Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Postat Septembrie 1, 2018 Da, tu mi-ai facut niste cadouri , poti rupe tot . (bineinteles ca mai apoi mergem la cumparaturi) :)))Ar fi o chestie...poate devin salbatic asa...:))))No, atunci sa ma orientez pa ceva de la second ??? :))))))Eventual sa-mi caut si o croitoreasa sa incropeasca ceva din rupturi...ca sa pot rupe iarasi...:))))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Postat Septembrie 1, 2018 Tie nu iti spune nimeni nimic :))Cu mine are “acea colega” ce are :))Spune ca-i copiez tariful ;))) (am lesinat de ras la faza aia)Spune ca postez Louis Vuitton , iar mai apoi vine si ea cu niste sandale de 500 de ron sa arare ca ea poate.Uart , colegelor, urat !!! :)Stai ca acum chiar am cateva zile libere si ma pot ocupa frumos de forum :))Prevad o lupta intre "cocosi" :)))))))))
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Postat Septembrie 1, 2018 Ar fi o chestie...poate devin salbatic asa...:))))No, atunci sa ma orientez pa ceva de la second ??? :))))))Eventual sa-mi caut si o croitoreasa sa incropeasca ceva din rupturi...ca sa pot rupe iarasi...:))))))Pai eu am fata de SH ? :)) cred ca glumesti , sper sa glumesti ;)Ai vrut tu sa faci o glumita , dar nu ti-a iesit :) 26
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Postat Septembrie 1, 2018 Pai eu am fata de SH ? :)) cred ca glumesti , sper sa glumesti ;)Ai vrut tu sa faci o glumita , dar nu ti-a iesit :)Nuuu pisy, nu ai...Tu ar trebui sa fii la prezentarea modei, pe podium...:)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Postat Septembrie 1, 2018 Va urez distractie faina si mie...La mine incepe la 22...:)))))))
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 Unele din postarile astea's mai valoroase decat biletul meu la pariuri... 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 Iar unele vizite in the night, is mai valoroase si decat castigul de la Loto...:)))))Ai de pooooola mea...nu am scapare veci...:)))
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 Mergi la somn!! Ai cumva numerele castigatoare? :)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 La mine unele nopti sunt mai valoroase decat altele ;))
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 :) Te pup baby ! Esti nr 1.:)Cate nr 1 ai in lista :)) ma macina curiozitatea la ora asta :))Oralul secolului-cel de 1 milion de dolari-mai aveai un oral de un milion de euro :)):)) 27
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 N-ai tu de unde să știi asta! Doar universul știe :PAm evidențiat doar ce cred sincer :)Cam am. Sunt convins ca gandurile tale erau pozitive. Sunt la fel de convins ca ai scris sincer si nu sincer. ;)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 Cam am....Argumentează ;)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 Am facut-o deja.Un link, ceva, prin care să te cred?
manutm Reputație: 3089 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Postat Septembrie 2, 2018 La mine unele nopti sunt mai valoroase decat altele ;))Alea in care dormi bine?Zic si eu .. :laugh2
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 Un link, ceva, prin care să te cred?Le gasesti tu singur.Esti mai priceput si mult mai rabdator decat mine la chestia asta :)
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:// Oras:// Postat Septembrie 2, 2018 La mine unele nopti sunt mai valoroase decat altele ;)) pe care le consideri mai valoroase, pe acelea gratis?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 Cate nr 1 ai in lista :)) ma macina curiozitatea la ora asta :))Oralul secolului-cel de 1 milion de dolari-mai aveai un oral de un milion de euro :)):))Curiozitatea a omorat pisica...;)Si tot ea a inviat-o...Ai o memorie buna ! :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 Alo, alo !? N-ati vazut un cal maro ? :)))))Bai, astazi unii sunt pe revenire, reimprospatare...E grele, uneori...:))))) ;))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Postat Septembrie 3, 2018 Canci, asa nu ma mai joc...Iarasi silenzio stampa.Bai, voi nu aveti si altceva de facut, adica sa intrati pe chat...:)))))
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Postat Septembrie 3, 2018 Am ramas fara tigari!
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Postat Septembrie 3, 2018 Un cartus...daca tot vrei sa ma deranjezi.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Postat Septembrie 3, 2018 De care si in care sens ne intalnim si bineinteles ora...
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Postat Septembrie 3, 2018 D'alea scumpe, ca's pretentios.Pana'n ora 22, ca plec.
Postări Recomandate