Sari la conținut

Viviana blonda - Zepter - 0743610899

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Viviana blonda din zona Zepter.

100 Lei.

Este mai veche dar eu nu am gasit-o..

post-242022-0-02499600-1519132969_thumb.jpg

post-242022-0-08783000-1519132981_thumb.jpg

post-242022-0-40253800-1519132993_thumb.jpg

post-242022-0-56760800-1519133003_thumb.jpg

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eiiiiii mai are topic pe nimfo dar nu-l gasesc,cand am sa am chef o sa scriu mai mult,este veche in bransa 

Postat

O stiu pe Andreea de cativa ani,inca de cand era pe calea Calarasilor.Am sunat pentru programare si cand am ajuns,la ora stabilita am fost indrumat catre un market cam la jumatatea drumului dinre zeptter si rond.Totul a inceput cu un oral umed cu atentie si la coite daca i se atrage atentia,FK,mangaieri,cam tot tacamul pentru a scula pla.Ce este de remarcat ? Nu refuza nimic din ce-i ceri,este foarte docila.Normalul a fost in mai multe pozitii cu o finalizare loa umeri craci.

Locatia 8 foarte usor de gasit la indrumarea Marinei care este telefonista de sericiu daca intelegeti ce vreau sa spun

GFE 9

Oral 9

Normal 9

De vizitat?Probabil ca am sa o mai vizitez, la 60 de roni finalizarea eu cred ca merita.

• Like 8
  • Minus 5
Postat

O stiu pe Andreea de cativa ani,inca de cand era pe calea Calarasilor.Am sunat pentru programare si cand am ajuns,la ora stabilita am fost indrumat catre un market cam la jumatatea drumului dinre zeptter si rond.Totul a inceput cu un oral umed cu atentie si la coite daca i se atrage atentia,FK,mangaieri,cam tot tacamul pentru a scula pla.Ce este de remarcat ? Nu refuza nimic din ce-i ceri,este foarte docila.Normalul a fost in mai multe pozitii cu o finalizare loa umeri craci.

Locatia 8 foarte usor de gasit la indrumarea Marinei care este telefonista de sericiu daca intelegeti ce vreau sa spun

GFE 9

Oral 9

Normal 9

De vizitat?Probabil ca am sa o mai vizitez, la 60 de roni finalizarea eu cred ca merita.

nu e in locatie cu tipa matura cu voce groasa ?

cam ce varsta are tipa? discretie in ap? miros de scrumbie afumata ???

ms... de ceva vreme o am in vizor si poate ii parchez submarinul in acvariu!

• Like 2
Postat

nu e in locatie cu tipa matura cu voce groasa ?

cam ce varsta are tipa? discretie in ap? miros de scrumbie afumata ???

ms... de ceva vreme o am in vizor si poate ii parchez submarinul in acvariu!

Da,este in locatie cu tipa ce are vocea guturala de zici ca are 80 de ani.Andreea are cam 30 de ani,cuib fara scrumbie

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Da,este in locatie cu tipa ce are vocea guturala de zici ca are 80 de ani.Andreea are cam 30 de ani,cuib fara scrumbie

Multumesc. Si...daca nu ma insel, au o colega noua blonda cu par scurt pan la umeri parca....milf.... ai vazut-o ?
  • Like 1
Postat

Va lamuresc eu ..sper..

Am fost de curand la ea...locatie unde intre zeptter si rond intrarea pe un gang ..fata: 1.60-65 70-80kg grasa gen..vorbeste mult si prost..nu am facut decat oral si anal ..oralul a fost de 6-7 analul de 3-4 (tine mana sa nu intre toata desi as fi putut baga si pula si un picior acolo) ..in concluzie ..nu va lasati pacaliti de poze..nu merita nici 50 lei!!!

NU RECOMAND !!!!

• Like 3

Reputație: 24185
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Va lamuresc eu ..sper..

Am fost de curand la ea...locatie unde intre zeptter si rond intrarea pe un gang ..fata: 1.60-65 70-80kg grasa gen..vorbeste mult si prost..nu am facut decat oral si anal ..oralul a fost de 6-7 analul de 3-4 (tine mana sa nu intre toata desi as fi putut baga si pula si un picior acolo) ..in concluzie ..nu va lasati pacaliti de poze..nu merita nici 50 lei!!!

NU RECOMAND !!!!

ðŸ‘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.