Sari la conținut

Catalina_sweety_new 0720201812

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Intrebare???

Cand faci show lesby cu Betty (care are herpes) ... cum te protejezi cand ii dai limbi?

1. Iti pui un prezervativ pe limba ?

2. Pui pe tine un sac mare de haine (din plastic)?

3. Iti pui o cravata mov (flacara violet ... pt cunoscatori) si iti creezi un scut magnetic de protectie ca in Star Treck?

4. Bei ceai de plante magice si esti imuna?

Ms pt raspuns

Te pup

draga betty

nu trebuie sa scoti flacari si pe urechi ... si mai ales sa jignesti

eu am intrebat-o pe catalina ce masuri de protectiei are ,,, legat de faptul ca tu ai herpes ... e o intrebare logica ... tinand cont ca unii posibili clienti vor dorii oral neprotejat din partea catalinei

nivelul tau de cultura ... foarte ridicat ... te face sa spui numai jigniri (ar fi culmea sa aflu ca esti studenta la medicina ...)

capacitatea de a dialoga si de a raspunde politicos unei persoane ... arata si nivelul tau de inteligenta ... (foarte mic in cazul de fata) ... mai pe intelesul tau ... numai prosti injura si jignesc mereu .... dar oricat ti-as explica... tu nu ai cum sa intelegi... ca nu poti

tocmai din acest motiv... nu am inceput sa te balacaresc si sa ma cobor chiar atat de jos ... si iar ca sa intelegi tu ... mai pe limba ta ... daca injuri si jignesti de mama focului ... daca persoana respectiva  are ceva mai mult in cap ... nu incepe sa te faca jeg ....

daca m-as pune pe mine in balanta tinand cont de varsta, greutate, aspect  ...... stau mult mai bine decat tine ... tu la 40 o sa arati ca o expirata pe la 90 de kile... si o sa te uiti toata ziua la poze cu hamburgheri (nostalgia vremurilor de glorie)  asa ca nu prea ma doare de ce zici tu ...

te pup pe monitor .. ca in realitate nu as face-o pt ca nu-mi place de tine si pt ca ai herpes

• Minus 1
Reputație: 40328
  • Oras:FALASTOACA
Postat

inceteaza cu aberatiile si fa ceva ptr fizicul tau ca arati deplorabil, un barbat care se respecta pe el nu arata asa si nu face ce faci tu! Nu continua cu offtopicul aici ptr ca nu iti va raspunde colega mea! Cat de redus mintal esti sa scrii pe toate topicele acelasi rahat? Mai bine baga in tine o salata si iesi la alergat ca s-a incalzit afara! JEGULE INFECT!

Taratura a sărit că arsă să-și apere sclava

• Minus 1
Postat

sa te speli la pizda fa

Nu pote ca ii ia Betty 100 lei pentru fiecare dus

• Minus 1
  • Telefon: Whats'app
  • Oras:Zona centrala, sector 3
Postat

Nu pote ca ii ia Betty 100 lei pentru fiecare dus

Ia _I_ de lunea! App. Spune lumii cat esti de sclav!

• Like 24
  • Minus 33
Reputație: -1394
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

E sarantoc si  latra de foame cat e ziua de lunga  , atat .

• Like 2
Postat

E sarantoc si  latra de foame cat e ziua de lunga  , atat .

Apara-ti stăpâna, dacă se supără trebuie să te muți in Congo.O să-ți dea la muie Alex până îți cad plombele

• Minus 1

Postat

Apara-ti stăpâna, dacă se supără trebuie să te muți in Congo.O să-ți dea la muie Alex până îți cad plombele

tu iti iei muie zilnic si la propriu si la figurat! Esti un sclav al societatii! _I_
  • Like 8
  • Minus 29

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...