Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Finally got some wheels!! :DAt your brain ? :))))))I understand...a brainstorming.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Precum cea de azi? :laugh2Nieeeeet. Ca data viitoare imi cumpar acadea.Am vazut ca esti egoist si nu ai vrut sa-mi cumperi. :)))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 "Miliarde nopti...sa te ador" :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 At your brain ? :))))))I understand...a brainstorming. Iu andãrstend o laie! "Miliarde nopti...sa te ador" :)Stop! Nu mai suna la interfon! :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Ai avut bani de plin ? :)*.Asta-i grija ta? Invidiosule! Inloc sa te bucuri pt mine ca's copil sarac si abia am facut si eu rost d'un Trabant, tu...Ti-e ciuda, este?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Iu andãrstend o laie! Stop! Nu mai suna la interfon! :)O laie bucalaie ? :)Sau o buca Lae ? :)))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Asta-i grija ta? Invidiosule! Inloc sa te bucuri pt mine ca's copil sarac si abia am facut si eu rost d'un Trabant, tu...Ti-e ciuda, este?Doar am intrebat. :)Nu sunt deloc dar nici de fel invidios. ;)Hai Simona ! ;)PS: dar n-ai zis...avea cosuri blonda ? :)))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Nu avea.Stiu ca nu te bucuri cand imi merge bine... Invidiosule!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 O laie bucalaie ? :)Sau o buca Lae ? :)))Pentru o buca, te comporti precum un Lae. Nu mai suna noaptea!!La interfon...
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Nu avea.Stiu ca nu te bucuri cand imi merge bine... Invidiosule!:slap2 e clar ! :)))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Pentru o buca, te comporti precum un Lae. Nu mai suna noaptea!!La interfon...Ai zis si pe celalalt topic.:)Esti papagal ? :))))Poate n-ai priceput.Hai sa-ti comunic pa limba papagalilor atunci (adica repetir) :))))Ma duc atunci cd am programare si sun, nu ca un obsedat.PS: Nadal-Del Potro, live Eurosport 1
trucker4life Reputație: 177 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 8, 2018 Daca tot e chat la liber, atunci Ruie Mobu!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Daca tot e chat la liber, atunci Ruie Mobu!:))) asa.Fi suparat !Ce-o facut iarasi ? Dezvolta. :)
trucker4life Reputație: 177 Postat Iunie 8, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 8, 2018 Irelevant ...Omu’ asta reuseste sa ma uimeasca zi de zi, si nu in sensul pozitiv ... dar nu vreau sa intru in detalii. Hai sa zicem ca expresia respectiva a fost mai mult o ... refulare a unor nervi ... altii dau cu pumnu’n zid, altii in altii, altii injura ... eu ii urez de bine minunatului si fermecatului nostru primat. Pardon, primar
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Pai traim intr-o lume "minunata" :))))Era o melodie: O lume minunata in care veti gasi, numai copii...canci. ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Ai zis si pe celalalt topic.:)Esti papagal ? :))))*Ce ti-ar mai place tie sa ma vezi intr-o colivie... ;)Am zis si pe topinGul celalalt tocmai pt ati intra bine'n cap! Matale nu esti foarte perspicace iar mie'mi merge binisor papagalul. :)Intelegi Maestre? Nu mai suna noaptea!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Pai traim intr-o lume "minunata" :))))Era o melodie: O lume minunata in care veti gasi, numai copii...canci. ;)Eu am gasit Maeştrii! Ce norocos sunt ;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Ce ti-ar mai place tie sa ma vezi intr-o colivie... ;)Am zis si pe topinGul celalalt tocmai pt ati intra bine'n cap! Matale nu esti foarte perspicace iar mie'mi merge binisor papagalul. :)Intelegi Maestre? Maaa ? Nu esti in toate...:))))Te-o zapacit virtualul in atatia ani ? :)Pai io spun ca oamenii sa nu faca obsesii, sa nu sune pe la interf ziua sau noaltea, daca nu au programari, fiindca am aflat ceva.Stii doar.Ma informez. :)))))Iar tu vii si bati campii. :)))) Nu mai suna noaptea!!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 No, vezi ca am intercalat rasp meu printre ale tale. Vezi mai sus.Fara sa vreau.Nu repet.;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Eu am gasit Maeştrii! Ce norocos sunt ;)Unde ?Unde-s ?Cine mai e "maestru" ? :)))PS: io inteleg ca-ti merge papagalul, d'asta ai repetat inca un i.MaestriMaestriiE ok. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Da.Nu pot scrie coerent de la volan. Stai sa trag pe dreapta. :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 No hai zii, cine-s baietii, maiestrii ? :))))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2018 Postat Iunie 8, 2018 Da.Nu pot scrie coerent de la volan. Stai sa trag pe dreapta. :)No hai ca astept. :) Am inteles.Esti incult.Sa zica baietii de la Clujii. :))))))))
Postări Recomandate