octavian92 Reputație: 22 Postat Februarie 13, 2013 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Februarie 13, 2013 Stie cineva ceva despre domnisoara?Ma cam atrage la corp. http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/ea-pentru-el/anunt/noua-in-domeniu-0730-249-473/7b0b607e7f6b6b54.html
Vizitator Scrat Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2013 Postat Februarie 14, 2013 Colegule @octavian92, vezi ca o intrebare despre o capreoara se pune altfel decat ai postat dumneata. Anunt luat din publi24.ro : Bruneta 19 ani,ofer companie intima si clipe de placere domnilor generosi intr-un ambient placut. Pretind si ofer discretie maxima si igiena. Telefon 0730249473. Stie cineva ceva de donsoara ?Pozele mai jos. Rog un moderator sa-i ataseze capreoarei nr de telefon in titlul topicului.
elgringo Reputație: 462 Postat Februarie 18, 2013 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Februarie 18, 2013 Am sunat - 100 RON/ finalizare (ON + NP). Locatia e undeva in complex pe Mioritei, ajung acolo la ora stabilita imi zice sa mai astept 5 minute. Primesc bip, sun imi zice unde sa urc, cand ajung in camera erau 2 tipe brunete, fara nici o treaba cu pozele. Una dintre ele care parea e ca sefa ma intreaba daca vreau sa le iau pe amandoua cu 200, moment in care imi amintesc de unde o cunosteam. Ii spun ca nu, imi pare rau, ca trebuie sa plec si incepe sa ma streseze sa le dau ceva pentru deranj, ca a renuntat la un client pentru mine. Am ajuns sa platim curvele ca am intrat la ele in apartament, sa-mi plateasca ele mie taxi-ul pana in complex si inapoi. DE EVITAT - nu va lasati pacaliti de poze, e aceeasi tipa bruneta care lucra impreuna cu studenta inalta si aveau aceeasi poezie sa le iei pe amandoua, un sa-ti faca oral si cealalta normal.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum