meideprac Reputație: 10 Postat August 4, 2018 Partajează Postat August 4, 2018 Nu sunt un fan al scrisului pe aici,da r am fost la ea când a ajuns prima data in Cluj ,arată bine sânii sunt f faini parca a mai slăbit ( pozele actuale ,care nici nu o prea avantajează ,arata mult mai bine )Sa purtat f ok ,vesela și pusă pe treabă dacă ești ok fata se comporta natural de parcă te ar cunoaște de multDetalii nu o sa dau multe dar spre deosebire de ce se scrie aici ea chiar se excita poate chiar exagerează orgasmul că sa te simți ok și ii place pula daca o stimulezi un pic O sa te vizitez Alina când ajung la Cluj pt o partida incendiara și la cat mai multe curve faine colegi ! 4 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat August 5, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 5, 2018 E adevărat că are 🟠? Link spre comentariu
traminer Reputație: 1806 Postat August 6, 2018 Oras:Jamaica Oras:Jamaica Partajează Postat August 6, 2018 Fost-am. Tardivă recenzia, asta este. Ca animal nu e nici urâtă cu crengi, da' nici faină ca primăvara. Nu aş remarca-o pe stradă. E profi, în sensul că are rutina bine pusă la punct. Rutină de-aia ok, client targeted. Am uzitat-o o juma de oră, dar cred că face față (apropo de rutină) şi un ceas, dacă eşti mai futălău. Țâțe faine. 150 cuiu'raport 1/1151 ar fi deja scump. 4 Link spre comentariu
daniel 13 Reputație: 1150 Postat August 7, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Partajează Postat August 7, 2018 bun asa si concluzia este una buna nu, sau nu 1 Link spre comentariu
meideprac Reputație: 10 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Concluzia ii buna ,da nu știu dacă mai lucra că nu răspunde Mai ești in Cluj alina ? La ce nr sa sunam ? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Din pacate cred ca ne-a pupat pe portofel .... si a plecat ..... Link spre comentariu
alina dinu Reputație: 587 Postat August 17, 2018 Autor Partajează Postat August 17, 2018 Dragii mei sunt inca in Cluj. Acelasi nr de tel de la inceputul topicului il am.Nu pot raspunde mereu deoarece am multe programari.Multumesc ! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 Dragii mei sunt inca in Cluj. Acelasi nr de tel de la inceputul topicului il am.Nu pot raspunde mereu deoarece am multe programari.Multumesc ! E bine de stiut, ca nu ne-ai parasit fara sa-ti iei ramas bun ! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2018 Partajează Postat August 17, 2018 ...................Nu pot raspunde mereu deoarece am multe programari.Multumesc ! Mie-mi spui .... la cum arati !!!! (Am revazut pozele tale.) Eu zic sa-ti faci buletin de Cluj !! Link spre comentariu
meideprac Reputație: 10 Postat August 18, 2018 Partajează Postat August 18, 2018 Mai pune niste poze noi ,sa ne crească dorința !! Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 18, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 18, 2018 Dar pune fără față, ca mi se face rău. 1 Link spre comentariu
aronita Reputație: 172 Postat August 18, 2018 Oras:Ghimbav Oras:Ghimbav Partajează Postat August 18, 2018 Dar pune fără față, ca mi se face rău.In fiecare oraș trebuie sa fie unu ca tine care jignește fara motiv ! 2 Link spre comentariu
alina dinu Reputație: 587 Postat August 18, 2018 Autor Partajează Postat August 18, 2018 O sa mi pun cu gaoaza! 😂 2 Link spre comentariu
