Sari la conținut

Chat la liber....

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:)))) nu n am ramas cu sechele

Chiar ma refeream la ceva very, very big, nu la sarpele cu clopotei.:))))))

La tine nu sint curios sa vin, caci nu mi plac cercurile jmecherilor...imi plac cercurile celor care stiu sa aprecieze un umor autentic nu bascalia. :)

Başcalia este cea mai autentica forma de usor!

Vizitator ccfdtig
Postat

Başcalia este cea mai autentica forma de usor!

Te rog consulta dex sa vezi diferenta, nu ti explic.:)
Vizitator
Postat

:) Nu-i nevoie.

Am fost contactat de Alex pt consultanţã ;)

Vizitator
Postat

Na ca a gandit si Ines exact ca si mine sau eu ca si ea ? :)

geniile gandesc la fel

Ce soarta cruda au unii...

Vizitator ccfdtig
Postat

Ce soarta cruda au unii...

Don't worry be happy ! :)
Vizitator
Postat

Don't worry be happy ! :)

Bet I smile more than you do! :)

Vizitator ccfdtig
Postat

Bet I smile more than you do! :)

And Gvb mai mult decat tine. Asa si ? :))))))
Vizitator
Postat

Am mai spus ca este inaintea mea, la multe chestii.

Vizitator ccfdtig
Postat

:) ok.

Vizitator
Postat

Auuuuu, am bulitos ! :) Am avut in cap sa trag si eu candva o tura pe la tine dar acum cu recenzia asta pt GvB pe pusca sunt, ce sa mai caut, ca nu cred ca l pot egala, 10 pe linie...:)))))))))))) Si plus ca daca nimeresc naibii dupa un anaconda ??? Am bulito mai rau. Prea multe variabile, nu stiu ce sa fac...:)))))))))

Stai acasa!

Nobody likes you!

Felicitari gvb, ai adunat 10 aprecieri. :) Mama ce o sa mai rad la recenzia ta cu gagbang, banggang...plm ma incurc la din astea, nu stiu cum ii spune.:)))))) Nu ma vad la asa ceva, decat daca mai apar fo doi useri d-astia ca si cozonac si ca tine, sa facem in 5 un gangbang. La dubla penetrare nu ma bag, te las pa tine cu prietenul tau, ca sa va simtiti mai aproape.:))))))

Te simti des dat la o parte?

Nimeni nu te vrea aproape, asta-i?

Daca ai nevoie de ajutor, in sensul ca as putea privi din afara filmul eu vin si scriu cum s a vz din afara...:))))))) Tu dinlauntru o sa fii subiectiv, clar.:)))))))

Tu oricum esti in filmul tau.

O drama neinteleasa...si "filozofic" scrisa.

Vizitator
Postat

:) iti lipsesc ? Daca da, doar spune mi...:)))

De unele chestii scapi greu...

Nu zic care, nu-i frumos, dar tu esti una din ele.

Vizitator ccfdtig
Postat

:) iti lipsesc, este ? Chiar la frustrari nu ma asteptam din partea ta, dar na...ce sa zic ? Mergi mai des la Biserica ! :)

Vizitator ccfdtig
Postat

Maxim!

:) succes !
Vizitator
Postat

:) iti lipsesc, este ? Chiar la frustrari nu ma asteptam din partea ta, dar na...ce sa zic ? Mergi mai des la Biserica ! :)

Faptul ca tu ma aduci in discutii in numeroase postari ale tale, iar eu iti raspund, inseamna ca nu-mi place sa raman dator.

Nu stiu care din noi 2 are frustrari!

Eu am fost ieri la biserica. Tu?

Vizitator ccfdtig
Postat

Faptul ca tu ma aduci in discutii in numeroase postari ale tale, iar eu iti raspund, inseamna ca nu-mi place sa raman dator.

Nu stiu care din noi 2 are frustrari!

Eu am fost ieri la biserica. Tu?

Fii barbat si recunoaste ca ti am spus in mp ca nu am nimic cu tine, doar ca nu mi place cand faci bascalie. Ai vazut cumva sa aduc in fata ceva ce ai postat tu azi ? :) Nu. Am crezut ca ne am inteles din privat. Dar se pare ca nu e asa. Te ai pus azi sa mi aduni scrieri de pe ici de pe colo, sa mi explici tu cum as fi, sa mi faci tu anamneza.:))))

Aloo, trezeste te ! Ti o spun si aici sa vada toata lumea care citeste, nu am nimic cu tine. Daca esti baiat inteligent intelegi, daca nu continua, eu te voi ignora atunci.:)

PS: eu nu merg la Biserica dar daca esti curios o sa te anunt cand voi merge.:)

Vizitator
Postat

Fii barbat si recunoaste ca ti am spus in mp ca nu am nimic cu tine, doar ca nu mi place cand faci bascalie. Ai vazut cumva sa aduc in fata ceva ce ai postat tu azi ? :) Nu. Am crezut ca ne am inteles din privat. Dar se pare ca nu e asa. Te ai pus azi sa mi aduni scrieri de pe ici de pe colo, sa mi explici tu cum as fi, sa mi faci tu anamneza.:))))

Aloo, trezeste te ! Ti o spun si aici sa vada toata lumea care citeste, nu am nimic cu tine. Daca esti baiat inteligent intelegi, daca nu continua, eu te voi ignora atunci.:)

PS: eu nu merg la Biserica dar daca esti curios o sa te anunt cand voi merge.:)

Mai barbat ca tine sunt si cand dorm!

Da, ai scris ca nu ai nimic cu mine dupa ce ti-am spus (ieri, in PM) ca e duminica iar eu ca un bun crestin nu raspund la provocari duminica.

Nu am adunat postarile tale in care amintesti frumos de mine, sunt f multe... Nu ai ce sa aduci in faţã, ai...ochii de faianţã.

Başcalie am sa fac mereu de tine, ti-o meriti! Si stii bine ce zic!

P.S. - Tu nu mergi la biserica de frica sa nu te exorcizeze, este? Este?

Vizitator ccfdtig
Postat

Mai barbat ca tine sunt si cand dorm!

Da, ai scris ca nu ai nimic cu mine dupa ce ti-am spus (ieri, in PM) ca e duminica iar eu ca un bun crestin nu raspund la provocari duminica.

Nu am adunat postarile tale in care amintesti frumos de mine, sunt f multe... Nu ai ce sa aduci in faţã, ai...ochii de faianţã.

Başcalie am sa fac mereu de tine, ti-o meriti! Si stii bine ce zic!

P.S. - Tu nu mergi la biserica de frica sa nu te exorcizeze, este? Este?

1. Deci, nu ma cunosti dar totusi din prima fraza rezulta infumurare.

2.Al doilea paragraf arata cat de bun crestin esti fiindca te lauzi ca tu ce mari lucruri faci duminica. Un bun crestin, este bun tot timpul, are dragoste de oameni etc nu se lauda. Vezi pilda vamesului si a fariseului, te vei vedea acolo cine esti (daca poti) din afirmatiile facute chiar de tine.

3. Clar nu poti vedea lucrurile decat de suprafata...imi cer iertare ca sunt zdreanta cel cu ochii de faianta.

4. Eu nu merg la Biserica acum si nu merg din cauze stiute de mine, nu dau explicatii. Insa a te exprima cum ai facut o tu la adresa mea, nu arata decat o frustrare si ce sa ti cer ? Unde nu e nici Dumnezeu nu cere mult. Fara da fac misto, iti recomand sa mergi la maslu, ajuta, zic unii. Pace si intelepciune iti doresc si daca te am suparat cu ceva, imi cer iertare.! :)

Vizitator ccfdtig
Postat

6.

Vizitator
Postat

Eu nu am de gand sa imi cer scuze pt ce fac/spun/scriu pt ca sunt impacat cu alegerile pe care le fac.

Vizitator
Postat

6.

Bravo!

Pana la cat stii?

Vizitator ccfdtig
Postat

Eu nu am de gand sa imi cer scuze pt ce fac/spun/scriu pt ca sunt impacat cu alegerile pe care le fac.

Nu e problema. D aia ziceam sa vezi pilda aceea. Cica de acolo inveti ce e smerenia...ar trebui sa cunosti toate ce ti le am spus, avand in vedere ca mergi la Biserica.
Vizitator
Postat

Nu e problema. D aia ziceam sa vezi pilda aceea. Cica de acolo inveti ce e smerenia...ar trebui sa cunosti toate ce ti le am spus, avand in vedere ca mergi la Biserica.

Iarta-l Doamne!

Nu stie ce face...

Vizitator
Postat

*

Undeva ai gafat-o... grav!

As zice ca-mi pare rau de tine, dar nu pot sa mint!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...