Sari la conținut

Alina Dinu pentru prima dată în Cluj 0732813098.

Postări Recomandate

• Oras:Cluj
Postat

Vai tu Dinu (pun pariu ca în buletin ești cu -escu) te-am confundat cu cealaltă minibalena, aia Eva.
Hai ca tu arați acceptabil la mutra, la tine corpul e cam consumat.

Postat

Vezi ca te ai cam atins cand nu ai replica o dai in aspectul fizic. Daia nu te suporta nimeni cred ca nici nevastata (da o ai)

Postat

Ti ai cam tabacit popoul si ti sa dus amprenta de la degete stand pe acest forum daia ai devenit nea....dar esti cat scrii mai mult nu.

Postat

Normal ca n-am eu legatura cu incasarile tale. Nu dau bani pe una ca tine. Dar se pare ca nici altii nu se inghesuie din moment ce stai toata ziua aici.

Cat despre suportat, am mai spus-o: Cui nu-i covine, n-are decat.

Si da, arati consumata (chiar mai consumata decat e normal la varsta ta de curva depasita) nu-mi trebuie pt. asta nici un argument, de aia am ochi in cap sa vad.

Postat

da-o-n santz ca mi-am luat 2 tepe de alea clasice cu hai hai ca sunt libera si cand ajungi acolo ii ajunge si PROPRIETARUL care a venit sa ia banii de chirie =))) clasica duma a lor

• Like 2
Postat

Faci clujeni fraieri degeaba zici ca tu ai fii in alt oras.

Deh.... daca le aveai cu logica nu te faceai curva. (Se putea sa-ti dai seama ca meseria asta nu se merita, desi asa pare.)

Ca ti-o bagi in gura, ca ti-o bagi in cur, tot mancare se chemama, ma rog tot in mat ajunge. Dar la logica nu intotdeauna poti inversa conditia cu consecinta.

Ca la Cluj sunt multi fraieri nu implica ca toti clujenii sunt fraieri.

Vezi, poate iti imprumuta vreo prietena care a absolvit clasa a X-a un manual de logica matematica. Bine, ea n-o fi ajuns curva, dar asta e alta poveste, totusi nu chiar nelegata de ce ziceam mai sus.

• Like 1
Postat

Buna meideprac! Prestez da. Dar nu mai fac reclama pe acest forum, (exista si alte situri) Am clientii mei si un alt nr de tel.

Multumesc!

• Like 1
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Buna meideprac! Prestez da. Dar nu mai fac reclama pe acest forum, (exista si alte situri) Am clientii mei si un alt nr de tel.

Multumesc!

Buna.

Totusi cum putem da de tine?

Mersi. Salut

Postat

Multumesc!

Si cand aia se plictisesc de tine oare unde vei veni sa te milogesti sa fi lasata sa mai lingi cate o pula?

Du-te in pula mea de increzuta, am mai vazut din astea ca tine intorcandu-se cu coada intre craci.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...