catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 16, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 16, 2018 :hi3 2 8
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 17, 2018 :* 2 8
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 17, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Martie 17, 2018 BunaNumele meu este Catalina.Sunt o bruneta focoasa de 20 de anisori, 1,70m, 57kg.Sunt noua in domeniu dar cu experienta in a seduce si a oferii placeri sublime domnilor seriosi dornici sa traiasca clipe de neuitat in compania mea! Serviciile prin care te voi duce pe culmile placerii sunt urmatoarele:-sex oral(nep.in functie de igiena clientului)-sex normal(protejat)-sex anal( in functie de marime si experienta clientului) serviciu taxat suplimentar +100lei-mici fantezii( in limita bunului simt)-masaj (erotic, de relaxare)-sex la dus-cunni/anni( in functie de igiena clientului)-sarut(in functie de igiena si chimia dintre noi)-show erotic/lesby(am si o colega)-streaptease (ptr doritori) ...si ptr ca nimic nu este gratis si totul are pret, afisez si eu urmatoarele:-30min/1fin o.nep+n =150lei-1h/2fin o.nep+n =250lei-50+ fin.orala )(CIM)(-50+fin.faciala )(COF)( NU FAC OUTCALL!VORBESC ENGLEZA FLUENT! Locatie centrala, zona Nerva Traian; discretie si igienaProgram de lucru; L-D, 11.00-23.00...pentru detalii si programari sunati la tel(nu rasp la sms/nr pvt) :callyou 0720201812Va sarut si va astept sa ne cunoastem!Sfat prietenesc. Nu mai sta cu Betty .Poate nu ești la curent, dar poți să o întrebi ce a făcut cu Janette (care e la pușcărie), fosta ei colegă și nu numai. Betty este o japița ordinară, proxenetă în adevaratul sens al cuvantului și sigur o simți pe pielea ta (pentru că îi dai o pare parte din ce produci). În trecut lua 40-50% din ce făceau colegele ei.Să nu ai încredere în Betty și Alex. Dacă nu mă crezi pe cuvânt iți pot da pe PM toate informațiile cu privire la dosarul ei de proxenetism (,nu ăla vechi ci ăla nou) și cazul cu Janetica care înfundă pușcăria pentru banii furati de Betty. Sper că tu folosești contul ăsta și nu se folosește și Betty de el ca la restul fetelor sclave care le-a avut în trecut și le-a șantajat.Deasemeni Betty este bolnavă cu o boală incurabilă care se poate transmite foarte ușor, în caz ca faceți ceva în 3.Fato cautăți altă colegă, dar nu pe Betty și atenție ce informații divulgi despre familia ta pentru că alte fete care au lucrat cu Betty au fost santajate la modul că familiile lor au aflat ce faceau și Janete e la bulău.Nu îm ajung 4 pagini să scriu cât rău a făcut cioara asta prefacută de Betty care mereu spune că e racolată de pești. Și încă ceva , să nu iți fie de mirare când tu și Betty vă veți trezi cu mascații la ușă din cauza prostiilor facute în mod repetat de Betty. 4 4
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 17, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Martie 17, 2018 Bun , deocamdata ai dat minusuri.Din spirit de colegialitate.Nu cunosti toate detaliile despre Betty.Suna clientii.Blesteama.Ameninta pe forum.Toarna la alti proxeneti.Nu ai nimerit bine....O sa te convingi.Succes ! Mai bine e să nu se convingă și să se dezică de ea cât mai repede, dacă nu vrea să o păteasca ca restul fetelor: Teodora, Janette. 2 4
harleyqueen Reputație: 262484 Postat Martie 17, 2018 Oras:Arkham Oras:Arkham Postat Martie 17, 2018 Betty scrie de pe contul tau,sclavele tale n-au avut niciodata acces la forum.și eu cred că tot Betty sau Alex garoiul aka Onanistul, postează de pe contul ei, cum a facut și cu Janette. La Betty se duc acum futacii inconștienti și neinformați care vor adrenalina, la modul că se vor trezi cu mascații la curul lor și vor fi călcați în picioare. 2 4
avpop Reputație: 40328 Postat Martie 17, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Martie 17, 2018 și eu cred că tot Betty sau Alex garoiul aka Onanistul, postează de pe contul ei, cum a facut și cu Janette. La Betty se duc acum futacii inconștienti și neinformați care vor adrenalina, la modul că se vor trezi cu mascații la curul lor și vor fi călcați în picioare.Catalina este o basinoasa analfabeta,habar nu are de site-ul asta si chiar daca ar stii nu se descurca nici sa-si scrie numele.Tot ce apare pe contul asta e scris de Brtty 2 2
evil 11 Reputație: 529 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 Betty esti cea mai jegoasa proxeneta din pe forumul lui Pisicuts !PS: Pune si tu poze cu mertanele alea SH care nu fac mai mult de 10.000 euro ! 1 2
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 17, 2018 :hi3 2 8
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 17, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 17, 2018 și eu cred că tot Betty sau Alex garoiul aka Onanistul, postează de pe contul ei, cum a facut și cu Janette. La Betty se duc acum futacii inconștienti și neinformați care vor adrenalina, la modul că se vor trezi cu mascații la curul lor și vor fi călcați în picioare.mascati adrenalina?? de ce? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 mascati adrenalina?? de ce?Ce faci panaramo ? Mai votezi cu PSD -ul oparitule ? 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 Catalina este o basinoasa analfabeta,habar nu are de site-ul asta si chiar daca ar stii nu se descurca nici sa-si scrie numele.Tot ce apare pe contul asta e scris de Brtty Parca erau niste reguli pe forum ca nu ai voi sa folosesti conturi multiple, mai ales la curve. S-a dus draq forumul pe apa Sambetei ! 3 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 17, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 17, 2018 Ce faci panaramo ? Mai votezi cu PSD -ul oparitule ?N-am votat niciodata cu psdul, imbecilule! 2
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 17, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 17, 2018 BunaNumele meu este Catalina. Sunt o bruneta focoasa de 20 de anisori, 1,70m, 57kg. Sunt noua in domeniu dar cu experienta in a seduce si a oferii placeri sublime domnilor seriosi dornici sa traiasca clipe de neuitat in compania mea! Serviciile prin care te voi duce pe culmile placerii sunt urmatoarele:-sex oral(nep.in functie de igiena clientului)-sex normal(protejat)-sex anal( in functie de marime si experienta clientului) serviciu taxat suplimentar +100lei -mici fantezii( in limita bunului simt)-masaj (erotic, de relaxare)-sex la dus-cunni/anni( in functie de igiena clientului)-sarut(in functie de igiena si chimia dintre noi)-show erotic/lesby(am si o colega)-streaptease (ptr doritori) ...si ptr ca nimic nu este gratis si totul are pret, afisez si eu urmatoarele:-30min/1fin o.nep+n =150lei-1h/2fin o.nep+n =250lei-50+ fin.orala )(CIM)(-50+fin.faciala )(COF)( NU FAC OUTCALL!VORBESC ENGLEZA FLUENT! Locatie centrala, zona Nerva Traian; discretie si igienaProgram de lucru; L-D, 11.00-23.00...pentru detalii si programari sunati la tel(nu rasp la sms/nr pvt) :callyou 0720201812Va sarut si va astept sa ne cunoastem! 3 8
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 asa "rapciugi" dar ne-ai spala in p#zda cu limba! Mama mama ce ne-ai mai spala!Betty d.d. , ai niste fantezii nambar oan , oh , yeah !Sa tot ai asa ceva.Sau ai visat ?Rezolva-ti problemele si nu te mai refula pe aici.Mai esti cu Alexandru ?Stie ce hram porti ?Tot prietena cu Miky ai ramas....tine-o tot asa ! 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 17, 2018 Postat Martie 17, 2018 BunaNumele meu este Catalina. Sunt o bruneta focoasa de 20 de anisori, 1,70m, 57kg. Sunt noua in domeniu dar cu experienta in a seduce si a oferii placeri sublime domnilor seriosi dornici sa traiasca clipe de neuitat in compania mea!Serviciile prin care te voi duce pe culmile placerii sunt urmatoarele:-sex oral(nep.in functie de igiena clientului)-sex normal(protejat)-sex anal( in functie de marime si experienta clientului) serviciu taxat suplimentar +100lei -mici fantezii( in limita bunului simt)-masaj (erotic, de relaxare)-sex la dus-cunni/anni( in functie de igiena clientului)-sarut(in functie de igiena si chimia dintre noi)-show erotic/lesby(am si o colega)-streaptease (ptr doritori)...si ptr ca nimic nu este gratis si totul are pret, afisez si eu urmatoarele:-30min/1fin o.nep+n =150lei-1h/2fin o.nep+n =250lei-50+ fin.orala )(CIM)(-50+fin.faciala )(COF)(NU FAC OUTCALL!VORBESC ENGLEZA FLUENT!Locatie centrala, zona Nerva Traian; discretie si igienaProgram de lucru; L-D, 11.00-23.00...pentru detalii si programari sunati la tel(nu rasp la sms/nr pvt) :callyou 0720201812Va sarut si va astept sa ne cunoastem!Cum de iti da voie Betty sa ai alte tarife decat ea ?Analize la zi de BTS ai ?Betty , nu te baga ! 1 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 17, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 17, 2018 Cum de iti da voie Betty sa ai alte tarife decat ea ?Analize la zi de BTS ai ?Betty , nu te baga !asa, asa, cearta-le 3
xoxointerlop Reputație: 323 Postat Martie 18, 2018 Postat Martie 18, 2018 panaramic tu esti mai prost ca betty si catalina la un loc =)) 1 3
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 18, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 18, 2018 Incetati va rog cu offtopicul aici despre colega mea Betty. Are si ea topic asa ca va rog sa scrieti doar recenzii despre mine aici, nu altceva. O zi placuta tuturor! 2 8
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 19, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 19, 2018 :hi3 1
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 20, 2018 :* 4 7
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 20, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 20, 2018 :hi3 2 1
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 21, 2018 BunaNumele meu este Catalina.Sunt o bruneta focoasa de 20 de anisori, 1,70m, 57kg.Sunt noua in domeniu dar cu experienta in a seduce si a oferii placeri sublime domnilor seriosi dornici sa traiasca clipe de neuitat in compania mea! Serviciile prin care te voi duce pe culmile placerii sunt urmatoarele:-sex oral(nep.in functie de igiena clientului)-sex normal(protejat)-sex anal( in functie de marime si experienta clientului) serviciu taxat suplimentar +100lei-mici fantezii( in limita bunului simt)-masaj (erotic, de relaxare)-sex la dus-cunni/anni( in functie de igiena clientului)-sarut(in functie de igiena si chimia dintre noi)-show erotic/lesby(am si o colega)-streaptease (ptr doritori) ...si ptr ca nimic nu este gratis si totul are pret, afisez si eu urmatoarele:-30min/1fin o.nep+n =150lei-1h/2fin o.nep+n =250lei-50+ fin.orala )(CIM)(-50+fin.faciala )(COF)( NU FAC OUTCALL!VORBESC ENGLEZA FLUENT! Locatie centrala, zona Nerva Traian; discretie si igienaProgram de lucru; L-D, 11.00-23.00...pentru detalii si programari sunati la tel(nu rasp la sms/nr pvt) :callyou 0720201812Va sarut si va astept sa ne cunoastem! 3 1
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 21, 2018 :sado 2 1
panoramic Reputație: -1920 Postat Martie 22, 2018 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Martie 22, 2018 Sunt noua in domeniu, dar cu experienta in a seduce :-) :-) tare de tot! 3
catalina sweety Reputație: 70 Postat Martie 22, 2018 Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Telefon: [email protected] Oras:NU MAI ACTIVEZ! Postat Martie 22, 2018 :feet 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum