Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Decembrie 24, 2018 Postat Decembrie 24, 2018 "Aproape"...adica sa iti tii "aproapele" aproape? Sau sa te simti tu "aproape" de cineva? :hmmm :wink2 Aproape ca imi vine sa-ti raspund, dar...simt nevoia sa ma cert cu cineva si...nu te'ncadrezi!!Am nevoie de cineva care n'are minute... :) Eu iti recomand Tinecz, are mancare buna, e aproape de Mall, preturi acceptabile, atmosfera....acum in functie de client...seamana cu un anunt?Sau daca vrei altceva...iti recomand un vin fiert cu scortisoara, baut intr-o taverna tipic romaneasca, cu "betivii" de serviciu si o voce "inconfundabila" de diva de cartier, rasete, pahare sparte, strigaturi si...ai pe cine pune la masa....sa ai tigari la tine si niste maruntis...e o atmosfera "calda", nici acasa nu simti asa Sarbatorile :laugh2 :laugh2 :laugh2 Le-am experimentat pe ambele...plus inca alte multe variante.Sunt atat de ratacit ca nu ma prea regasesc niciunde! Chiar daca as fi facut alegerea potrivita...sunt 100% convins ca am facut eu ceva aiurea.Sigur am gafat-o cu ceva, am talentul asta! 9
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2018 Postat Decembrie 25, 2018 :offtopicAuzi Bolovane... N-ai vrea sa-ti tii tu sfaturile astea pentru tine???Sau in cazul in care nu te poti abtine sa nu le oferi (aceste sfaturi pline de inţelepciune) altora, asigurate te rog ca macar TU le respecti! Pentru ca, deoarece, fiindca, intrucat: La doamna Akesandra vad tu ai comentat mai mult decat mine, in conditiile in care eu discutam cu un domn!! Poate doresc sa fur ceva din stilul lui, este un titlu dupa care tânjesc!! Si ar mai fi: Daca la Akesandra ai o recenzie, la Sofia oare ce ai avut de vociferat?!Ca nah...doar nu este frumos sa facem off topic, nu? Sunt extrem de irascibil in perioada asta, vezi-ti te rog de ale tale, ca de regula reactionez prost la sfaturi de genul asta. Numai bine Bolovane!! :)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2018 Postat Decembrie 25, 2018 Auzi Bolovane...N-ai vrea sa-ti tii tu sfaturile astea pentru tine???Sau in cazul in care nu te poti abtine sa nu le oferi (aceste sfaturi pline de inţelepciune) altora, asigurate te rog ca macar TU le respecti!Pentru ca, deoarece, fiindca, intrucat: Screenshot_20181225-174132.png La doamna Akesandra vad tu ai comentat mai mult decat mine, in conditiile in care eu discutam cu un domn!!Poate doresc sa fur ceva din stilul lui, este un titlu dupa care tânjesc!! Si ar mai fi: Screenshot_20181225-174222.png Daca la Akesandra ai o recenzie, la Sofia oare ce ai avut de vociferat?!Ca nah...doar nu este frumos sa facem off topic, nu? Sunt extrem de irascibil in perioada asta, vezi-ti te rog de ale tale, ca de regula reactionez prost la sfaturi de genul asta.Numai bine Bolovane!! :)Păcat că uneori îți pierzi total simțul umorului... :(
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2018 Postat Decembrie 25, 2018 Păcat că uneori îți pierzi total simțul umorului... :(Nu am mai apucat sa completez... Faptele vorbeste, am si spus, cred că pe topicul Karineei, că puțin îmi pasă de off-topic atâta timp cât e de bun simț și nu sunt sancționat pentru asta.Să zicem că postarea mea a fost de fapt o autoironie (gen pe care tu il adori), în ideea că nici eu nu-s mai breaz ca voi. Da' cine să priceapă...
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2018 Postat Decembrie 25, 2018 Am o perioada foarte proasta!!Sunt extrem de irascibil, mai ales de cand am aflat ca nu sunt singurul care nu are minute... Vezi tu, astia jmecheri se misca in tacere, eu vorbesc mult...Si prost!! Astept sa plec acasa, sper sa-mi revin! 9
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2018 Postat Decembrie 25, 2018 Baaaai, acum observ mai Cozo, dupa ce ai postat cele de mai sus.Ma intreb si eu, ce a avut de vociferat Akephalos asta la Sofia??? :laugh2
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2018 Postat Decembrie 25, 2018 * Da' cine să priceapă...Converseaza te rog cu priceputi!! Eu's incult de felul meu...am tot repetat ca nu ma regasesc aici, printre atatia Domni Stimabili si Minti Luminate! Sanatate!! :)
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2018 Postat Decembrie 25, 2018 Baaaai, acum observ mai Cozo, dupa ce ai postat cele de mai sus.Ma intreb si eu, ce a avut de vociferat Akephalos asta la Sofia??? :laugh2Hai mã Maestre...Sofia este o doamna! Akephalos este un domn! Cu siguranta au destule in comun. ;) 4
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2018 Postat Decembrie 25, 2018 Converseaza te rog cu priceputi!!Eu's incult de felul meu...am tot repetat ca nu ma regasesc aici, printre atatia Domni Stimabili si Minti Luminate!Sanatate!! :)Păi și cine te oprește să renunți?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2018 Postat Decembrie 25, 2018 Hai mã Maestre...Sofia este o doamna! Akephalos este un domn! Cu siguranta au destule in comun. ;)Da domnii, domnii astia dupa ce se disting?
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2018 Postat Decembrie 25, 2018 Baaaai, acum observ mai Cozo, dupa ce ai postat cele de mai sus.Ma intreb si eu, ce a avut de vociferat Akephalos asta la Sofia??? :laugh2 E Craciun, eu beau un vin dulce, ma uit la comedii si ma distrez de numai...mai arunc pe aici o privire, deh! obicei prost (cum tot spune cineva pe aici ca e influenta rea) si ce sa vad...un Maestru care are o intrebare?!! Chiar asa?! Sa aiba El nelamuriri!"Akephalos asta" cum ii spui Matale, este un Domn! Si itir aspund si la urmatoarea intrebare: adica sunt spilcuit, imbracat la 6 ace, cu pantofii straluncind ca farul, cu un zambet tamp pe fata si in mana cu un Raffaello!
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2018 Postat Decembrie 25, 2018 Imi place cum te-ai exprimat... prietene ;)O singura intrebare am... florile alea de gheata, ascutite, cand le oferiti dumneavoastra, doriti sa intepati pe cineva? Sau le oferiti din adancul inimii? :) :offtopic Flori de gheata? Sunt si io curios in ce recipient se pun acestea. O vaza cu apa sau cu gheata? Nu se topesc? Se tin pe balcon sau cum se procedeaza cu ele?Sau se ia floarea de gheata si se topeste pe corpul cadanei?Se joaca uite floarea-nu e floarea?Destul de complicat pt mine d'astea cu florile de gheata. Doresc si eu o explicatie. :laugh2 Of, of, of!Mos Bolovan fii tu un dragutz si scuza vorbele mele scrise la Doamna, nu a fost intentia mea sa fac "off-topic" la dansa, dar "copiii" astia nu ma slabesc! De cand eu cu cadoul meu de Mos, nu mai au loc de mine, le e ciuda, vor si ei Raffaello, vor sa imi beau vinul, nu stiu. Parol! Ma pezevenchilor, voi vreti sa duceti flori la fete? Scuzati, femei! Vinul bate-l vina! Si Raffaello! Hmmm! Intai cumperi o vaza, renuntati si voi la ceva si luati o vaza de la Mall, apoi culegeti niste flori din piata, sunt ieftine si la final adaugati gheata. Atarna pe la strasini, va urcati frumusel pe umeri si luati cateva de acolo si in combinatie iese floarea cu gheata. Sa nu cumva sa va treaca prin cap sa adaugati vischi, asa cum sunt unii invatati (prost), ca nu mai faceti fata (doar spate) la provocari. Da?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2018 Postat Decembrie 25, 2018 E Craciun, eu beau un vin dulce, ma uit la comedii si ma distrez de numai...mai arunc pe aici o privire, deh! obicei prost (cum tot spune cineva pe aici ca e influenta rea) si ce sa vad...un Maestru care are o intrebare?!! Chiar asa?! Sa aiba El nelamuriri!"Akephalos asta" cum ii spui Matale, este un Domn! Si itir aspund si la urmatoarea intrebare: adica sunt spilcuit, imbracat la 6 ace, cu pantofii straluncind ca farul, cu un zambet tamp pe fata si in mana cu un Raffaello!No, io stiam ca pe langa faptul cum esti imbracat ar trebui sa respecti niste reguli simple din codul bunelor maniere...ceea ce e mult mai important.;)De ex florile nu se ofera cu ambalaj, staniol sau ce o fi...doar florile.;)
