gogu80 Reputație: 922 Postat Februarie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2013 dar ce nu se intelege.....este adevarat si am fost de acord.....cu ce sa discutat ....sau eu vorbesc si scriu in araba si se citeste in chineza....am fost de acord cu ce sa spus ....@sexyrosy1 ....nu asta am spus si eu sau ce ? nu cred ca ve-ti muri de foame...doamne fereste dar este adevarat ca va ajuta mult....acest site si altele de genu' byefire incinse
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2013 Postat Februarie 17, 2013 Cactusjack va pupa si va spune urmatoarele: As zice ca e bine sa nu faci altora ce nu le place lor, nu ce nu iti place tie. Oamenii sunt atat de diferiti, atat de frumosi si interesanti in diversitatea lor, incat e foarte greu (si gresit) sa iei ca de la sine inteles ca ce nu iti place tie, nu place nici altora. Cred ca respectul e ceva ce vine de la sine cand iubesti viata, oamenii. Nu cred ca e ceva ce se castiga, insa e ceva ce se poate pierde. Daca te intalnesc pentru prima oara, simt respect fata de tine ca fiinta umana, fara ca tu sa faci ceva pentru asta. Daca incepi sa imi calci valorile in picioare, ti-ai pierdut acest respect. Mi se pare ca respectul fata de ceilalti se vede cel mai bine in discutii in contradictoriu. Daca poti face un schimb de idei opuse, avand o atitudine respectuoasa, e excelent...restule e can-can....sa nu zic wow biz,ca sunt jalnici
Vizitator cactusjack Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2013 Postat Februarie 17, 2013 Si eu te iubesc roxy
gogu80 Reputație: 922 Postat Februarie 17, 2013 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 17, 2013 Cactusjack va pupa si va spune urmatoarele: As zice ca e bine sa nu faci altora ce nu le place lor, nu ce nu iti place tie. Oamenii sunt atat de diferiti, atat de frumosi si interesanti in diversitatea lor, incat e foarte greu (si gresit) sa iei ca de la sine inteles ca ce nu iti place tie, nu place nici altora. Cred ca respectul e ceva ce vine de la sine cand iubesti viata, oamenii. Nu cred ca e ceva ce se castiga, insa e ceva ce se poate pierde. Daca te intalnesc pentru prima oara, simt respect fata de tine ca fiinta umana, fara ca tu sa faci ceva pentru asta. Daca incepi sa imi calci valorile in picioare, ti-ai pierdut acest respect. Mi se pare ca respectul fata de ceilalti se vede cel mai bine in discutii in contradictoriu. Daca poti face un schimb de idei opuse, avand o atitudine respectuoasa, e excelent...restule e can-can....sa nu zic wow biz,ca sunt jalnici bine punctat ...acelasi lucru incercam si eu sa spun numai ca "nu se citea printre randuri" )))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum