iuliuscezare Reputație: 284 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Ok, multumesc oricum nu veneam la tine ,stai linistită nu te deranjez.O zi plăcută iti doresc si mult succes.
megan love Reputație: 314 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:BraÅŸov Oras:BraÅŸov Postat Septembrie 5, 2018 Ok, multumesc oricum nu veneam la tine ,stai linistită nu te deranjez.O zi plăcută iti doresc si mult succes. ai dat un raspuns ..de 110 puncte ,ok te rog nici sa numai dai replica pe pagina mea daca tot nu aveai de gand ceva ! 😂😂😂 ....imi dai impresia ca esti" ruda" cu dj cosmin pupic
megan love Reputație: 314 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:BraÅŸov Oras:BraÅŸov Postat Septembrie 5, 2018 Disponibila !!! Si multumesc de cadou 😘😘😘 4
iuliuscezare Reputație: 284 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Ce ai vrea sa zic daca ai afirmat aici ca nu mă primești.Poate ma razgandeam si veneam doar nu imi cunosti nr.de telefon.Nu trebuie sa te superi pe mine,eu ti-am scris mai sus un comentariu pe care nu mi-l retrag, am spus adevarul, daca te doare e numai treaba ta.
phoenix26 Reputație: 292 Postat Septembrie 5, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Septembrie 5, 2018 Disponibila !!! Si multumesc de cadou Superbă :* 1
andrewboy Reputație: 24 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:România Oras:România Postat Septembrie 6, 2018 Megan e cu siguranta cea mai tare fata care face vizite in orasul nostru ! servicii de top, se vede ca are experienta ... miscari cum nu a vazut orasul nostru de mult. Din ce am incercat ea intra la profesioniste...ON 10, NP 10, frumoasa, corp din revista. Te pup ! :kiss2 :kiss2 :kiss2 1
megan love Reputație: 314 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:BraÅŸov Oras:BraÅŸov Postat Septembrie 6, 2018 Megan e cu siguranta cea mai tare fata care face vizite in orasul nostru ! servicii de top, se vede ca are experienta ... miscari cum nu a vazut orasul nostru de mult. Din ce am incercat ea intra la profesioniste...ON 10, NP 10, frumoasa, corp din revista. Te pup ! :kiss2 :kiss2 :kiss2 te pup ! Mersi
megan love Reputație: 314 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:BraÅŸov Oras:BraÅŸov Postat Septembrie 6, 2018 Disponibila ! 4
megan love Reputație: 314 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:BraÅŸov Oras:BraÅŸov Postat Septembrie 7, 2018 Bau,bau ,incepand cu orele 15:00 pana la 23-00 va astept pt noi programari va pupic ! 6
rednaus Reputație: 168 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Honoluluuu Oras:Honoluluuu Postat Septembrie 7, 2018 Rea de buna domnita ! 😄😄
nevercosi Reputație: 0 Postat Septembrie 9, 2018 Postat Septembrie 9, 2018 Bună dimineața. Astăzi se poate o programare
altadata Reputație: 4458 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:oriunde Oras:oriunde Postat Septembrie 9, 2018 5 zile weekend ul ma retrag acasa ca mai am si job uri normale ( asta pt unii curiosi si carcotasi )Bună dimineața. Astăzi se poate o programare
megan love Reputație: 314 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:BraÅŸov Oras:BraÅŸov Postat Septembrie 9, 2018 Am plecat ,nu stiu cand voi revenii !!! O sa postez pe forum ! Succes la presiune !!! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum