Sari la conținut

Pustoaica sexy

johnica2002

Postări Recomandate

• Telefon: Elenamaya715@yahoomcom
  • Oras:Iasi
Postat

Esti un nesimtit nu sunt cioara sunt om ca si tine ... nu inteleg de ce mi ati facut forum ???

• Minus 1
Postat

Iar pentru toata lumea nu vreau sa apar aici pentru-ca nu sunteti oameni cu bun simpț stiți doar sa jigniti si sa criticati... dar de voi de de ce nu scrieti ca veni cu ditamai floccii la pula si nespalati crediti ca gata daca veniti si platesti aveti dreptul sa veniti asa..

Nu vreau sa par rea sau obraznica dar domnu mai de sus chiar ma enervat la maxim fara sa ma cunoascs ma face cioara ... poi ce ai tu ma cu tigani nai loc de pula lor

• Like 1
  • Minus 1
Postat

deci ,forumul te promoveaza........daca faci treaba buna.......daca in schimb e graba multa............au sa apara criticile......

Postat

..vizitat ieri fata..

Linga stadion...blocurile noi de linga stadionul mic..

Mai are o colega..

Ea...bruneta(tuciurie)...micuta...tatele mari...dar lasate...

Nu e o frumusete...dar odata merge

Oral slabut...grabit

Normal...la fel..slab..am pus-o LOT dar oboseste repede...am trecut la doggy...am dat tare in ea..gemea fals..

NP-5.

OP-5

Halat-100/fin

Nu se merita

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Multumesc frumos dragul meu dan... ms pt recenzia facuta ... daca tie se pare ca eu tatale lasate te inseli amarnic ... stiti ce defapt nu ma intereseaza parariel voastre de ce ai ramas la mine daca sunt neagra ca taciunele ... de ce nu mi ai zis in fata ... poi tu esti tare pula aici pe site ... de ce nu mai jignit in fata si nu ramaneai... dar de tine ai scris cum ai venit cum te ai comportat... cine mia facut aceast toping vreau sa il stearga

• Minus 2
Postat

Vizitat-o aseară undeva la ora 21.adevărat că e mai brunetica.oral chiar nici o graba,nu înțeleg cum de unii le găsesc doar pe cele grăbite....în rest fata destul de ok.eu m-am simțit bn cu ea.bafta😊

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.