Vizitator craiovaucv Reputație: 0 Postat Decembrie 27, 2018 Postat Decembrie 27, 2018 Neata lumesi la multi celor ce poarta numele de stefan/a
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 27, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 27, 2018 https://scontent.fotp3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/49119141_2198225226875018_2435675253481930752_n.jpg?_nc_cat=1&_nc_ht=scontent.fotp3-2.fna&oh=1f80300ea0d9d53aeb00acb2206ccd81&oe=5C9F0686 3
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Decembrie 31, 2018 Postat Decembrie 31, 2018 La multi ani everybody! :)Oare lucrează cineva la ora asta? Aș vrea o prg pe un an...Se poate de la 23 la 01 ? :laugh2
manutm Reputație: 3110 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Postat Decembrie 31, 2018 La multi ani!Sa futeti bine in noul an! :) 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Decembrie 31, 2018 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Decembrie 31, 2018 https://scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/49300520_221907972069416_3348328122817708032_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent.ftsr1-1.fna&oh=6affef18182d0f39857e679139bf39f5&oe=5C906A34 3
Membru Premium farafiltre Reputație: 5355 Postat Ianuarie 1, 2019 Oras:Republica Timisoara Oras:Republica Timisoara Membru Premium Postat Ianuarie 1, 2019 Forumiste si forumisti,sa AVEM un 2019 de vis! Asa cum il vrem fiecare. 1 dag dal gas!
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2019 Postat Ianuarie 1, 2019 La multi ani tuturor!!! Va doresc sa aveti un an mai...dupa sufletul fiecare'n parte! Fiecare sa aibe parte de ceea ce merita!!! :) Am vrut sa va sorcovesc, Dar cuvinte nu'mi gasesc. Inca sunt cam obosit, Cre'ca nu mi-am revenit. Sper ca'Ţ petrecut ca mine...Si in anul care vine, S'aveŢ parte doar de bine! De fatuci frumoase 'nalte,Sau mai slute, cracanate, Detalii neimportante. Blonde, roscate, brunete, Neaparat sa fie fete!! Ca sa nu aveŢ regrete ;) Sa ne vedem sanatosi, Poate ş'uMpic mai voiosi! :D 3 4
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 La multi ani tuturor!!! Va doresc sa aveti un an mai...dupa sufletul fiecare'n parte! Fiecare sa aibe parte de ceea ce merita!!! :) Am vrut sa va sorcovesc, Dar cuvinte nu'mi gasesc. Inca sunt cam obosit, Cre'ca nu mi-am revenit. Sper ca'Ţ petrecut ca mine...Si in anul care vine, S'aveŢ parte doar de bine! De fatuci frumoase 'nalte,Sau mai slute, cracanate, Detalii neimportante. Blonde, roscate, brunete, Neaparat sa fie fete!! Ca sa nu aveŢ regrete ;) Sa ne vedem sanatosi, Poate ş'uMpic mai voiosi! :DSorcova-vesela stai sa vadDe pot ura... Anu ista îți dorescTrabant nou să îți gasestiCa să poți ieși din sens...Tiru să-ți fie aproapeNu chiar noapte de noapteLa gagici să fii punctualNu știu de e idealIar când mergi la lautariFă un dans de zile mariDacă mai mergi la sireneN-are rost să-ți iei izmeneBaie oricum o sa faciVrei,nu vrei,tot dai...De vaci...:laugh2
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 Bună dimineața în 2019Ce de poeți avem aiciUn cuvânt nu poți să ziciAzi n-am inspirațieÎmi lipsește o f.....eOoppss! Tot la prostii imi stă gândulCât aștept să-mi vină rândul!Nu mai știu ce să compunMă duc vasele să-adun!Să îmi pregătesc lapticSă cresc mare, nu să fiu mic!La Multe întâlniri plăcuteVă doresc prosperitate!
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2019 Postat Ianuarie 2, 2019 :laugh2Sper ca anul asta nu mai aveti de gand sa va perindati prin carciumi si eventual sa schimbati si anturajul in care va'nvartiti. :) Eu va doresc de bine...doar de bine! ;) 4
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Ianuarie 2, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Ianuarie 2, 2019 https://scontent.fotp3-3.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/49381660_2049090115170846_991335987298697216_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.fotp3-3.fna&oh=378c74b8f49079c37b8fd4f4caafbcdb&oe=5CCE096D 2
Postări Recomandate