Vizitator tehnix Reputație: 0 Postat Martie 10, 2018 Postat Martie 10, 2018 Se referea la recenzie sa fie mutata, RECENZIA!, poate acum ai inteles? Eu am scris, este vreo problema? Ce-o sa scrii acum ca o am la comision? Ce motive de scandal va mai cautati voi labagii! :slap2 Bine domnisoara, am inteles. Nu caut motiv de scandal. E un forum doar, n-ai ce scandal sa faci pe el. Esti prietena mea chiar daca mi-ai vorbit cam neadecvat sa zic asa. 1
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 12, 2018 :feet 1 6
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 12, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 12, 2018 BunaNumele meu este Catalina. Sunt o bruneta focoasa de 20 de anisori, 1,70m, 57kg. Sunt noua in domeniu dar cu experienta in a seduce si a oferii placeri sublime domnilor seriosi dornici sa traiasca clipe de neuitat in compania mea! Serviciile prin care te voi duce pe culmile placerii sunt urmatoarele:-sex oral(nep.in functie de igiena clientului)-sex normal(protejat)-sex anal( in functie de marime si experienta clientului) serviciu taxat suplimentar +100lei -mici fantezii( in limita bunului simt)-masaj (erotic, de relaxare)-sex la dus-cunni/anni( in functie de igiena clientului)-sarut(in functie de igiena si chimia dintre noi)-show erotic/lesby(am si o colega)-streaptease (ptr doritori) ...si ptr ca nimic nu este gratis si totul are pret, afisez si eu urmatoarele:-30min/1fin o.nep+n =150lei-1h/2fin o.nep+n =250lei-50+ fin.orala )(CIM)(-50+fin.faciala )(COF)( NU FAC OUTCALL!VORBESC ENGLEZA FLUENT! Locatie centrala, zona Nerva Traian; discretie si igienaProgram de lucru; L-D, 11.00-23.00...pentru detalii si programari sunati la tel(nu rasp la sms/nr pvt) :callyou 0720201812Va sarut si va astept sa ne cunoastem! 1 7
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Martie 12, 2018 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Postat Martie 12, 2018 Bine domnisoara, am inteles. Nu caut motiv de scandal. E un forum doar, n-ai ce scandal sa faci pe el. Esti prietena mea chiar daca mi-ai vorbit cam neadecvat sa zic asa. asa da! ;)
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 12, 2018 Postat Martie 12, 2018 betty has me pele =)) 2 rapciugi, se vede din pozele ei ca e prietena cu tine :)) ale draq zdrente 1 2
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Martie 12, 2018 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Postat Martie 12, 2018 betty has me pele =)) 2 rapciugi, se vede din pozele ei ca e prietena cu tine :)) ale draq zdrente asa "rapciugi" dar ne-ai spala in p#zda cu limba! Mama mama ce ne-ai mai spala! 19 20
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 12, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 12, 2018 BunaNumele meu este Catalina. Sunt o bruneta focoasa de 20 de anisori, 1,70m, 57kg. Sunt noua in domeniu dar cu experienta in a seduce si a oferii placeri sublime domnilor seriosi dornici sa traiasca clipe de neuitat in compania mea!Serviciile prin care te voi duce pe culmile placerii sunt urmatoarele:-sex oral(nep.in functie de igiena clientului)-sex normal(protejat)-sex anal( in functie de marime si experienta clientului) serviciu taxat suplimentar +100lei -mici fantezii( in limita bunului simt)-masaj (erotic, de relaxare)-sex la dus-cunni/anni( in functie de igiena clientului)-sarut(in functie de igiena si chimia dintre noi)-show erotic/lesby(am si o colega)-streaptease (ptr doritori)...si ptr ca nimic nu este gratis si totul are pret, afisez si eu urmatoarele:-30min/1fin o.nep+n =150lei-1h/2fin o.nep+n =250lei-50+ fin.orala )(CIM)(-50+fin.faciala )(COF)(NU FAC OUTCALL!VORBESC ENGLEZA FLUENT!Locatie centrala, zona Nerva Traian; discretie si igienaProgram de lucru; L-D, 11.00-23.00...pentru detalii si programari sunati la tel(nu rasp la sms/nr pvt) :callyou 0720201812Va sarut si va astept sa ne cunoastem!Eu zic sa fugi cat te țin picioarele,cât mai ai încă timp.Ai nimerit la cea mai ordinară și nemernica proxenetă.Ultimile fete din propetatea lui Betty au sfârșit rău.Janete a ajuns la pușcărie băgată de Betty si garoiul ei.Nemernica asta o ducea la petreceri cu interlopi,o droga și apoi o făcea aia posta câte 10-15 inși.Teodora a fugit iar Betty sa răzbunat pe ea amenințând, blestemând și spunandule familiei și fostului soț că de prostituează.Mi-e milă de tine.Dumnezeu cu mila.Majoritatea de pe site n-o să te viziteze din simplul motiv că nu vor să stea în preajma acelei zdrente bolnave de Herpes genital,care se mai ocupă și de furat din portofelele clienților. 4 2
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 13, 2018 Eu zic sa fugi cat te țin picioarele,cât mai ai încă timp.Ai nimerit la cea mai ordinară și nemernica proxenetă.Ultimile fete din propetatea lui Betty au sfârșit rău.Janete a ajuns la pușcărie băgată de Betty si garoiul ei.Nemernica asta o ducea la petreceri cu interlopi,o droga și apoi o făcea aia posta câte 10-15 inși.Teodora a fugit iar Betty sa răzbunat pe ea amenințând, blestemând și spunandule familiei și fostului soț că de prostituează.Mi-e milă de tine.Dumnezeu cu mila.Majoritatea de pe site n-o să te viziteze din simplul motiv că nu vor să stea în preajma acelei zdrente bolnave de Herpes genital,care se mai ocupă și de furat din portofelele clienților.....doar atat??? 2 7
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 13, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 13, 2018 ....doar atat???Betty scrie de pe contul tau,sclavele tale n-au avut niciodata acces la forum. 2 2
bettyblwe Reputație: 8416 Postat Martie 13, 2018 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Telefon: Whats'app Oras:Zona centrala, sector 3 Postat Martie 13, 2018 Betty scrie de pe contul tau,sclavele tale n-au avut niciodata acces la forum....asa si? Te oftici? Te roade invidia? 24 20
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 13, 2018 invidia ca esti precum boschetarii, faci foamea si postezi la weekend? Are si de ce sa-l roada invidia 3 7
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 13, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 13, 2018 ...asa si? Te oftici? Te roade invidia?Invidie pe o prostituata de duzina bolnava de herpes genital???Ai-de PLM! :slap2 3 2
adevar Reputație: 127 Postat Martie 13, 2018 Oras:da Oras:da Postat Martie 13, 2018 Invidie pe o prostituata de duzina bolnava de herpes genital???Ai-de PLM! :slap2Ai si pe cine sa fi invidios sa sti.Cand era Jeana mai manca si ea o eugenie acum nici pla nu are sa suga 1 2
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 13, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 13, 2018 :hi3 4 7
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 14, 2018 :hi3 1 7
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 14, 2018 :hi3 1 1
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 14, 2018 :hi3 1 1
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 14, 2018 :hi3 2 8
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 14, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 14, 2018 :hi3 1 8
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 14, 2018 Postat Martie 14, 2018 fa betty tu te iei gura in pula cu mine ? 2 2
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 14, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 14, 2018 Eu zic sa fugi cat te țin picioarele,cât mai ai încă timp.Ai nimerit la cea mai ordinară și nemernica proxenetă.Ultimile fete din propetatea lui Betty au sfârșit rău.Janete a ajuns la pușcărie băgată de Betty si garoiul ei.Nemernica asta o ducea la petreceri cu interlopi,o droga și apoi o făcea aia posta câte 10-15 inși.Teodora a fugit iar Betty sa răzbunat pe ea amenințând, blestemând și spunandule familiei și fostului soț că de prostituează.Mi-e milă de tine.Dumnezeu cu mila.Majoritatea de pe site n-o să te viziteze din simplul motiv că nu vor să stea în preajma acelei zdrente bolnave de Herpes genital,care se mai ocupă și de furat din portofelele clienților.Urat mai vb!
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 15, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 15, 2018 :hi3
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 15, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 15, 2018 :hi3
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 16, 2018 :inlovee SEX TOTAL :inlovee 2 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum