ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Aaaaa deci ai fost la mineee la clujjj ... nu credddd ❤❤❤❤❤❤ multumesc frumos baby ca , confirmi si tu lucrul acesta ❤ te puuuupp Link spre comentariu
generalistu Reputație: 15 Postat Ianuarie 11, 2019 Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 prin toamna daca imi amintesc bine,pe cand aproximezi ca ne revedem? Link spre comentariu
generalistu Reputație: 15 Postat Ianuarie 11, 2019 Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 tot asa la 100 fin si 150h? Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 😂😂😂😂😂😂😂😂😂 era sfarsit de vara da ... dar cred ca ma confunzi putin cu preturile astea .... ai fost la 200 finalizarea sau 400 ora . Link spre comentariu
sex power Reputație: 172 Postat Ianuarie 11, 2019 Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 tot asa la 100 fin si 150h?Cred ca daca erau preturile astea,numai avea timp sa respire Ariana!! Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Adevarat ! Sa mor! mare lucru ai spus acum ! â¤â¤â¤â¤ eh eu cred ca a gresit sau glumește generalistul sau ma confunda ... ca eu pt 100 lei ... nu dau nici detalii 😂â¤ðŸ¤—🤗ðŸ˜ðŸ˜‹ Link spre comentariu
Vizitator moonnight Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2019 Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 E jungla afara, mourire ma famille!!! Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Die my mother if i lie you ... mare circ 😂😘😘â¤â¤ Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 â¤ðŸ˜˜ Link spre comentariu
terog26 Reputație: 5 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:moon Oras:moon Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Oac,oac😠broscuto 1 Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Se zvonește in tara ca ma modific ma fac ma dreg ... poza facuta acum cateva ore dupa ce am iesit din cada cu parul proaspăt uscat ! Fara pic de machiaj si neagra putin sub ochi de la mascara !!!! .... va pup dragilor si stiu ca voi faceti întotdeauna alegerea perfecta ! â¤ðŸ˜˜ 1 Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Si chilotii pe dos fratilor ca ma blesteama lumea ❤❤❤❤❤❤ 1 Link spre comentariu
terog26 Reputație: 5 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:moon Oras:moon Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Esti jale baietelu ochios...oac,oacðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜nu te inecasi draga? Link spre comentariu
terog26 Reputație: 5 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:moon Oras:moon Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Oac,oac😠broscuto Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Tu tot pe aici? Gandacel ? 😂 o noapte frumoasa si linistita ca tine iti doresc Link spre comentariu
agness3 Reputație: 211 Postat Ianuarie 11, 2019 Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Telefon: 0736019347 Oras:Timisoara Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Leite ca doua picaturi de apa :P 1 Link spre comentariu
terog26 Reputație: 5 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:moon Oras:moon Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Da ,da stii cat am cautat ceva de genu sa ii zic odata cu cine seamana ca sa nunmai rada de altii?ff tare.....da si oac,oac e bunðŸ˜ðŸ˜sa terminam odata cu baietelu asta care se crede peste toata lumea ,femeie,desii i s-a spus ca ii miroase cucu a branza.Vai ce rusine!😠Link spre comentariu
terog26 Reputație: 5 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:moon Oras:moon Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Draga ,da tot poza aia o postezi cu cele 2 cand te mai scot si pe tine la un citro😠ai pus-o de 100 de ori😊altele nu ai?sau nu ai mai primit nimic alte dati?ðŸ˜deh taxi dus-intors plus club costaðŸ˜las ca platesc prostii! Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Da ,da stii cat am cautat ceva de genu sa ii zic odata cu cine seamana ca sa nunmai rada de altii?ff tare.....da si oac,oac e bunðŸ˜ðŸ˜sa terminam odata cu baietelu asta care se crede peste toata lumea ,femeie,desii i s-a spus ca ii miroase cucu a branza.Vai ce rusine!😠confunzi marfa cu ambalajul .. mai reciteste odata 😂 "se crede peste toata lumea" wtf ? Daca ma credeam asa nu ma iubeau toate fetele ;) daca tu sau oricine altcineva nu ma simpatizati e strict problema voastra ... nu pot fii pe placul tuturor si nici nu imi doresc asta nici iisus cristos nu a fost perfect ce sa iti zic ... dai up si reciteste ce si cum cu branza si ce sa zic .. pofta buna ! Si daca binevoiesti sa iti ocupi timpul cu altceva nu sa stai geana pe ce fac eu ! 1 Link spre comentariu
terog26 Reputație: 5 Postat Ianuarie 11, 2019 Oras:moon Oras:moon Partajează Postat Ianuarie 11, 2019 Mai baietelðŸ˜renunta😠Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Nu am dc .. atata timp cat ti-am vorbit frumos si nu te-am jignit neștiind cine esti pentru ca nu imi permit :) dar uite ca tu o faci gratuit ... the reason .. idk ... dar keep it on ! ❤ Link spre comentariu
sex power Reputație: 172 Postat Ianuarie 12, 2019 Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Nu o cunosc pe Ariana personal,nu am fost la ea,din diferite motive,nu are rost sa le enumar,dar din postarile sale pe F.B se vede ca este o tipa care are grija de ea,au fost prieteni de ai mei si nici unul nu sa plans de igiena corporala sau intima!! Acum concurenta este mare si trebuie sa o intelegem!! 1 Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Multumesc mult boo boo ⤠apreciez ! Si eu am o vorba ... CINE STIE CUNOASTE ! â¤â¤â¤ Va pupa Ari pe toti 😘 Link spre comentariu
sex power Reputație: 172 Postat Ianuarie 12, 2019 Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Dar nu ai ptr ce,Dumnezeu mi-e martor ca nu te-am intalnit in viata mea,desi orasele au fost "comune" de multe ori!! 1 Link spre comentariu
ariannaari Reputație: 639 Postat Ianuarie 12, 2019 Oras:Piata Iancului Oras:Piata Iancului Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2019 Hmmm â¤â¤â¤ poi cred ca ar fi cazul sa o punem de o intalnire 😂😂👑💦🖖ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ te pup . 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum