Sari la conținut

0725339416 Diana

huff_fridy

Postări Recomandate

Postat

Dupa cum poti vedea am si poze profesionale si poze facute cu telefonul.. ma rog eu am obosit sa vb cu tine, oricum tu trebuie mereu sa gasesti ceva sau sa ai ceva de obiectat 😂. Bine macar ca ai invatat sa vb civilizat, in rest atata timp cat toti care au fost au confirma... pentru mine este de ajuns, iar subiectul l am dezbatut destul cu tine nu ma mai intereseaza crezi ce vrei 😋

• Like 2
  • Oras:aici
  • Oras:aici
Postat
[...] mi-a placut asa mult ca am stat s-o mangai cum a vrut ea pana a avut orgasm de la patru stimulari: deget in vagin, limba pe sani, penis in gura in timp ce ea se stimula pe clitoris. S-a udat mult natural. Mi-a placut maxim. [...]

cred ca ai visat actiunea asta.. stiu ca ea nu accepta asa ceva

Postat

cred ca ai visat actiunea asta.. stiu ca ea nu accepta asa ceva

Lasa ca face sau nu... dar e o proba de mare contorsionist... sfearcul ei in gura lui, pula in gura ei, si amândoi cu degetele la pizda ei .. mie imi da cu virgula la prima faza cu sfarcul in gura si oral in același timp ..

Postat

Sa stii fucking ca in sfarsit pot sa fiu de acord cu tine.. topicul meu era foarte curat pana cand ai inceput tu si inca 1 2 sa va bateti joc de el 😂 dar asta e, sper ca or sa mai fie si recenzii normale facute la adresa mea cum erau pana acum 🤷ðŸ»â€â™€ï¸ ( adica fara minciuni, presupuneri, aberatii si tot asa)

Postat

Nu mi am batut joc de topicul tau Diana.Am expus niste fapte reale. Atat. Nimic mai mult.

Zi buna.

Postat

Acum nu ca as avea ceva cu tine ,dar ai uitat sa stergi a 2 a poza in care esti la solar. Si aia este falsa.

Postat

Nici macar nu am anuntul activ momentan, urmeaza sa l activez din nou.. asa ca nu vorbi din nou fara sa te documentezi, ok? 😂 mersi

Postat

Si nu mai umbla cu fofarlica. Azdimineata ai avut poza faksa pe care ai scos o si tu acum.

Postat

Ma bucur ca ai atata timp liber incat sa ma urmareati pe mn de dimi pana seara in fiecare zi 😂 inseamna ca tu chiar ma idolatrizezi.ce sa zic, te pup 🤣🤣

• Like 2
Postat

Aviz carcitasilor.

Pe domnisoara am vizitat/o acum ceva vreme....si mai exact in februarie anul acesta.

Este cea din poze.

M/am simtit super in compania ei.

O atitudine pro-client...note numai de 10. Nu te grabeste, nu se uita la ceas. Super

Nu face anal.

Nu intelg de ce atata cearta pe niste poze...

• Like 1
Postat

Buna seara, luni 14.01 revin. Nu voi mai aveam acelasi numar de tel, dar il voi reactualiza si il voi posta aici sau pe publi. Va astept cu drag 🤗

• Oras:Etten-Leur,Netherlands
  • Oras:Etten-Leur,Netherlands
Postat

Tot in locatia de la crang vin din ola da special pentru tine.

Postat

Locatia nu o stiu (nu am inchiriat nimic inca), oricum un apartamanet sau o garsoniera in nici un caz vre un hotel... Preturile raman aceleasi 100 Fin/ 200 Ora . OP/ON in functie de igiena.. NP si mici fantezii. . Iar legat de poze sigur.

Postat

Și un nr de tlf ?[/quote

Numarul il voi lasa luni dimineata.. daca l as pune acum nu as raspunde, deci cred ca este mai bine asa. 😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...