Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 27, 2018 Partajează Postat Iulie 27, 2018 Offf Bolovane...Te lamuresc eu.E foarte simplu:-fetele sunt surori gemene, (bineinteles ;) ) motiv pt care impartasesc (si) aceeasi pasiune...Una din ele...Sophia, este nascuta pe data de 31 Decembrie 1997 la 23:58.Cealalta...Laura, este nascuta pe 1 Ianuarie 1998 la ora 00:02. Totu'i foarte clar!Nu'nteleg ce nelamuriri ai... :)La 4 min una de alta ? :))))))Sunt ortodoxe ? Sau de fapt pa ce calendar spui ? :))))Rit vechi, nou ? Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 De ce nu scrii recenzia? :angry:)Are deja...destule, chiar toate's pozitive.Nu as putea aduce/evidentia nimic nou. Sau poate ca pur si simplu nu vreau. ;) 1 5 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 :)Are deja...destule, chiar toate's pozitive.Nu as putea aduce/evidentia nimic nou.Sau poate ca pur si simplu nu vreau. ;)Tu întotdeauna poți aduce/evidenția ceva nou :P Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Felicitari Maestre... Nu stiu exact de ce dar nu prea pot pune baza in recenzia ta.In afara de halat, ala e singurul aspect la care iti dau crezare, vreau sa-mi explici si mie urmatoarele: Tipa e cea din poze. Am fost the first. I like to be the first. I know why.Iar acum stie si ea.;)*1. Esti 100% convins ca este tipa din poze? Noi 2 stiu sigur ca avem viziuni diferite dar serios...esti sigur ca-i ea?2. Why do you like to be first?Could you explain this statement to me? Please! :) Nu ma lua cu panglica... Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Felicitari Maestre... Nu stiu exact de ce dar nu prea pot pune baza in recenzia ta.In afara de halat, ala e singurul aspect la care iti dau crezare, vreau sa-mi explici si mie urmatoarele: 1. Esti 100% convins ca este tipa din poze? Noi 2 stiu sigur ca avem viziuni diferite dar serios...esti sigur ca-i ea?2. Why do you like to be first?Could you explain this statement to me? Please! :) Nu ma lua cu panglica...Primele poze, posibil sa fie de cd era mai tanara. Daca te uiti la ultimele se observa ca sunt facute la o alta varsta.Dar...tipa e ea. Acum are 33 de ani.Daca vrei o prg suna si vrb cu ea. Sunt sigur ca tipa accepta ca daca tu nu crezi ca e ea, sa pleci.Deja are zeci de apeluri, crede-ma.;)S-ar putea sa nici nu o mai prinzi la cat e de solicitata. La partea cu the first...dupa ce dai berea...la bere iti zic.;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Hai sa-ti dau mai o info...crede ca sta pana duminica...crede.;)Dar posibil ca maine sa se logheze...ca sa-ti fac o bucurie sa schimbi o vorba-doua cu ea...cum iti place tie. ;) :)))))))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Daca vrei sa bem impreuna, trebuie sa ma cinstesti ;)Altfel nu merge.Eu bere nu beau la chermeze :) Daca vreau neaparat, o prind. Nu asta-i problema. Nu stiu exact daca'mi doresc sau nu...sa o prind ;)Apropo...ai 500 de ron? :laugh2 Serios, chiar nu inteleg care-i faza sa fii primul. Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Hai sa-ti dau mai o info...crede ca sta pana duminica...crede.;)Dar posibil ca maine sa se logheze...ca sa-ti fac o bucurie sa schimbi o vorba-doua cu ea...cum iti place tie. ;) :))))))))Pai...nah, sta pana duminica ca m-asteapta fata ;)Ce vorbesc eu cu ea este treaba mea ;) Ce bucurii Maestre? Despre ce vorbesti??Destule bucurii mi-ai facut tu... 5 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Bai, ti-am pus colea poze recente.;)Pana mea, trebuie sa ma strofoc pt unii...;)Dupa ce ca faci recenzie si le dai info, incep baietii sa sara. :)))))))Dar cine pana mea ii obliga sa mearga sau sa dea 500 ? Io am dat si nu-mi pare rau.Nu fac asta toata ziua. E prima oara cd am dat atat.Pentru