Sari la conținut

0769815677 dana 41 roscata

Postări Recomandate

Postat
Descriere anunţ

Dana 41 ani,

roscata, ofer masaj de relaxare in totalitate intr-un cadru discret si curat, domnilor seriosi, nu rasp. nr privat, sms sau beep, Dristor, program 9-21, bloc stradal, ac, pentru detalii suna,

• Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
Postat

Sau astea:

https://media.publi24.ro/extralarge/20180509/1444/eabb52aa72ad79815f3174d425142152.jpghttps://media.publi24.ro/extralarge/20180523/2244/cc5a0b8d0321334d4ee918965c1f2f63.jpg

buna sunt o doamna draguta si curata si te astept la mine in locatie.curatenie si discretie pt a-ti satisface toate poftele tale ascunse.masaj de relaxare totala de exceptie iar cu fanteziile te astept pe tine..detalii la telefon program 9-20 nu raspund nr privat sms,sau beep . ca locatie bd 1 decembrie nr 2 colt cu basarabiei te

Postat

Pe "doamna" asta o stiu de ani de zile...mda, ani de zile. De cand o stiu are 41 de ani. Cred ca are lejer 50 poate si mai bine de 50.

Ii stiu foarte bine tot istoricul, candva am avut probleme cu ea...ei bine nu intru in detalii.

In prezent face tot tacamul, la fel cum l.a facut toata viata. Ba chiar si neprot.

Cere taxa de deranj 25 lei.

Eu o incadrez la categoria de

• Like 1
Postat

Eu o incadrez la categoria de EVITAT!

Ma intreb inca odata cum PULA MEA REZISTA ASTEA PE PIATA DE ANI DE ZILE ????

NOROC CU PROSTII!!!

Salut, poti sa-mi trimiti pe pm un mail? As vrea sa te întreb ceva, mersi.
Postat

Salut din păcate nu pot da pm. Daca imi poti da o modalitate de contact, cum ar fi un email secundar etc. as aprecia, mersi.

Postat

Salut din păcate nu pot da pm. Daca imi poti da o modalitate de contact, cum ar fi un email secundar etc. as aprecia, mersi.

Nu fac dastea! Vrei sa ma iei la pula ca am vorbit nasol de baba asta din topic? Esti cumva pestele sau ce ? Daca vrei ma poti intreba aici orice...nu am secrete fata de nimeni.

Daca ai vreo obiectiune la adresa mea ca am comentat despre bunaciunea asta...astept!!!!

Postat

Era vorba despre un subiect care are tangential legatura cu baba si ma gândeam ca stii mai multe. Si mie mi-a facut figuri dar nu vreau sa dau detalii. Cand voi putea iti trimit un pm.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...