andreyu__ct Reputație: -223 Postat Martie 26, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Martie 26, 2018 Salutare. Mai asteptam recenzii. Si mie imi plac maturele. Sorine..noutati ???. Preturi ? 100 cu 150 ?Nu vrei sa iti si plateasca cineva sa te roage sa faci asta ? In plm femeia are 2 topice ai are cateva recenzii pana astepti tu o sa plece in bucurești la locatia ei
dragoionu Reputație: 177 Postat Martie 30, 2018 Oras:HomePage Oras:HomePage Postat Martie 30, 2018 Niste poze???
kick Reputație: -357 Postat Mai 31, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 31, 2018 All inclusiv orice vrei tu .. lol mie mi`a zis ca n`a facut CIM in viata ei si daca ma scap cand o suge si n`o scot vomita pe mine :)) daca nu era faza asta merita note maricele, isi da silinta da m`a enervat ca citisem ca face CIM daca va plac pozele si niste sani foarte mari mergeti cu incredere totusi, per total a fost bine trebea unit topicu cu asta: http://nimfomane.com/forum/topic/108115-madalina-matura-0721632989/
andreyu__ct Reputație: -223 Postat Iunie 1, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Autor Postat Iunie 1, 2018 lol mie mi`a zis ca n`a facut CIM in viata ei si daca ma scap cand o suge si n`o scot vomita pe mine :)) daca nu era faza asta merita note maricele, isi da silinta da m`a enervat ca citisem ca face CIM daca va plac pozele si niste sani foarte mari mergeti cu incredere totusi, per total a fost bine trebea unit topicu cu asta: http://nimfomane.com/forum/topic/108115-madalina-matura-0721632989/Nush boss cu putzulica mea am facut tot ce am vrut ..
kick Reputație: -357 Postat Iunie 1, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Iunie 1, 2018 Nush boss cu putzulica mea am facut tot ce am vrut .. da, era clar ca minte, oricum am incercat la max sa`mi dau drumu CIM s`o vad cum "vomita" da era al 2`lea nr si n`am reusit nu face figuri, se pune si face cum ii zici fara lene, d`aia totusi o recomand de incercat 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum