Sari la conținut

Wow matura noua la noi?

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Salutare. Mai asteptam recenzii. Si mie imi plac maturele. Sorine..noutati ???. Preturi ? 100 cu 150 ?

Nu vrei sa iti si plateasca cineva sa te roage sa faci asta ? In plm femeia are 2 topice ai are cateva recenzii pana astepti tu o sa plece in bucurești la locatia ei

Reputație: -357
  • Oras:Constanta
Postat

All inclusiv orice vrei tu ..

lol mie mi`a zis ca n`a facut CIM in viata ei si daca ma scap cand o suge si n`o scot vomita pe mine :))

daca nu era faza asta merita note maricele, isi da silinta da m`a enervat ca citisem ca face CIM

daca va plac pozele si niste sani foarte mari mergeti cu incredere totusi, per total a fost bine

trebea unit topicu cu asta: http://nimfomane.com/forum/topic/108115-madalina-matura-0721632989/

Postat

lol mie mi`a zis ca n`a facut CIM in viata ei si daca ma scap cand o suge si n`o scot vomita pe mine :))

daca nu era faza asta merita note maricele, isi da silinta da m`a enervat ca citisem ca face CIM

daca va plac pozele si niste sani foarte mari mergeti cu incredere totusi, per total a fost bine

trebea unit topicu cu asta: http://nimfomane.com/forum/topic/108115-madalina-matura-0721632989/

Nush boss cu putzulica mea am facut tot ce am vrut ..

Reputație: -357
Postat

Nush boss cu putzulica mea am facut tot ce am vrut ..

da, era clar ca minte, oricum am incercat la max sa`mi dau drumu CIM s`o vad cum "vomita" da era al 2`lea nr si n`am reusit

nu face figuri, se pune si face cum ii zici fara lene, d`aia totusi o recomand de incercat

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...