Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Mulțumesc pentru ajutor tuturor . 😂😘♥ï¸â™¥ï¸ðŸ˜˜â™¥ï¸ 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Stați ,că mă zăpăciți de totTi-a zis Amada sa o bagi în galerie. De acolo e usor.Sau cum a zis colegu, o hosteziCând e gata să zici. :) LE- bravo :D 2
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 13, 2018 https://media.giphy.com/media/3o7qDSOvfaCO9b3MlO/giphy.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Ti-a zis Amada sa o bagi în galerie. De acolo e usor.Sau cum a zis colegu, o hosteziCând e gata să zici. :) E gata. 😂😂😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Aidi, bre! :)))) Normal ca trebuie hostata. De asta i-am dat link la tinypic. Nu merge atasata direct in semnatura. Faza e ca pe alte hostinguri nu ii da link-ul direct si codul pentru forum. De asta nu mergea pe bbhost&co.Nici mie nu- mi apăreau, desi eram pe versiunea full , a trebuit să bifez de sus
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 13, 2018 Nici mie nu- mi apăreau, desi eram pe versiunea full , a trebuit să bifez de sus Mai conteaza? Ce conteaza e ca ne-a luat 2 ore sa punem o poza :))))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 E gata. Ciupa-ciups :)) Îmi dai o idee cu semnătura aia - chiloti cu doo gauri :))) 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Ciupa-ciups :)) Îmi dai o idee cu semnătura aia - chiloti cu doo gauri :))) I-o ofer lui indutabilul,el mi-a ajutat .. numai chiloți și gauri vezi 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Mai conteaza? Ce conteaza e ca ne-a luat 2 ore sa punem o poza :))))))))Eu și tehnologia,baba și mitraliera 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 Mai conteaza? Ce conteaza e ca ne-a luat 2 ore sa punem o poza :))))))))Contează, nu am renunțat, fata a rezolvat :) 1
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Februarie 13, 2018 Hello, cum pun poza in semnătura de pe telefon?!Mulțumesc frumos !♥♥Incearca sa-i dai versiunea full de jos si posibil asa. Daca nu, cel mai bine de pe un pc, daca este posibil. Bafta! 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 I-o ofer lui indutabilul,el mi-a ajutat .. numai chiloți și gauri :))) https://i.imgur.com/ZHKX8fV.gif 1
indubitabil1 Reputație: 128 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Otopeni Oras:Otopeni Postat Februarie 13, 2018 Eu și tehnologia,baba și mitralieraLasa ca nici cu mine nu mi-e rusine. Contează, nu am renunțat, fata a rezolvat :)Stiu, bre, eram auto-ironic. Incearca sa-i dai versiunea full de jos si posibil asa. Daca nu, cel mai bine de pe un pc, daca este posibil. Bafta!Thank you, Captain Obvious! :))))))))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 13, 2018 Postat Februarie 13, 2018 https://i.imgur.com/ZHKX8fV.gif :))) Nu te nervoza, că faci riduri . Dar că să vezi că sunt fata buna ,îți dau și ție o ciupa ciups.😂 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Februarie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2018 Da, deci. Intri pe http://tinypic.com si uploadezi poza. Click view picture. Alegi a doua optiune si copiezi exact codul (IMG Code for forums...). Dai paste in semnatura. Salvezi. :clap2 :first Ti-a zis Amada sa o bagi în galerie. De acolo e usor.Sau cum a zis colegu, o hosteziCând e gata să zici. :) LE- bravo :D De pe telu' ei nu apar optiunile de media, galerie, etc...Cu link simplu nu apare poza pe site, doar video de pe youtube...Indubitabil i-a dat de cap. :) 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum