Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Hello, cum pun poza in semnătura de pe telefon?! Mulțumesc frumos !♥ï¸ðŸ˜˜â™¥ï¸
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 13, 2018 Hello, cum pun poza in semnătura de pe telefon?!Mulțumesc frumos !♥♥Mergi in josul paginii si apasa pe Versiunea Full. Va arata ca pe desktop si vei avea acces usor la editarea semnaturii.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Mergi in josul paginii si apasa pe Versiunea Full. Va arata ca pe desktop si vei avea acces usor la editarea semnaturii. Tot nu pot ... Nu îmi arată butonul acela de pus poze...
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 13, 2018 Tot nu pot ... Nu îmi arată butonul acela de pus poze...O urci pe un site the photohosting, gen https://imgbb.com si pui link-ul, folosind iconita Image.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 In semnatura nu merge sa pui poza direct. O uploadezi undeva, si pui linkul de acolo. Edit. asa cum spune varu' indubitabil.one. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Când ești prost ,ești prost .😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 O urci pe un site the photohosting, gen https://imgbb.com si pui link-ul, folosind iconita Image. am pus link ul dar nu apare poze
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2018 Hello, cum pun poza in semnătura de pe telefon?!Mulțumesc frumos !♥♥ Daca merge sa atasezi poza sau sa o pui in galerie la profil... poti intra apoi in media si sa o iei de acolo pentru ca se salveaza pe site si nu mai ai nevoie de link.Daca e cazul, iti explic cum sa o pui din media. :hug1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 In semnatura nu merge sa pui poza direct. O uploadezi undeva, si pui linkul de acolo. Edit. asa cum spune varu' indubitabil.one.Pun link ul ,dar poza tot nu apare . Dumnezeiii
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Daca merge sa atasezi poza sau sa o pui in galerie la profil... poti intra apoi in media si sa o iei de acolo pentru ca se salveaza pe site si nu mai ai nevoie de link.Daca e cazul, iti explic cum sa o pui din media. :hug1 intră pe pm.
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2018 intră pe pm. Done. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Ai rezolvat?Rezolvarea e simplă - te duci la semnătură, trebuie sa ai opțiunea "editor complet".Acolo, dai click pe "browse", cauți poza unde o ai, dai ok sau continuare. Apoi neapărat pe "atașează acest fișier", altfel nu va funcționa.E posibil sa fie nevoie sa adaugi câteva cuvinte. Apoi update semnătură, salvează setările, etc, etc.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Ai rezolvat?Nu😘😂😂😂
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 NuVezi mai sus, am editat :)) Dai și tu o "Ciupa-ciups" virtuală :)))
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Vezi mai sus, am editat :)) Dai și tu o "Ciupa-ciups" virtuală :)))Nu am browser.. stai.uite cum apare la mine ..
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Nu am browser.. stai.uite cum apare la mine ..Da, se pare a pe telefoane u apare "folosește editor complet"
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Am găsit ceva, dar doar dacă ai deja poza bagata aici, pe forum
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 13, 2018 Nu am browser.. stai.uite cum apare la mine ..Da, deci. Intri pe http://tinypic.com si uploadezi poza. Click view picture. Alegi a doua optiune si copiezi exact codul (IMG Code for forums...). Dai paste in semnatura. Salvezi.
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Da, deci. Intri pe http://tinypic.com si uploadezi poza. Click view picture. Alegi a doua optiune si copiezi exact codul (IMG Code for forums...). Dai paste in semnatura, cu un <p> deasupra. Salvezi.Nu merge, mai are Ceva de facutSarlotico, ai pus screen-ul ala, da? Vezi alea 3 puncte întoarse, sus în dreapta? Da pe ele si bifeaza optiunea versiune desktop,o să-ți apară niste chestii. Ai acolo My media, în stânga vei avea prima opțiune, atasamenteCauta acolo, Dacă e poza, o selectezi și dai salvare
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 13, 2018 Nu merge, mai are Ceva de facutSarlotico, ai pus screen-ul ala, da? Vezi alea 3 puncte întoarse, sus în dreapta? Da pe ele si bifeaza optiunea versiune desktop,o să-ți apară niste chestii. Ai acolo My media, în stânga vei avea prima opțiune, atasamenteCauta acolo, Dacă e poza, o selectezi și dai salvareDaca nu merge, eu cum crezi ca mi-am pus semnatura? :)))))) Doar ca merge si fara <p>. De asta am editat
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Daca nu merge, eu cum crezi ca mi-am pus semnatura? :)))))) Doar ca merge si fara <p>. De asta am editatAsta in cazul în care o are hostata undeva, ea vrea upload de pe telefon direct.Chiar dacă te duci pe Full version jos, trb neapărat să bifezi de acolo versiune desk, altfel nu apar optiunile
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Stați ,că mă zăpăciți de tot 😂😂😂😂😂 1
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 13, 2018 Asta in cazul în care o are hostata undeva, ea vrea upload de pe telefon direct.Chiar dacă te duci pe Full version jos, trb neapărat să bifezi de acolo versiune desk, altfel nu apar optiunile Aidi, bre! :)))) Normal ca trebuie hostata. De asta i-am dat link la tinypic. Nu merge atasata direct in semnatura. Faza e ca pe alte hostinguri nu ii da link-ul direct si codul pentru forum. De asta nu mergea pe bbhost&co.
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 13, 2018 Stați ,că mă zăpăciți de tot Citeste ce-am scris in pagina trecuta. Fa asta exact si merge garantat.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum