Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Bã Maestre, Tu esti ala care ar trebui sa dai dovada de înţelepciune :)Eu's incult. Pot scrie orice ;) Chiar si asa...sunt ani lumina in urma ta.La scris de baliverne ma refer! Tie simt nevoia sa-ti explic ce scriu, ca am observat ca nu prea intelegi. Esti Prea Înţelept. ;) Un fel de subtitrare la subtitrare :laugh2Pricepusi? 1 6 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Bine ma ! :)))O sa continui atunci cu balivernele.:)))))))Asa devii si tu, util. ;) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Sa ai spor! 6 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 17, 2018 Partajează Postat Iulie 17, 2018 Ai vericule, da' dacă n-a fost nimeni la ea, de ce nu deschiseși la "Întrebări și răspunsuri"? Vine @colericul acu' și sa te ții. :)) Ce facusi robotzele?Cand am vazut postarea ta la un topic nou deschis, am crezut ca voi avea deosebita placere sa citesc in sfarsit o recenzie de`a ta.Nu fu sa fie... Astept...inca astept :) 1 6 Link spre comentariu
robotzelu Reputație: 223 Postat Iulie 18, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iulie 18, 2018 Răbdare, mister. :)Anu' asta m-au ruinat nunțile și mașina, deci nu prea au rămas lovele pentru cadâne. Da' speram la o schimbare în lunile următoare. ;) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 Cu rabdarea trecem marea ;) 6 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 Atunci iau hotararea sa te ignor. :))))))))))S-ar putea sa fie cel mai înţelept lucru pe care l-ai face de cand esti tu inscris aici. Am unele indoieli totusi :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 :) e ! Vad si io la tine in sfarsit o baliverna. :)Ma refeream la chestia cu rabdarea. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 S-ar putea sa fie cel mai înţelept lucru pe care l-ai face de cand esti tu inscris aici. Am unele indoieli totusi :)Ma refeream la ce ai postat...not funny. :))))) Poi si ce facem cu Chivas Regal ala. E tot colo. :)Sa-l dau lui Celentano ? Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 Este al tau.Faci ce vrei cu el :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 L-am cumparat pt tine. :)Deci ? Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 Bea-l in cinstea mea! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 18, 2018 Partajează Postat Iulie 18, 2018 :) ok ! Il beau cu Ake...intr-o zi.In cinstea ta. Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 19, 2018 Partajează Postat Iulie 19, 2018 La multi ani Ilie!! :D Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 O ! Mersi frumos ! :))))Acum abia am vazut...ce dreaq sa faci, am fost solicitat special for one night.;)Fata era in trecere, nu puteam sa o refuz.:)))))Pur si simplu nu am putut.:)Is cheaunos. N-am dormit deloc.Au de pooola mea !!!:)))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Gata ! Schimb macazul. Trec pa amante...E mult mai rentabil.:)))))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 20, 2018 Partajează Postat Iulie 20, 2018 Felicitarile mele :hihat Esti un fel Don Juan mai tare ca Alain Delon ;) Te invidiez! 6 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2018 Partajează Postat Iulie 21, 2018 No ! Mi-o trebuit schimbare. Poftim la ce ora sunt treaz.Pana mea, parca as merge la pescuit.:) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2018 Partajează Postat Iulie 21, 2018 Felicitarile mele :hihat Esti un fel Don Juan mai tare ca Alain Delon ;) Te invidiez!Am fost la varsta ta. Acum a fost un remember din tinerete.:)Mai am o picatura doar...;) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2018 Partajează Postat Iulie 21, 2018 No ! Mi-o trebuit schimbare. Poftim la ce ora sunt treaz.Pana mea, parca as merge la pescuit.:)Eu ti-am zis ca ai momeala buna... ;)➕ carligul... 6 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2018 Partajează Postat Iulie 21, 2018 Dupa N ani de pescuit...Cred ca de aici mi se trage.:)) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2018 Partajează Postat Iulie 21, 2018 Eh...stii cum e la pescuit...Cand trage, tragi! Stii tu mai bine, doar esti Maestru! ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2018 Partajează Postat Iulie 21, 2018 Cand trage, tragi.:) Uneori e bine cand trage sa nu tragi.Depinde.Pestele sa agata si singur.Apoi doar mulinezi.;) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2018 Partajează Postat Iulie 21, 2018 Pai eu ce tot zic...stii tu mai bine Maestre! :hihat Fu bine?De ce nu ramasesi toata noaptea si te intorsesi acu' cand se crapa de ziua? Astia au inchis carciuma si a trebuit sa plec, ca eu mai ramanem. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 21, 2018 Partajează Postat Iulie 21, 2018 Io am dormit pana acum, ca am ramas joi pa vineri noaptea.Am spus.Daca ai chef de continuare...Acu ne dam intalnire la locul x.Sticla ii tot colo.Mamaaa ce de povesti am.:) Link spre comentariu
Postări Recomandate