alina dinu Reputație: 587 Postat August 18, 2018 Autor Partajează Postat August 18, 2018 Suna si tu la salvare daca ti se face rau! Nea CF 1 Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 19, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 19, 2018 In fiecare oraș trebuie sa fie unu ca tine care jignește fara motiv !La fel trebuie sa fie o duzina de putoi (asta indiferent de varsta, unii nu devin barbati niciodata) care joaca rolul (rol, doar atat, in viata reala nu-i prea vezi) cavalerului in armura lucioasa, aparatorii onoarei curvelor neprihanite. Pe banii mei imi aleg eu a cui mutra imi place.Pt mine e motiv suficient. Tu ce motiv ai sa le lingi in gaoz? Crezi ca te lasa sa ejaculezi cu 2 lei mai ieftin? Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 19, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 19, 2018 Suna si tu la salvare daca ti se face rau! Nea CFBine copilo, dupa minte asta esti. Grupa mica. Nici nu vei mai evolua. De unde pana unde nea? Habar n-ai ce varsta am. Ai dovedit ca esti si proasta. Nu te puteai abtine? In schimb stim noi varsta ta. Te cam apropii de sfarsitul perioadei de folosinta, mai ales in meseria pe care o practici. 1 Link spre comentariu
estrogen Reputație: 1675 Postat August 19, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat August 19, 2018 Alina Dinu asta exista cu adevarat , adica pe Cluj vad ca inca nimeni n-a fost la ea , n-are recenzie, n-are nimic.... Link spre comentariu
aronita Reputație: 172 Postat August 19, 2018 Oras:Ghimbav Oras:Ghimbav Partajează Postat August 19, 2018 La fel trebuie sa fie o duzina de putoi (asta indiferent de varsta, unii nu devin barbati niciodata) care joaca rolul (rol, doar atat, in viata reala nu-i prea vezi) cavalerului in armura lucioasa, aparatorii onoarei curvelor neprihanite.Pe banii mei imi aleg eu a cui mutra imi place.Pt mine e motiv suficient. Tu ce motiv ai sa le lingi in gaoz? Crezi ca te lasa sa ejaculezi cu 2 lei mai ieftin?Continui sa jignești fara motiv ! Atât ști ,atat poți!cf (nu ți zic "nea" pentru că dacă probabil erai nu stăteai toată ziua cu nasul în gaoaza virtuala a curvelor!) Link spre comentariu
alina dinu Reputație: 587 Postat August 19, 2018 Autor Partajează Postat August 19, 2018 "DOMN"NU AM CUM SA TE NUMESC NEA' COAIE J 3 Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 21, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 21, 2018 Pai na, si la tine e cam problematic sa te numim domnisoara. Dupa atatia km de pula. Link spre comentariu
durex1234 Reputație: 37 Postat August 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Telefon: [email protected] Oras:Cluj Partajează Postat August 21, 2018 Bai da nu se găsește nimeni sa îl baneze pe coaie focoase asta??? Pe mine unu mă obosit groaznic cu comentariile lui de kakat de pe toate topicurile .... 7 Link spre comentariu
alina dinu Reputație: 587 Postat August 21, 2018 Autor Partajează Postat August 21, 2018 Se zvonește ca la schimbat numele din"coaie flocoase" in coaie jegoasa.Cred ca la dat de gol o domnisoara din coaie flocoase acum sunt si jegoase! Dar in curand ca fii mea coaie ! 2 Link spre comentariu
enjoyy Reputație: 60 Postat August 21, 2018 Partajează Postat August 21, 2018 Bai da nu se găsește nimeni sa îl baneze pe coaie focoase asta??? Pe mine unu mă obosit groaznic cu comentariile lui de kakat de pe toate topicurile ....a mai aparut unu, obelix =))))) nu-i baneaza nimeni, fac trafic $$$$$$. Daca te-ai saturat de el, sunt si alte forumuri Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 22, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 22, 2018 Dar in curand ca fii mea coaie ! Fii-ta (fica-ta) are coaie?In rest ce ai vrut sa spui? Ai vazut cam de aproape fundul sticlei? Ca prea coerenta nu esti. Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 22, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 22, 2018 Bai da nu se găsește nimeni sa îl baneze pe coaie focoase asta??? Pe mine unu mă obosit groaznic cu comentariile lui de kakat de pe toate topicurile ....Atata deja iti oboseste creierul ala minuscul? Pai nah, nu-i de mirare ca n-ai gasit inca functia de ignore. Ce sa-i faci, pe cine nu-l duce capul apoi nu-l duce, oboseste la un mimin de efort intelectual. Fa economie, nu-ti folosi creierul ca se consuma si ce ti-o mai ramas. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum