˜

Link spre comentariu

Draga ,da tot poza aia o postezi cu cele 2 cand te mai scot si pe tine la un citro😠ai pus-o de 100 de ori😊altele nu ai?sau nu ai mai primit nimic alte dati?ðŸ˜deh taxi dus-intors plus club costaðŸ˜las ca platesc prostii!

Link spre comentariu

Da ,da stii cat am cautat ceva de genu sa ii zic odata cu cine seamana ca sa nunmai rada de altii?ff tare.....da si oac,oac e bunðŸ˜ðŸ˜sa terminam odata cu baietelu asta care se crede peste toata lumea ,femeie,desii i s-a spus ca ii miroase cucu a branza.Vai ce rusine!ðŸ˜

confunzi marfa cu ambalajul .. mai reciteste odata 😂 "se crede peste toata lumea" wtf ? Daca ma credeam asa nu ma iubeau toate fetele ;) daca tu sau oricine altcineva nu ma simpatizati e strict problema voastra ... nu pot fii pe placul tuturor si nici nu imi doresc asta nici iisus cristos nu a fost perfect ce sa iti zic ... dai up si reciteste ce si cum cu branza si ce sa zic .. pofta buna ! Si daca binevoiesti sa iti ocupi timpul cu altceva nu sa stai geana pe ce fac eu !
  • Like 1
Link spre comentariu

Nu o cunosc pe Ariana personal,nu am fost la ea,din diferite motive,nu are rost sa le enumar,dar din postarile sale pe F.B se vede ca este o tipa care are grija de ea,au fost prieteni de ai mei si nici unul nu sa plans de igiena corporala sau intima!! Acum concurenta este mare si trebuie sa o intelegem!!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...