mine a meritat, pt altul poate nu sau nu are banu. ;) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Eu n-am banu'...Eu's sarmanu' :) As Da si eu...putin in ea Ma retine...o Love'A ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 A ! Si inca o chestie.Pana mea...are 33 de ani, nu 23 de ani.Astia daca vor numai sub 25 iara e treaba lor...Dar asta la 33 crede-ma ca stie meserie ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 Eu n-am banu'...Eu's sarmanu' :) As Da si eu...putin in ea Ma retine...o Love'A ;)Atunci, iesi la agatat.:) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 A ! Si inca o chestie.Pana mea...are 33 de ani, nu 23 de ani.Astia daca vor numai sub 25 iara e treaba lor...Dar asta la 33 crede-ma ca stie meserie ;) Sunt ferm convins ca stie!Pe tine te-a facut de meserie :laugh2 Atunci, iesi la agatat.:)Astept sa se intoarca studentele din vacanta :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 Pana mea, pai mie daca mi se pune pata pe vreuna, ma duc...Probkema la mine e ca trebuie sa iau o pauza serioasa.Ce-i mult e mult...:))))))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 *Apoi, acelasi lucru se poate intampla si de la un client la altul...cu x iasa ceva beton iar cu y sa nu iasa.E vorba de multi factori si aici.Depinde si de noi oarecum nu numai de ele.*Numai bine ! :)Bã Maestre.!..Eu cand am zis scris chestia asta, tu ce ai zis atunci?Batman, Batman.... ;) Imi esti dator!! ..500 ron :Laugh2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 Bã Maestre.!..Eu cand am zis scris chestia asta, tu ce ai zis atunci?Batman, Batman.... ;) Imi esti dator!! ..500 ron :Laugh2Ma ! Am zis ca depinde mai mult de ele. De ce ? Ca nu se iau in considerare maratoanele.Cand bagi ca narodul ca mine, sigur ca lucrurile se schimba.Cand bagi hai sa spunem saptamanal e una, cand bagi la 2 zile e alta.In f-tie de varsta, bineinteles.Mie intotdeauna mi-a placut sa fac experimente pe mine, nu ce zic altii.;)Ce-i mult prea mult, nu-i sanatos. Clar ! Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 Cine'mi recomanda un film misto? De preferinta horror. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 Asa ! Spala-ti mintea cu d-astea. Bravos ! Mult folos aduce mintii.:) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 N-am putere in seara asta de discutii contradictorii. Ai vreo recomandare sau nu? Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iulie 31, 2018 Partajează Postat Iulie 31, 2018 Nu am fiindca nu ma uit la astfel de filme. :)Ajunge raul din lume, nu-mi trebuie murdarie in +. ;) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Ce mai faceti? :)) eu am baut putin ....vin ,am ajuns acasa...liniste si pace aici :)) voi dormiti, nu ma pot baza pe niciunu’ !P.S-chiar aveam chef de vorba :):* Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Ce mai faceti? :)) eu am baut putin ....vin ,am ajuns acasa...liniste si pace aici :)) voi dormiti, nu ma pot baza pe niciunu’ !P.S-chiar aveam chef de vorba :) :* Doream neaparat sa-ti spun ca bautura nu face bine...Mai ales la varste fragede :) 5 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Doream neaparat sa-ti spun ca bautura nu face bine...Mai ales la varste fragede :):)) Stai linistit ca nu torn in mine in nestire;)Multumesc oricum pentru sfat, dar il stiam :)) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 Cu drag! ;) Intr-o ora, o ora s'umpic, plec la cafea...ti-ai dori sa ma insotesti? 5 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat August 1, 2018 Partajează Postat August 1, 2018 * nu ma pot baza pe niciunu’ !P.S-chiar aveam chef de vorba :):*:))))))))))Pe mine nu te poti baza dar pe Cozo poti. ;) Link spre comentariu
Postări Recomandate