xxxfiles1 Reputație: 62 Postat Februarie 5, 2018 Oras:ORIUNDE Oras:ORIUNDE Postat Februarie 5, 2018 Buna ziua la toata lumea! un pic de ajutor daca se poate de la voi: sti cineva ceva pe zona asta 1 MAi Grivitei?era mai demult un cuib bun pe 1Mai dar nu mai gasesc nimic.Stie cineva?Multam 2
georgepr Reputație: 1203 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2018 Prin 1 Mai te referi la Ion Mihalache? Daca da nu e mare lucru. 1
rapidist Reputație: 131 Postat Februarie 5, 2018 Postat Februarie 5, 2018 Buna ziua la toata lumea! un pic de ajutor daca se poate de la voi: sti cineva ceva pe zona asta 1 MAi Grivitei?era mai demult un cuib bun pe 1Mai dar nu mai gasesc nimic.Stie cineva?Multamera... inca suspin dupa una de-acolo. :blushing2
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 5, 2018 N-a fost niciodata! A fost o porcarie demult... 2
georgepr Reputație: 1203 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2018 Un cuib ok a fost pe strada Clucerului. Good times.... 1
futacios_de_nimfomane Reputație: 1483 Postat Februarie 5, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5, 2018 Pe Turda e ceva... o blonda milf miniona cu un Fundulet bommbat bun de booombardat. Maria daca nu ma insel. Avea ceva recenzii parca. A avut locatie vis a vis de RAR. E chiar ok tipa. Merge fututa mega hard in pozitia capra....ai o priveliste super. Vizitata acum o sapt.
xxxfiles1 Reputație: 62 Postat Februarie 6, 2018 Oras:ORIUNDE Oras:ORIUNDE Autor Postat Februarie 6, 2018 Prin 1 Mai te referi la Ion Mihalache? Daca da nu e mare lucru.Da zona Mihalache ori adiacent
Membru Premium only-me Reputație: 17674 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Februarie 6, 2018 N-a fost niciodata! A fost o porcarie demult...Sa o crezi tu!!chiar au fost cateva partide super,pe clucerului erau doua saloane de massage,se futeau ca dracii.
rapidist Reputație: 131 Postat Februarie 6, 2018 Postat Februarie 6, 2018 Pe Turda e ceva... o blonda milf miniona cu un Fundulet bommbat bun de booombardat. Maria daca nu ma insel. Avea ceva recenzii parca. A avut locatie vis a vis de RAR.E chiar ok tipa. Merge fututa mega hard in pozitia capra....ai o priveliste super. Vizitata acum o sapt..
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 6, 2018 Sa o crezi tu!!chiar au fost cateva partide super,pe clucerului erau doua saloane de massage,se futeau ca dracii.Stiu salonul ala ( nu saloane )! 1 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 6, 2018 Un cuib ok a fost pe strada Clucerului. Good times....Ce s-o fi intamplat cu salonul ala?? Am trecut si eu o data, dar n-am stat. In rwst nu stiu nimic. 1 2
georgepr Reputație: 1203 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 6, 2018 Nu stiu ce sa intamplat sa inchis alaturi de unu asociat pe calarasi. Era o blonda de 21 de ani care isi zicea Aida acolo care imi placea in mod special... in genere erau 3 4 fete miz de tinere si mai milf oralul neprotejat si in zona aia cam desert... a fost o pierdere pentru mine
Membru Premium only-me Reputație: 17674 Postat Februarie 6, 2018 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Februarie 6, 2018 Stiu salonul ala ( nu saloane )!SALOANEEE ca erau doua la cativa metri unul de celalalt😜
panoramic Reputație: -1920 Postat Februarie 7, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Februarie 7, 2018 Daca zici tu. .tin minte ca era unul bagat intr-o curte, nu? 1 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum