sal0m0nKane Reputație: 129 Postat Martie 13, 2023 Postat Martie 13, 2023 Acum 1 oră, Ionel1986 a spus: frumoasa pula pacat teai ascuns pula Vezi sa nu-i deochi pula. Hai sa-ți fac “cunoștința” cu coaiele mele pt. început. Am niște coaie zici ca-s mandarine….🤣🤣
kapene Reputație: 244 Postat Martie 14, 2023 Oras:Cu vant din pupa Oras:Cu vant din pupa Postat Martie 14, 2023 Acum 19 ore, sal0m0nKane a spus: Am niște coaie zici ca-s mandarine….🤣🤣 Mai fute ceva ca o sa plesneasca ...
sal0m0nKane Reputație: 129 Postat Aprilie 15, 2023 Postat Aprilie 15, 2023 Sarbatori fericite incarcate de lumina,seninatate,bucurie si dragoste. Paste fericit,blonduto,
aristiqifa Reputație: 70 Postat Mai 16, 2023 Postat Mai 16, 2023 La 22.04.2022 la 13:42, misscristina a spus: Parlez-vous francais? Tell my pussy "hey" 🐍💋 Aveti cumva idee,mai activeaza cumva in tara;nu i-am vazut anuntul nici pe publi24. 1
iguana Reputație: 60 Postat August 7, 2023 Oras:Buzău Oras:Buzău Postat August 7, 2023 La 16.05.2023 la 14:12, aristiqifa a spus: Aveti cumva idee,mai activeaza cumva in tara;nu i-am vazut anuntul nici pe publi24. După anunț și numărul de telefon apare în Buzău sau folosește altcineva pozele .
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat August 9, 2023 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Postat August 9, 2023 Pentru cei interesati, se pare ca Cristina s-a reactivat in Bucuresti, anuntul pare sa fie al ei: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/top-trans-miss-cristina/h56hdhiihdfh76ih21i19hhh0e5effhd.html
Alex992 Reputație: 0 Postat Ianuarie 31 Oras:București Oras:București Postat Ianuarie 31 Salutari confranti, ce știți dacă nu răspunde sa mai insist sau sa aștept pana îmi răspunde. Am lăsat azi un mesaj pe wapp dar încep sa cred ca sunt slabe șanse sa răspundă. 😬
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 31 Postat Ianuarie 31 Acum 5 ore, Alex992 a spus: Salutari confranti, ce știți dacă nu răspunde sa mai insist sau sa aștept pana îmi răspunde. Am lăsat azi un mesaj pe wapp dar încep sa cred ca sunt slabe șanse sa răspundă. 😬 Insistă
aristiqifa Reputație: 70 Postat Iulie 21 Postat Iulie 21 Anunț fals pe Constanța cu pozele lu’ miss Cristina pe publi24. Pt.cei care au crezut ca se afla acolo.
aristiqifa Reputație: 70 Postat Octombrie 1 Postat Octombrie 1 Pe miss Cristina o puteți găsi în Pitești la numărul nou de mobil 0750445286,pe nr vechi de mobil face doar confirmări watts up. 1
aristiqifa Reputație: 70 Postat Octombrie 5 Postat Octombrie 5 Miss Cristina mai este disponibilă astăzi și mâine la Sibiu. Urmatorul oraș probabil va fi Cluj.
aristiqifa Reputație: 70 Postat Octombrie 13 Postat Octombrie 13 Începând de mâine,Cristina va activa la Oradea pt 3 zile. Locația de lux va fi în cartierul nou de pe strada ceyrat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum