Sari la conținut

Cristina trans

Postări Recomandate

• Oras:Piata Iancului
Postat

Dar ce poze...wow...ma.baieti ce dracu aveti de va place plasticu..eu as merge la Ari fara sa ezit.te pup...si o sa te vizitez curand o sa vezi !!

ðŸ˜ðŸ˜ðŸ¤—💋💋 te pup boo boo
Postat

🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂 just sayin'

post-255568-0-97790100-1547991957_thumb.jpg

Postat

Se vede ca nu sunteti domnisoare, nici tu nici matracuca aialalta, va injurati pe aici ca la usa cortului; nu e greu de constatat ca acolo ai fost facuta! Ce ironie, ti-ai pus poza cu chilotii trasi de tocul papucului ca sa pari feminina dar la vocabular si eticheta esti mai masculin decat serghei mizil, mai papusel. :)) ti-ai tras doi pupinpulisti care te aproba orice ai zice pentru ca spera la o clanta mocca si te simti tare bine! La felul in care te comporti nu poti iesi din clientela ta de stanesti din ferentari, asta esti si-atata poti! Pupici cu sclipici returnati, atat tie cat si lui "captain save-a-hoe" ala care te felicita pentru discurs, sa ii transmiti ca si eu scriu destul de corect, daca ma complimenteaza si pe mine am sa ii dau si eu o clanta la jumatate de pret, ok?! :))

Postat

Si tu erai ? Si pe tine te-a intrebat cine ce ? Domnisoara am sa fiu cand voi avea pizda intre picioare momentan esti pe sectiunea de ts tv si aici avem STROMELEAG ... pe care si tu il poftesti btw :) nu am nevoie sa ma faca cineva sa ma simt tare , free services nu practic ! Deci what's the point ? Daca cineva simte nevoia sa zica ceva pozitiv sau negativ despre mine e strict problema lui !!!! Nu a mea !!! Cat despre "save a hoe" ... really ? Asta e parerea ta despre noi but you know something ... suntem sex worker-ite ... we are not hoes ! Pupici cu sclipici 🖕🤣🤣ðŸ’ðŸ’ðŸ’

Postat

Asta sunt si atata pot ? Wtf 🤣 stanesti de ferentari :))))))))))))))))))) esti penibil mai omule 😂😂😂 ai gresit adresa ce crezi 😂😂😂😂 ti-as sugera sa ai si tu o viata personala si sa lasi frustrarile deoparte si sa nu te mai baga in seama neintrebat .. nu e politicos .. daca nu ma cunosti nu iti da cu parerea despre mine , eu nu o fac ;) desi te-as putea caracteriza dar nu am cum pentru ca nu te cunosc ! Cum vorbesc eu sau cum reactionez e problema mea nu imi dai tu sa mananc si nu ma întretii tu , eu sunt eu macar ! Nu sunt o MIMOZA ieftina sa fac pe prințesa cand nu e cazul ! Sau tu crezi ca NIMFOMANELE imi fac viata frumoasa si acum tu criticandu-ma crezi ca voi ramane fara customers :)))) te inseli ! Eu nu pup in fund pe nimeni , nu ma prefac si nu sunt toata lapte si miere doar de dragul unor bani in plus ... stii cati oameni ma viziteaza si citesc ce scriu aici... si ce crezi nu le pasa 😂😂😂 pentru ca tot ce se intampla aici e o mizerie un circ ieftin ! Iar oamenii nu se lasa impresionați de asta si nici nu iau o decizie in functie de cat de frumos vorbesc eu sau nu ! Asa ca nu te mai obosi degeaba puiule ! ðŸ’ðŸ’💠va pup

Postat

Eu nu ma obosesc, tu scrii romane incercand sa justifici atitudinea ta de mahala, bai coaie. :)) stai linistit, nu esti "hoe" ca nu ai atitudinea si prestanta de dama normala, daramite a uneia de lux; esti un baietel cu tourettes usor sensibil si fara pretentii. Scrii un cuvant in romana, trei in engleza si toate patru sunt injuraturi de cort. Felicitari si la cat mai multe scule maneliste frate, sau ca sa vorbesc in termenii tai de poliglot,"good luck bro"! :))

• Like 1
Postat

Daca raspund unui comm inseamna ca ma justific ? 😂😂 in fata cui ? Cine esti tu ? 😂 manelista nu sunt 😂😂😂 si ce sa zic lasa sa injur eu ca la usa cortului dar in acelasi timp tu poti sa ma jignesti asa gratuit :)) tu cel crescut la palat 😂 cu o educatie superioara 😂😂 rolul tau aici e sa imi atragi tu mie atentia ? Daca tot vroiai sa faci acest lucru puteai sa imi dai "peste nas" cu stil ... pentru ca nu-i asa cateodata mai avem nevoie de cineva sa ne trezeasca putin gen dar tu ai continuat sa jignesti ! Deci care e scopul tau totusi ?

Postat

Mmm ce piersicuta! :crazylove :icecream :drool :puppykiss

te pup valentin 💋ðŸ’
Postat

Nu am spus ca esti manelist, am spus ca la cum vorbesti numai sculele maneliste te viziteaza, dar e posibil ca la cort sa nu se citeasca si na, tu de unde sa inveti?! Nu ai ce justifica, vocabularul denota exact tipul tau de persoana. Eu nu am palat, numai persoanele de pigmentul si calitatea ta umana viseaza la palate. Pe final as vrea sa imi cer scuze frate, nu as vrea sa ma lovesti cu poseta si sa iti strici oja. :))

Postat

Fa-ma sa inteleg un lucru Alexunder.

De ce as refuza clienti de diferite etnii si **spam editat**itati?

Banii lor nu circula sau cum?

In alta ordine de idei inclusiv persoanele transgender sunt **spam editat**itati.

Continuii sa o provoci pe aceasta fata fara ca ea sa iti fi facut ceva in mod real.

Nu vad de ce aceste atacuri fara sa atinga nici un subiect in comun cu acest forum.

In caz ca nu stiai majoritatea fetelor care apeleaza la sexul comercial renunta la educatie din pricina situatiilor precare si nu vad ca acest lucru sa fie de condamnat sau subiect de slutshaming.nu e frumos ce faci. Te as ruga frumos daca doresti sa incetezi pentru ca nu ai nimic de castigat in urma acestor atacuri.

popici o zi buna❤❤

• Like 1
Postat

Tu nu intelegi ca nu ma justific nici in fata si nici in fata nimanui , nu sunt de etnie rroma ce crezi :)) dar si daca eram nu era nimic rau in asta :) din contra 💠la cort acolo la mine am terminat 12 clase ce crezi si am si 2 diplome in hairstyle dar din pacate nu mi-am permis sa imi continui studiile si blah blah blah . Deci da ! Ai gresit din nou adresa

Ps : nu folosesc oja ... e passe ðŸ§â€â™€ï¸ðŸ’💠🤣

Postat

Nu era vorba de palate la propriu ai inteles tu ce era de inteles daca nu o prinzi din mers :)) daca educatia mea este precară si vocabularul meu la fel ... educatia ta unde este ? Eu inca tot nu te-am jignit in schimb tu ai jignit foarte multa lume prin post ul tau si instigi la ura .. ai o problema cu rromi ? Rezolvați-o !! Ai o problema cu o anumita clasa de oameni? E problema ta FRATE 😂 ! Fi tu educat si vezi-ti de gunoiul din curtea ta ! Lasa curtea vecinului !!!!

Postat

As incerca sa iti explic ce e comportamentul pasiv-agresiv, dar mi-e frica sa nu imi irosesc bateria degeaba ca oricum habar nu ai intelege ca asta este sinonimul comportamentului tau. E bine ca m-ai lamurit ca nu esti femeie pentru ca nu ai vagin in pantaloni, de parca era vreun dubiu dupa comportament si limbaj! 12 ani de scoala nu te-au invatat eticheta, degeaba i-ai facut, domnu' mizil.Educatia mea imi permite sa scriu fara mari greseli gramaticale, se pare ca scoala nu te-a ajutat nici la capitolul asta! Te pup, frumosule, "bafta la succes"!:))

Postat

😂😂😂 ne cerem scuze einstein :))))) ca mai greșim si noi ca doar suntem oameni dar tu fiind dumnezeu iisus hristos :))) nu greșești 😂🤔😂😂😂 nu am nevoie sa imi explici sunt mai desteapta de cat crezi tu 🖕 iar ce sa zic in legatura cu domnul mizil daca tot il pomenesti eu zic sa il suni :))) poate îți da un autograf ! Esti fan clar 😂😂😂 crede-ma ca scriu destul de perfect ... mai perfect decat multe colege dar tu ma musti de fund pe mine mai gandacel :))))) nu am nevoie de urarile tale .. le poti pastra pentru tine , nefericitule :)))

Postat

😂😂😂😂😂😂😂 nu ca mi-o iau cu penseta 😂😂😂😂😂😂

Postat

Poftitiiii la bileteeeeee circu globusss poftiti 😂😂😂😂😂😂😂

Postat

Mi se pare hilar ca vorbesti de circ, ar trebui sa iti citesti ineptiile, cand te injurai ca la usa cortului cu fratele tau de suferinta. :)) ala nu era circ in capul tau, era vreo opera de arta! :)) ce sa ceri de la un cap de guma 😂😂😂

Postat

Ti se pare hilar ? Vai de mine 😂😂😂😂 ce sa zic..... schimba topicul 😂😂😂🤔

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...