Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Vezi ?!Asta nu-i smerenie.Deci, nici bunatate. :) Niciodata n-am zis ca sunt fara de pacat, sau ca as fi bunul samaritean....chiar si titulatura asta ti-am acordat-o. ;)Eu sunt doar sincer.Mai ales cand vine vorba despre mine! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Ziceam despre adevarata bunatate, nu cea pe care o credem noi ca o avem.Departe suntem de ea.Uite, cunosc un batran...el saracu de fiecare data e atat de amabil cu toti, la modul real. Sotia lui tot la fel dar na ea e si bolnava.Fata lor e medic. Eu raman mereu impresionat cum le pupa mana la amandoi, chiar pe strada...Ea practic multumeste, adevarat parintilor dar ce parinti...:) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Niciodata n-am zis ca sunt fara de pacat, sau ca as fi bunul samaritean....chiar si titulatura asta ti-am acordat-o. ;)Eu sunt doar sincer.Mai ales cand vine vorba despre mine!Citeste vietile sfintilor...12 volume.Vei intelege ce e bunatatea...Sinceritatea ta despre tine se va metamorfoza in altceva. Crede-ma. Te vei vedea...:) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Ai scris prea multe baliverne!!! Nici cand beau nu scriu asa tampenii. 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Ai scris prea multe baliverne!!! Nici cand beau nu scriu asa tampenii.Asta e sa nu poti vedea adevarul. ;)Dar,N-ai cum.Te inteleg. :)Hai,Good night ! Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Asta e sa nu poti vedea adevarul. ;)Dar,N-ai cum.Te inteleg. :)Hai,Good night ! Ba Maestre, da-o in balarii de treaba!!Orice carte are un autor. Fiecare scrie ce gandeste.Adevarul lor nu este si al meu!! Intelegi o lae....cum faci de obicei! Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 ...Intelegi o lae....cum faci de obicei! Adică...Pula.... :laugh2 :laugh2 O capodepră :) https://www.youtube.com/watch?v=G2SfjUpyeBk Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 5, 2018 Partajează Postat Iulie 5, 2018 Asta chiar mi-a placut.E mai aproape de stilul meu. :D Uite, eu de curand am invatat asta :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Incercam fiecare in felul lui.Fiecare dupa cum il duce capul....Eu`s incult! Judec si foarte des cu sufleteul....iar asta nu ajuta.Sigur ca fiecare incearca in felul lui si dupa limitele lui.Eu vorbeam despre adevarata bunatate. Ca sa intelegi oarecum, desi comparatia nu e bas ok.Una e un foc de la chibrit, bricheta si daca nu am lemne, carbuni etc sa ma pot incalzi, la ce-mi ajuta ? (sa-mi aprind o tigare :)) )Alta e focul ce ma ajuta a ma incalzi.Deci ce folos ca-s bun ? Pentru cine-s bun ? Pun in folosul cuiva bunatatea mea sau doar pozez cu ea.? ;)Bunatatea nu tine nici de saracie dar nici de bogatie. Ideal ar fi ca sa-l iubesti pe celalalt ca pe tine insuti. Asta se face in multe forme si nici nu te lauzi cu ceea ce faci...Ce folos ca vaca da mult si bun lapte, daca recipientul in care s-a colectat laptele, s-a varsat ? Iar lucrurile se judeca, gandesc cu ratiunea, nu cu sufletul. Sufletul e altceva, e imaterial.Se spune cand faci ceva bun, sa o faci din inima. Care inima ? Normal ca nu cea de carne... Cand iti unesti ratiunea cu inima, atunci poti face multe lucruri sanatoase.Altfel, e lipsa de discernamant.;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Pe vremuri, la tara cel putin, oamenii se ajutau intre ei.Ion isi aduna familia si ii spunea nevestii. Hai ! Azi mergem sa-l ajutam pe Gheorghe, la cules porumbul.Saptamana viitoare, zicea Gheorghe, azi mergem la Ion sa-l ajutam la...Era normal asta. O faceau din inima, cu bucurie etc.Bun lucru era acesta.Azi ? Sa moara si capra vecinului.;)Ce faceau ei ? Un lucru bun, rational ca ajutorul era reciproc. Un lucru bun caci il faceau cu bucurie din inima.Iata un ex banal de unire a mintii cu inima.:) la nivel simplu.Nu intru in filosofia acestui act de a-ti uni mintea cu inima, ca nu mai gat...:))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Mda ! Zice un cuvant, citat aprox - Nu tot omul se va hrani numai cu materie sau numai cu mancare si apa.:)Omul care doreste sau ajunge la asa ceva, de aceea vede lucrurile si din alt unghi...putini e drept.La modul acesta, de a deveni, contribuie postul, nu degeaba a fost lasat acesta. Nu numai postul alimentar...Astfel, atunci cand dai corpului cele necesare supravietuirii, fara a-l afecta in sens negativ dar si hranesti mintea cu cele de bun folos, atunci, in ani, incet-incet, omul devine usor imaterial.Cand ajungi la aceasta stare, ince-incet, predomina virtutea din om. Acest om incepe sa se hraneasca tot mai putin cu materia si mai mult cu cuvantul: adica, nu tot omul se va hrani numai cu mancare si apa.:)Traind efectiv aceasta stare, unii oameni se pot desprinde chiar de trup dar pot reveni...Au fost explicatii stiintifice vizavi de acest aspect.Facem o paralela si cu yoghinii, ce pot a-si opri bataile inimii, ore, zile si apoi revin...Abia in astfel de stari, omul se afla la o alta "inaltime", o alta treapta...creierul f-tioneaza pe un procent mai mare decat a omului ce este doar materie.O comparatie usoara ar fi, ca si cd te simti mai usor, dar atat de usor poti ajunge incat te desprinzi de trup.:)Nu e nevoie a crede cineva ce spun...:)Nu ma afecteaza nici batjocura, nici jignirea, nici bascalia...caci omul ce este complet doar materie, nu poate saracul a rationa acestea.Atunci, de ce sa iei in seama o jignire a omului ce nu stie ? :) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Ai de Poli! Esti constient ca n-am de gand sa citesc, nu?Fa un rezumat. Poate ma induplec :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Revenind la oile noastre, adica tot noi oile...:))) La anul cred ca Bangkok scrie pe mine.:))Fo 16 ore cu avionul...cred.Normal ca o sa trag pe traseu o sticla din care o tras Cozo, la suferinta. Ce dreaque sa faci 16 ore in avion ?Daca nu mai apar pa forum, se vor bucura cativa...:))Asta dc am accident aviatic sau cine stie ce thailandeza ma adopta. :))))Cica in cluburi, de stai mai asa spre dimi, trag de tine sa le iei.Unele chiar si pt mai nimic, scorul care il cer ele se invarte undeva pe la 100 euro pe noapte, zi, chiar mai mult.Dupa cerere, vine si oferta 20-30 dolari, euro, nici nu conteaza. Iei asa vreo 6 si bagi chef de chef.;)Sper ca la intoarcere sa pot ajunge in avion...:) Deci, pt Cozo : cu fo 3000 de euro, iti aduci aici, amanta pe viata. ;) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Eu zic sa mergi la "Insula iubirii." Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Eu zic sa mergi la "Insula iubirii."Nieeet ! Merg la sigur, cu unu care o mai fo...Bangkok. ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Baaa ! M-am zabunit. Iar imi vine sa merg...Parca ma vad pe cai astazi, again.Noroc ca merg undeva, ca acasa...;)Sunt slab. Maraton in pana mea dar cd dreaque se opreste asta.Ala de data trecuta s-o oprit dupa 11 zile.Acum merg a 8-a oara in fo 12 zile...Nu-s zdravan la bila.Recunosc ! :))))) Si am un feeling ca azi trag si un chef.Nu am mai tras de ceva vreme. :))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Nieeet ! Merg la sigur, cu unu care o mai fo...Bangkok. ;)Trebuia sa merg in urma cu vreo 3 ani.10 zile - 3 in Bangkok si 7 in Phuket, asa era oferta.Bineinteles, au intervenit ca de obicei circumstances nefaste si n-am mai fost. Ce norocos sunt! Voiam neaparat sa ajung acolo ca e ieftin :DDoar drumul pana acolo e scump, atat. Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 *Si am un feeling ca azi trag si un chef.Nu am mai tras de ceva vreme. :)))Ce'ai de baut? :D Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Trebuia sa merg in urma cu vreo 3 ani.10 zile - 3 in Bangkok si 7 in Phuket, asa era oferta.Bineinteles, au intervenit ca de obicei circumstances nefaste si n-am mai fost. Ce norocos sunt! Voiam neaparat sa ajung acolo ca e ieftin :DDoar drumul pana acolo e scump, atat.Cu totul a fost 900. Mancare super ieftina. Bani de cadane etc separat. ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Ce'ai de baut? :DBaa, in sula mea...daca vrei o facem. De cate ori sa-ti mai zic ?Am de baut ce vrea sula noastra, aia avem.E ! Nu chiar, ca la magazin nu o fi de ex xeva fff. vechi. Doar spune si deseara aia suntem. :))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Cu o conditie. :)))Dupa ce ne-am cherchelit, tu intri si scrii de pe contul meu, iar eu de pe al tau...sigur, nu ne aratam parolele.Sa vezi ce ravagii facem pe aici. Care-i care ??? :))))))))))))))Oare s-ar prinde astia de schimbarea de stil ? :))))))Canci !O facem destept. ;) Ai de poooola mea ! O sa primesc + de la Gvb. :)))))))))))))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Tu deja ti-ai facut filmul? :laugh2 Uite...cumpara 2 sticle de Macallan.Una nu-mi ajunge, si la banii tai oricum iti permiti.De oricare, nu conteaza sortimentul sau vechimea. Pui pozele aici...ca tu IAR ma minti. Si poate...POATE, ne'om vedea. Plm, o data pe luna sa ai si tu parte de companie selecta ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Tu deja ti-ai facut filmul? :laugh2 Uite...cumpara 2 sticle de Macallan.Una nu-mi ajunge, si la banii tai oricum iti permiti.De oricare, nu conteaza sortimentul sau vechimea. Pui pozele aici...ca tu IAR ma minti. Si poate...POATE, ne'om vedea. Plm, o data pe luna sa ai tu parte de companie selecta ;)Eu nu pun poze, dc vrei pui tu, dupa.Eu chiar sunt om de cuvant.Mergem impreuna sa le cumparam.Eu platesc. ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Dam si noroc, sticla in sticla. Fa rost de manusi. Nu vreau sa mi se vada in poza, nici degetele...;)In ms de mai sus am pus 3 de Eu la inceputul frazelor, ca sa pricepi bine, nu din alta cauza. ;) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 6, 2018 Partajează Postat Iulie 6, 2018 Dam si noroc, sticla in sticla. Fa rost de manusi. Nu vreau sa mi se vada in poza, nici degetele...;)Nu prezinti incredere in ochii mei! Link spre comentariu
Postări Recomandate