cristiandursina Reputație: 5 Postat Iunie 9, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2020 Mai activeaza??? Nu o mai fute nimeni?
czr Reputație: 45 Postat Iunie 9, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 9, 2020 Mai este activa ,nu si mai pune anuntul dar este activa ,am tras eu in ea prin martie ,dar a luat proportii....e mare rau ,nu mai renteaza ;) 1
ady_plumb Reputație: 57 Postat Iunie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2020 Nu mai raspunde la tel din martie. Era una din fetele bbw cu care puteai avea o experienta misto. Din pacate, probabil, poate fi trecuta la retrase.
smoloz Reputație: 15 Postat Iunie 15, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 15, 2020 Am sunat și eu săptămâna trecută și mi-a răspuns Guvidul 😂😂😂. Probabil fata S-a retras ðŸ˜.
ady_plumb Reputație: 57 Postat Iunie 16, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2020 Sa-i uram o viata frumoasa si daca se razgandeste o mai asteptam ! Pana atunci daca gasiti ceva similar dati un semn.
gazon1 Reputație: 6 Postat August 10, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 10, 2020 Mai stiti ceva de ea? tot sper ca poate nu s-a retras :laugh2
czr Reputație: 45 Postat August 11, 2020 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 11, 2020 Mai stiti ceva de ea? tot sper ca poate nu s-a retras :laugh2Nr de telefon e dezactivat,.,,,deci e retrasa 100%
laury Reputație: 24071 Postat August 11, 2020 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat August 11, 2020 Am sunat și eu săptămâna trecută și mi-a răspuns Guvidul 😂😂😂. Probabil fata S-a retras ðŸ˜.Ai intrebat guvidele daca se baga la un cim?😆😆😆 1
bigasslover93 Reputație: 19 Postat August 17, 2020 Postat August 17, 2020 Nu mai activează. Am vizitat-o de câteva ori bune și am legat o relație interesantă cu ea. Foarte deschisă cu mine, mereu m-am simțit cu ea ca și cu o prietenă. La ultima discuție purtată la telefon (prin februarie 2020) mi-a mărturisit că a cunoscut pe cineva și că dacă lucrurile vor decurge bine se va retrage. Am tot încercat să dau de ea la telefon dar nu poate fi contactată. E destul de clar ce s-a întâmplat. ÃŽi doresc tot binele,merită! 😊
izmail Reputație: 0 Postat Septembrie 22, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 22, 2020 Salutare! Mai stie cineva ceva de Andreea? Are telefonul dezactivat... daca aflati ceva dati un semn, am tot incercat sa o sun dar degeaba. Aveti o recomandare similara? Intreb pe cei care au fost deja la ea si ii cunosc formele
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum