Sari la conținut

Poze False Pret 300 Lei. 0725871234

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Anuntul suna cam asa:

SERVICII de calitate, cei care au bun simt si vor relaxare ii astept in locatia mea, ofer sex oral deep real, normal, anal, discretie igiena si rafinament. Convinge-te.

Vazand pozele respective si stiind cui apartin am crezut ca domnisoara Niko s-a intors in meserie asa ca m-am decis sa ii fac o vizita. Am sunat pe numarul respectiv de telefon si am cerut mai multe detalii. Din start mi s-a parut ca vocea nu ar fi a lui Niko dar sa ma ierte dumnezeu nu pot sa tzin minte numerele de telefon ale tuturor curvelor la care ma duc...totusi nici atitudinea nu parea sa fie a ei pt ca atunci cand am intrebat-o daca nu cumva e niko si s-a retras pt o perioada, s-a isterizat un pic si a inceput sa manance cacat ca nu trebuie sa imi dea ea mie raportu si nu stiu ce dracu a mai zis ea pe acolo...in fine nu mi-am ascultat instinctul ca de obicei si am zis sa ii fac o vizita...poate si din curiozitate dar si cu convingerea ca daca nu e niko trebuie sa fie una care arata cat de cat avand in vedere ca pretul este totusi 200 de ron...zis si facut...

O sun ceva mai pe seara si imi da adresa...pe Decebal pe undeva pe langa spring time...nici o problema ajung imediat pe Decebal si acum incep sa apara problemele...era in seara cand a jucat steaua cu chelsea asadar toate cafenele de pe Decebal erau full si prin urmare nu exista nici un loc de parcare :slap2 gasesc in cele din urma un loc printre blocuri , foarte departe de locatzia unde aveam eu treaba...zic asta e macar sa merite...urmand indicatziile panaramei intru in blocul cu pricina si dau nas in nas cu un portar sau paznic cum vretzi sa-l numitzi foarte curios si cu chef de vorba...nu e tocmai ce itzi doresti atunci cand ai alte nevoi mult mai urgente dar asta e...omu se uita si el la televizor la meci si cum am intrat in bloc a inceput sa ma intrebe ca de ce nu ma uit la meci si cu cine tzin...i-am raspuns destul de evaziv si m-am dus la lift...omu vine dupa mine si pe un ton mai soptit ma intreaba cu un zambet in coltul gurii daca ma duc la etajul x...i-am zis ca da la care el cu o oarecare complicitate in glas imi daruieste binecuvantarea sa, fara de care nici nu stiu cum m-as fi descurcat :bow2

Ajung in cele din urma la etajul cu pricina, sun la usa, usa se deschide, fata bineintzeles in spatele ei, lumina destul de difuza astfel ca nu reusesc sa zaresc mare lucru...o rog sa aprinda lumina se conformeaza si atunci imi dau seama cu cine am de-a face....fata nu are nici o treaba cu Niko, pozele sunt furate cu nerusinare si nu numai ca sunt furate dar sunt la ani distantza de realitate...e o conlocuitoare, cam pe la vreo 1.50 inaltzime, bruneta(logic), slaba, sani mici,parca avea o piatra in buric...oricum f naspa pt gustul meu...avea exact aspect de centurista daia ordinara...bineintzeles ca am zis pas si am ras-o! La iesirea din lift am trecut iar pe langa paznic care parea f preocupat de data asta de ce nu m-am intzeles eu cu curva...bineintzeles ca nu i-am raspuns si mi-am vazut de drumul meu.

Asadar poze false, atitudine de cacat, fizic de centurista obosita...clar la de evitat.

post-41810-0-36814000-1363605480_thumb.jpgpost-41810-0-49319600-1363605535_thumb.jpgpost-41810-0-32174100-1363605560_thumb.jpgpost-41810-0-16417800-1363605569_thumb.jpgpost-41810-0-40100200-1363605582_thumb.jpgpost-41810-0-41924400-1363605594_thumb.jpgpost-41810-0-39608400-1363605601_thumb.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...