Sari la conținut

Alessia, Rep. Moldova - 0746624131

Postări Recomandate

• Telefon: 0746624131
  • Oras:București
  • Disponibila
  • Disponibila

Serviciile mele sunt:

-oral de obicei neprotejat dacă igiena corespunde,protejat sigur la dorința clientului;

-normal protejat;

-finalizarea se poate corporală ;

-între sîini,69,mici fantezii;

-diverse poziții ,in mare parte toate ...

-preludiu sigur cu atingeri,mingieri sărutări corporale...(pe gurița sărutări îmi selectez clientela )

-accept cunilingus,anilingus...

Dețin locatie de lux,confort și discreție la maxim ,singura in locatie!!! 

Link spre comentariu
  • Oras:timisoara

Vizitat alessia 992, acum o sapt. Gasit usor, intrare de pe str sinaia. Ap. elegant,10. Caprioara, cu forme, pe placul meu,9. Sanii 10.Am ales o fin la 150, ON, cu fin pe sani ,9. Atitudine de 9(nu a inchis tel) amabila, nu grabeste.Pupici pe gura,aici are o problema, miros, poate si din stomac sa vina mirosul. Deci igien orala 4. Ea nu simte, dar dimineata la trezire ,trebuie clarificata problema.De recomandat, da , cu rezolvarea problemei enuntate mai sus.

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

niciodata nu am inteles care este vrajeala domnitilor din Republica Moldova.se fut mai bine,sau ce dracu de pasarica au.

Păi vizitează-le să te lămurești :)

Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

niciodata nu am inteles care este vrajeala domnitilor din Republica Moldova.se fut mai bine,sau ce dracu de pasarica au.

:) ei si tu acuma...e straveche, de pe timpul lui Stefan. Se bea un vin, deci "soldatii" (ostenii)erau mai vigurosi. Astfel in timp si generatiile de femei au prins dor si placere de pl ca baietii din Moldavia au depasit masura la beutura si nu mai erau vigurosi...ai inteles cum sta treaba, acum ? :)))))))) Cautarea pasiunii pierdute in timp...;)
Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig

La fetele din Moldova,9 din 10 ,sunt ok.La cele din oltenia,de ex ,1 din 10 ,sunt ok.

Iata un cunoscator...:) La pat is bune si oltencele, numai ca-s oltence, intelege toata lumea. :))))))
Link spre comentariu
Vizitator

La fetele din Moldova,9 din 10 ,sunt ok.La cele din oltenia,de ex ,1 din 10 ,sunt ok.

Cam asa e. Moldovencele parca sunt facute pt asa ceva... Dar si cand gasesti olteanca aia 1 din 10... Ai dat de dracu!

• Like 1
Link spre comentariu

Deocamdata NU, dar daca o faci tu sa se rasgindeasca, ne anunti si o sa-ti multumim.

Mai citeste si tu topicul, stiu ca e ingrozitor de greu sa citesti, dar fa unefort atunci cind esti motivate.  

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu nu fac anal))

Hei va rog ajutati-ma sa gasesc un fotograf pentru poze profesionale in domeniu dar rog ceva profesionist😙mersi va pup

Link spre comentariu
Vizitator

Nu nu fac anal))

Hei va rog ajutati-ma sa gasesc un fotograf pentru poze profesionale in domeniu dar rog ceva profesionistmersi va pup

Gasesti pe net...fotografi :)

Link spre comentariu

Vizitator rasca

Nu nu fac anal))

Hei va rog ajutati-ma sa gasesc un fotograf pentru poze profesionale in domeniu dar rog ceva profesionistmersi va pup

Vb cu PSG1998, lucrez in domeniu ...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...