Sari la conținut

Adina - 0791516316

Postări Recomandate

• Telefon: 0791516316
  • Oras:Brasov

O noua vizita, 

Aceeasi ora tarzie in noapte  !

Aceeasi tipa micuta si draguta !

Aceeasi atitudine de 10+

GFE - 10+++

DEEP - 10+ ( face progrese )

Iti multumesc Adina, m-am simtit extraordinar !

Sunt bucuroasă că te-ai simtit bine , si fericita ca am reusit sa te fac sa te simti asa . Te pup
  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Saptamana trecuta am avut treaba cateva zile prin BV si am reusit sa o vizitez chiar in prima zi in care am ajuns.

Si bine am facut ca dupa nu am mai avut timp, din pacate.

O descoperire foarte buna!

Pentru cine doreste o tipa plinuta ( nu pot sa o incadrez la BBW dar e tocmai ce mi-a recomandat medicul :))))) asta e locul in care sa mergi.

Primit in casa, tipa foarte placuta, socializat in bucatarie la o tigarica. Dusul de rigoare si inceput cu FK.

Oral cu deep, 69, pasarica frumoasa si tocmai buna.

Finalizat in prezervativ si igienizat cu servetele pentru ca oricum urma sa fac dus la hotel.

Inca o tigarica in bucatarie. Nu stiu cat timp am petrecut dar sunt sigur ca am depasit 30 de minute.

100 / finalizare.

Nu dau note mari dar pentru mine a fost de nota 10( FK, ONP, NP, GFE). Pentru cine e din Bucuresti si o stie pe Stela Dristor probabil ca ma intelege. As lua-o acasa dar nu prea stiu ce sa ii spun sotiei. :))

Pustoaico, esti faina!

• Like 2
Link spre comentariu

Saptamana trecuta am avut treaba cateva zile prin BV si am reusit sa o vizitez chiar in prima zi in care am ajuns.

Si bine am facut ca dupa nu am mai avut timp, din pacate.

O descoperire foarte buna!

Pentru cine doreste o tipa plinuta ( nu pot sa o incadrez la BBW dar e tocmai ce mi-a recomandat medicul :))))) asta e locul in care sa mergi.

Primit in casa, tipa foarte placuta, socializat in bucatarie la o tigarica. Dusul de rigoare si inceput cu FK.

Oral cu deep, 69, pasarica frumoasa si tocmai buna.

Finalizat in prezervativ si igienizat cu servetele pentru ca oricum urma sa fac dus la hotel.

Inca o tigarica in bucatarie. Nu stiu cat timp am petrecut dar sunt sigur ca am depasit 30 de minute.

100 / finalizare.

Nu dau note mari dar pentru mine a fost de nota 10( FK, ONP, NP, GFE). Pentru cine e din Bucuresti si o stie pe Stela Dristor probabil ca ma intelege. As lua-o acasa dar nu prea stiu ce sa ii spun sotiei. :))

Pustoaico, esti faina!

Multumesc ,te pup :*
  • Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...