Sari la conținut

+40 (751) 977 330 Jessika 20 ani

shaman07

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

I-am scris si eu, direct 100 de euro mi-a cerut, face on,np,69. Nu are locatie, a zis ca se deplaseaza ea la mine sau la hotel. I-am cerut niste poze reale, sa ma conving ca isi merita scorul inalt. Mi-a dat una falsa. La cautarea pe fb apare un profil fals, cu locatie in ceva satuc din Suceava. Moldovencele astea fomiste cred ca nu stiu diferenta intre lei si euro.

• Like 1
  • Telefon: erotyke
Postat

Mie mi-a spus ca este din Dej si ca vine la Cluj cand are doua programari. Cica ia ea camera la hotel. Si mie mi-a trimis o poza pe care cred ca am mai vazut-o pe undeva.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Scrieți numărul în titlu fără semne și alte prostii, altfel nu găsim topicul.

0751977330

post-176080-0-14049800-1519105461_thumb.png

post-176080-0-07358700-1519105468_thumb.jpg

post-176080-0-13744000-1519105474_thumb.jpg

• Like 4
Postat

Asta este poza care am primit-o pe watsapp. Desigur am editat-o sa nu se vada fata. Undeva pe aici am mai vazut poza asta

Postat

Eu zic ca-i alta calarita prin bordelurile europei. Nici macar n-am chef sa cer o identificare din partea colegilor "abroad". Si 20 de ani o fi avut acum un deceniu.

• Like 1
Postat

Is tare curios daca a reusit cineva sa vorbeasca. U ea.

Mie zilele trecute mi-a scris pe watsapp ca pozele is false.

• Like 1
  • Oras:Dej
Postat

Salutare colegi,revin cu o recenzie la cald...donsoara acuma a fost la mine.Pozele sunt reale cel putin cele cu fata.Scurta descriere:tipa tanara 20 ani dupa spusele ei,subtirica,frumusica la fata.Actiunea:oral protejat,nimic spectaculos,accepta cunni orice pozitie,pruna frumoasa,epilata are ceva iritatie dupa epilare,trecem la normal aici e ok dar fara prea multa implicare,fata e la inceput si inca nu prea are experienta poate,sau a fost prima data cand ne-am vazut,nu stiu.Decartat 300 lei,de revenit poate doar de curios sa vedem daca se implica mai mult,are potential dar trebuie exploatat.Notele sunt subiective daca se implica mai mult si oralul nepro merita banuti astia,ca e frumusica si tinerica.Timp petrecut circa 40 min.E super ca tipa e din Dej si nu pierd timp cu drumuri la Cj...in zilele astea in care timpul parca nu ne mai ajunge e super sa avem un refugiu aici in orasul nostru.cu stima colegi

• Like 4
Vizitator
Postat

Cam piperat cadoul de 300 de ron / fin cu OP și fără implicare la NP. În Dej nu are locație?

• Like 2
Postat

Nu dupa spusele ei sta cu parinti:(asa ca doar la pensiune sau....oricum nu stiu cat timp mai presteaza zice ca e ceva de moment.E cam piperat pretul stiu dar...trebuia bifata😉

Postat

Vizitat si eu domnisoara,subtirica,sani mici spre medii,curata,atitudine pro client,oral protejate bunicel,normal protejat bun,încercat o singura pozitie(dogy).cadoul 300 finalizare,100 euro ora,locative la pensiune.

Vizitator rocco
Postat

Cum au ajuns ciocanitorile astea sa aiba preturile astea explodate nu pricep.... are muia poleita cu aur ? Ca de aratat e praf...

• Like 1
  • Oras:CLUJ
  • Oras:CLUJ
Postat

Incredibilllll, am ajuns sa platim mai mult la curvele din Cluj, decat la Viena. este vina noastra! noi le obisnuim asa...

• Like 2
  • Oras:La Tiganci
  • Oras:La Tiganci
Postat

Incredibilllll, am ajuns sa platim mai mult la curvele din Cluj, decat la Viena. este vina noastra! noi le obisnuim asa...

La alea din Dej!

De banii aia, zbori la Viena și futi acolo :)))

• Like 1
  • Oras:In .... ;)
Postat

Fratele meu alb, tipa clar nu are toate tiglele pe casa ;)

100 euro, sex oral si nornal, doar protejat si masaj ... atat. Si incepatoare ;) Si nu pupa ca ... " Daca esti prietenos ne putem pupa dar normal, fara limba" ;) Si avea si pretentii de cunillingus ;)

WTF ... ??? :shocked

• Oras:cluj
  • Oras:cluj
Postat

proaste nu-s ele ca cer................................... :hihat

• Minus 1
Postat

Clar ... dar nici chiar asa prosti nu suntem, cel putin nu toti ;)

Postat

Cojite vezi de care parte a p@@i ești, ca altfel e cam gay sa strigi de frații tai asa ceva

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...