Sari la conținut

Locuri traseite

Postări Recomandate

Postat

Se mai gasesc in zona liceului economic langa coloana infinitului fete. Am fost eu la o fata acum aproximativ o luna, toata distractia ma costat 70 de lei oral+normal, fatuca umpic de etnie si din cate am vazut pestele ei un taximetrist. 

• Oras:Abu Dhabi
  • Oras:Abu Dhabi
Postat
  La 24.03.2018 la 1:00, mentabucuresteanu a spus:

Se mai gasesc in zona liceului economic langa coloana infinitului fete. Am fost eu la o fata acum aproximativ o luna, toata distractia ma costat 70 de lei oral+normal, fatuca umpic de etnie si din cate am vazut pestele ei un taximetrist.

Nu era cumva zdreanta aia care nu isi arat tatele. Ptr ce plm sa ii dau 70 la expirata aia daca nici macar nu isi arata tateld

• Oras:brasov
  • Oras:brasov
Postat

Tiganca aia stătea chiar și lângă biserica de la armată (lângă/pe gard) Într-adevăr aproape de Coloana Infinitului!!!

Postat

Pe la fetele de la strada nu a mai fost nimeni sau va e rusine sa spuneti?? Eu am mai fost la tiganca bulanoasa Renata o chema de data asta mi-a facut si un oral se pricepe fetita. Am vazut ca a aparut si o tipa noua bruneta la vreo 35 de ani arata binisor dar inca nu am prins-o sa merg cu ea.

• Oras:craiova
  • Oras:craiova
Postat
  La 09.04.2018 la 15:24, trascau a spus:

Mai bine mergeti linistiti cu Maria :)

Unde activeaza maria?ce tarife are?

• Oras:Romania
Postat

https://nimfomane.com/forum/topic/95501-maria/

Fratilor am vazut azi o capra inalta, bruneta, parea curata si ok, la iesire din Tg. Jiu spre Valcea. Chiar dupa statia aia de gpl, pe partea dreapta.
Nu ma intereseaza traseistele, dar asta parea ceea ce trebuie, cel putin asa am vazut.o eu in treacat. Ar merge dusa in locatie, pt cei care au. A mai vazut.o careva? :)))

• Oras:Gorj
  • Oras:Gorj
Postat

Dupa pot....vine statia gpl podu si apoi apare o tigancuse draguta ...sincer corpul e mult mai ok decat restu...la ora asts e scolo am trecut eu

Postat
  La 19.07.2018 la 12:19, raducutzu a spus:

Cum arată..sta seara sau pe la ce ore este pe acolo prin zona ?

Eu am vazut-o la 12.00 ziua.

Chiar mi-a parut buna.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...