Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 bineintelesE buna, asa-i ? :) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 2, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 2, 2018 E buna, asa-i ? :) E mai draguta timisoreanca adoptiva Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 E mai draguta timisoreanca adoptivaAuuu :* multumesc ! :) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 2, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 2, 2018 Auuu :* multumesc ! :) Ai devenit indrazneata, lasi sa-ti vedem chipul aproape in intregime Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Ai devenit indrazneata, lasi sa-ti vedem chipul aproape in intregimeAproape :)In viata am avut multe de castigat datorita infatisarii mele, asa ca....:)) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 2, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 2, 2018 Aproape :)In viata am avut multe de castigat datorita infatisarii mele, asa ca.... :)) Pacat ca stai legata de Tm Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Sper ca ti-ai dat seama Brett, cum am procedat...;)Hai, ca incet-incet iasa ceva pana la urma. ;) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 2, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 2, 2018 Sper ca ti-ai dat seama Brett, cum am procedat... ;)Hai, ca incet-incet iasa ceva pana la urma. ;) Adica incet-incet trag si la poarta Karinei :laugh2Ce face, cand vine in Buc la cumparaturi imbina utilul cu placutul? :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 Bineinteles ;) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 2, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 2, 2018 Bineinteles ;) faci speculatii Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 2, 2018 Partajează Postat Iulie 2, 2018 faci speculatii:))))))))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 E nevoie de un nou inceput! Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Credeam ca ai luat o decizie corecta :)) 27 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Mai multe chiar. Nu te mai gandi la mine! ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Mai multe chiar. Nu te mai gandi la mine! ;)Off ! Si n-ai primit raspuns.Bine hai ca ti-l dau eu.Nu ma mai gandesc. :))))))))) Ai iesit din sens. Bun !Putem incepe a doua sticla. :)) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Mai multe chiar. Nu te mai gandi la mine! ;):)))Ce ai facut, Bobita?! Pai nu te visez eu pe tine si noaptea? :)))#letschill 26 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 :)))Ce ai facut, Bobita?! Pai nu te visez eu pe tine si noaptea? :)))#letschill:))))))))))))))))))))))) Bobitaaaaaa. Asta o fo totalaaaaa. :))))))) Deci visezi cu altul !!! Bine ! O sa tin cont. :))))))))))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Deci,Fara suparare...Io de acum ii spun lui Cozo, Bobitaaaaaa. E total numele asta. PS: va intelegeti ca pissi cu dogghi. :)))))))))Deci contrariile nu se atrag intotdeauna.Am mai descoperit ceva. :)))))))) Pe jos sunt de ras.Bobitaaaaa !!! :))))))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Silenzio stampa !!! Bag cariciu, dc nu aveam maine prg, decolam acuma.N-ai cu cine domne, n-ai cu cine. :))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 Off ! Si n-ai primit raspuns.* Nici nu am asteptat raspuns. Nu adresasem vreo intrebare. Deci,Fara suparare...Io de acum ii spun lui Cozo, Bobitaaaaaa. *Bobitaaaaa !!! :)))))))Maestre, du-te la alta masa si striga! *N-ai cu cine domne, n-ai cu cine. :)))Ia problema in mainile tale. Postasem ceva dragut...cu niste pagini in urma. :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 S-a dus si Elvetia...Home.Pisi ? Nu prea esti intuitiva si am vrut cd vii sa-mi zici nr de la Loto.:))))))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 @ Cozo: No bun ! Te-am facut sa revii. :))))))))) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 3, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 3, 2018 l-a banat pe cozonac? Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 3, 2018 Partajează Postat Iulie 3, 2018 l-a banat pe cozonac?Nu vezi ca e pe alt cont ? Probleme tehnice. ;) :)))))) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Iulie 3, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Iulie 3, 2018 Nu vezi ca e pe alt cont ?Probleme tehnice. ;) :)))))) tocmai de asta am intrebatnu-mi era cunoscut motivul schimbarii Link spre comentariu
Postări Recomandate