Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Asta-i grija ta? Esti incoerent!Înţeleptule! Pai pana mea, sa nu luam la fel, d-asta intrebam. :))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 In fine, vii și tu cu ceva autentic pe ziua de azi ;) :laugh2 Aha...Alte lucruri bune la adresa mea n-ai de zis?Doar atat? :) Pai pana mea, sa nu luam la fel, d-asta intrebam. :))))))Tu poti mai mult! Iti permiti...
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Imi permit sa nu fiu sobolanul care se duce chitaind direct in gura viperei.:))))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Daaaa ;) Numai ca doza de venin luata de-a lungul vietii, a avut ca scop...acelasi ca la Grigori Rasputin. Pregatire pt vremuri grele.;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 :) Cozo baga, hai ca nu ma supar io asa usor, chiar dc ai zis ca-s plin de venin si apoi ai editat.;)D-asta ti-am explicat cum sta treaba cu veninul ca medicament. ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Nu pot acum...Am o dilema existentiala.Am nevoie de Ines... Iei tu legatura cu ea? Nu stiu ce sa aleg
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Nu pot acum...Am o dilema existentiala.Am nevoie de Ines... Iei tu legatura cu ea? Nu stiu ce sa alegZi ce anume sa-i scriu. :) Insa, telu celalalt e bulit n-am aici wassup sau cum pana mea ii spune what's up, wassap. ??? :))))Cred ca n-am nimerit nici o den corecta.Baga-i pe pm sau nu poti ? :)Baaai io cred ca ma bulesx la bilas, devin si io incult. Asta mi se-ntampla de cd vrb cu tine.:)))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Neesential ! :))))))O vreau pe sexxgirl. Unde e ? Pana mea, asta Gvb o promis ceva si canci :)))))A zis ca revine. Unde-i atunci ? O fii cu Rasputin, the russian ? :)))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Prea putini oameni de cuvant...intr-adevar. Fix tu te-ai gasit sa te plangi... ;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 O vreau pe sexxgirl sa-i dau jos Textila. :))))))))))Cu dintii !:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Daca vrea si ea, trebuie doar sa stabiliti data si ora. Locul e mai putin important. Parerea mea.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Daca vrea si ea, trebuie doar sa stabiliti data si ora. Locul e mai putin important. Parerea mea.Gvb repede ca lupul cel viclean te baga in fata.;) La sexxgirl.Cd a vazut ca fata a facut o confuzie, coada intre picioare.:))))))Insa eu fiind un gentleman, uite iti dau locul.Tu esti mai priceput ca mine. Locul e al tau.:)))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Maestre... Eu nu sunt priceput la nimic. Crede-ma, locul tau nu ti-l ia nimeni!
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Daaaa ;) Numai ca doza de venin luata de-a lungul vietii, a avut ca scop...acelasi ca la Grigori Rasputin. Pregatire pt vremuri grele.;) D'aia cand iti musti limba nu te doare :)Uite eu nu zic....ca's incult.Descrie-l pe Rasputin! :) :) Cozo baga, hai ca nu ma supar io asa usor, chiar dc ai zis ca-s plin de venin si apoi ai editat.;)D-asta ti-am explicat cum sta treaba cu veninul ca medicament. ;)Am fost sincer!Nu-mi place sa tot repet. M-am plictisit. Am gasit ce aveam nevoie. Transmite-i salutari din partea mea lui Ines :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Am luat ban de la un bulangiu de pe site și mi-o închis pisic id-ul cu shoby23 Serios, eu sunt foarte interesat sa aflu motivul pt care ai fost banat.Vreau sa-l pun in practica. Te-am mai intrebat...fii bun si raspunde te rog.Asa-i frumos!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 D'aia cand iti musti limba nu te doare :)Uite eu nu zic....ca's incult.Descrie-l pe Rasputin! :) Am fost sincer!Nu-mi place sa tot repet. M-am plictisit. Am gasit ce aveam nevoie. Transmite-i salutari din partea mea lui Ines :)Cu Rasputin, te las sa cauti pe net sau vezi si tu oarice filme. Cat de sincer ai fost, dc ai editat ? :) Tu esti ortodox si atat-punct.:)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Cu Rasputin, te las sa cauti pe net sau vezi si tu oarice filme.Cat de sincer ai fost, dc ai editat ? :)Tu esti ortodox si atat-punct.:)Am asa o vaga idee...chiar am mai scris aici pe forum despre Rasputin. Ce anume am editat?O fac des...sunt incult, dar acum nu stiu la ce te referi. Ortodox...Da.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 M-am lămurit.Stiu la ce te referi! Am fost sincer in ambele cazuri.Sincer!Am editat din simplu motiv ca dã mai frumos... Sensul sau interesul este acelasi. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 *Înţelesul.Autocorrect Trebuie sa schimb telefonul.Si unele obiceiuri...
brett10 Reputație: -2329 Postat Mai 31, 2018 Oras:// Oras:// Postat Mai 31, 2018 PM'urile sunt vazute...Stii tu ;) Stii si tu.
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Stii si tu.Nu doar ca stiu...Profit de acest avantaj.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Profit-avantaj. :) Am inteles :)))))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Mai 31, 2018 Postat Mai 31, 2018 Stii si tu.Brett baga tu una de-a ta. :)
Postări Recomandate