Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 PretenaȘ.... iti spun eu unde ai gresit.Nu trebuia sa scrii atat de multe detalii despre tine, in recenzii NU tu esti personajul principal.Fatuca la care mergi este! NU trebuia sa te descrii cu lux de amanunte.Si nici sa ma mentionezi pe mine in recenzie!!!Urasc din tot sufletul asta!!!! De acum inainte toata lumea (fetele in principal) or sa stie cine esti, asta din cauza ca ai scris aiurea!!!Asta este doar vina ta!! Parca ziceai ca iti doresti anonimitate.....Esti constient ca s-a dus, nu? Restul chestiilor de le-ai scris....sunt foarte curios de unde le stii!Din dulapior..... intr-adevar ... se pot auzi multe. Mai bine taceai!As fii si eu curios de unde stie restul chestiilor. Dar eu banuiesc.;)Crezi ca rezista in dulap ? :)))Bea apa minerala sau cui pe cui. ;)Bafta !PS: Zic de zona Rebreanu...cu bafta. ;)Azi io mi-s pa alta zona. ;)Sa tii minte ce ti-a povestit un amarat de Maestru despre iepuri. ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 @Manu: pretenas, ca sa fiu in ton cu Cozo, care dpmdv iti da clasa...eu am facut niste maratoane, cu un scop, nu acela care se vede. ;) Ca tot vorbesti de logica. :)))Lucrurile se pun cap la cap in viata reala, nu cea virtuala. ;)Asa ca scopul meu a fost atins, dupa 1 an de zile...Am aflat abia dupa 1 an, ceea ce cautam...;)Hai spor ! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Crede-ma ca ma duce capul destul incat nu necesit sa copiez pe cineva , sau pe oricine ! :)Vad ca stai prost cu nervii , iar mie imi plac oamenii bine dispusi ;)Noapte buna ! :)Satisfacere intelectuala ;)Bravos ! :)Cand o sa citesti despre Eliade si Maitreyi, o sa descoperi un alt fel de satisfacere...;)Atingere fara atingere. :)It's just another level but not for everybody...:)All it is in the brain...from intelect you can do it. ;)Brain orgasm ! :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Ca sa intelegi cele de mai sus, trebuie sa patrunzi adanc in religie, psihologie, transfigurare...e vorba de transfigurarea teologica.Eliade a descoperit...a scris Istoria religiilor etc.:) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Maestre, taci! Pe tine am cea mai mare boala. Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Maytrei... Ajung 2.La tiganci... (eu am inceput in Bucureşti, 7 din 10...7 din 10!)Huliganii - filmul, ca eu nu citesc, sunt incult. Jocul ielelor...e acelasi Mircea? Nu conteaza.Ce-mi place sa joc! :)Mai ales la nunti! Botezuri si cumetrii :) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Maestre, taci!Pe tine am cea mai mare boala.N-are cum Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Maytrei... Ajung 2.La tiganci... (eu am inceput in Bucureşti, 7 din 10...7 din 10!)Huliganii - filmul, ca eu nu citesc, sunt incult. Jocul ielelor...e acelasi Mircea? Nu conteaza.Ce-mi place sa joc! :)Mai ales la nunti! Botezuri si cumetrii :)Maitreyi -numele iubitei lui M. Eliade.Jocul ielelor - C. Petrescu.Nu confunda ;)Iti inteleg insa conflictul dintre real si ideal ;)Du-te in Siberia.Alaturi de alti 200 care au lasat aceasta lume...ei se apropie de un fel de ideal. ;)Dar asta iarasi nu-i pt oricine. ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 N-are cum:))))) cine vorbeste ? :))))))Cozo ?Taci ! :))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Iti recomand Romanul adolescentului miop de M. Eliade.A ! Cred ca l-ai citit. Un personaj din roman, povestea peripetiile lui cu fetele si noile experiente. Altfel nu ai fi scris despre tiganci. :)))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Baaaaaaa sincerule !!!Ai zis ca nu mai scrii recenzii pe TM. :))))))))))DarBine ai facut ! ;) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Am judecat la rece.Recenziile mele sunt sincere. Eu ma incred in ele.Am sa mai scriu. Poate vreodata uit pe unde am fost... si dupa ce imi voi reciti recenzia (dupa caz) voi sti daca e de revenit sau nu. Momentan eu ma incred doar in recenziile a 5 altor membrii de pe forum.Sa nu se inteleaga ca restul scriu degeaba, sau ca nu fi de incredere, dar cu cei 5 eu sunt cam pe aceeasi lungime de unda. Interesant este ca fix tu te-ai gasit sa ma tragi de maneca. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 :) nu te-am tras de maneca ;)Doar ti-am aratat ca omul poate spune ceva la un moment x iar la un moment y sa se razgandeasca. :) ;)Iar nu mi-ai zis sa vin sa beau cu tine. :)))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 4, 2018 Partajează Postat Iulie 4, 2018 Imi amintesc ca un calugar o vrut sa invete ce-i tacerea. A luat o piatra in gura.Fo 3 ani...Cine vrea sa-l imite ? :))))Asa ai merita o piatra'n gura... Bine...probabil si eu cateodata, dar tu zilnic! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Asa ai merita o piatra'n gura... Bine...probabil si eu cateodata, dar tu zilnic!:)))))))))Eram sigur ca o sa spui ceva de genul.PS: tie iti recomand doua.Pietre.:)))))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Dezvolta! Apoi fac si eu...recomandari. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Cozo ? Vii cu mine la un pescuit ?Mergem in Serbia...Beograd.Is prieten cu administratorul unei balti de acolo.Chefuri sarbesti cu spart de pahare etc.Pentru etc-ul asta ti-as recomanda. ;) :)))))PS: aici putem si fara pietre. :))))))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Daca nu-ti plac sarboaicele, luam doua de la noi...:)))))Dar ii fain ca nu treb comunicare, nu te intinzi...;)Totul e din jocul de picior.:))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Nu-mi place sa pescuiesc. Cine stie ce ganduri macabre ai... Eu's credul de fel, si sincer...d'aia cad mereu de fraier. De fiecare data dupa ce ne-am vazut noi, cu prima ocazie ivita m-ai futut.Mereu!In diferite feluri.Pentru asta chiar meriti felicitari! :hihat Sa nu mai zic cat te-ai straduit inainte.Ti-am zis ca a fost ultima oara.Nu avem nimic in comun.Chiar nimic. Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 *Totul e din jocul de picior.:)))Esti invitatul meu la joc de glezna. ;) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Scuze Maestre, mi-am amintit. Avem ceva in comun :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Ma ! Tu iei lucrurile mult prea in serios...Distractia, gluma, te tine viu, iti da un alt tonus.;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Esti invitatul meu la joc de glezna. ;)Sa-mi arati cum se face, ca eu nu stiu...;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Scuze Maestre, mi-am amintit. Avem ceva in comun :)Ce ?Ce avem in comun ? :) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Fa un efort, iti dai tu seama. Nu te gandi la prostii. Link spre comentariu
Postări Recomandate