Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Da, tu mi-ai facut niste cadouri , poti rupe tot . (bineinteles ca mai apoi mergem la cumparaturi) :)))Ar fi o chestie...poate devin salbatic asa...:))))No, atunci sa ma orientez pa ceva de la second ??? :))))))Eventual sa-mi caut si o croitoreasa sa incropeasca ceva din rupturi...ca sa pot rupe iarasi...:)))))) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Tie nu iti spune nimeni nimic :))Cu mine are “acea colega” ce are :))Spune ca-i copiez tariful ;))) (am lesinat de ras la faza aia)Spune ca postez Louis Vuitton , iar mai apoi vine si ea cu niste sandale de 500 de ron sa arare ca ea poate.Uart , colegelor, urat !!! :)Stai ca acum chiar am cateva zile libere si ma pot ocupa frumos de forum :))Prevad o lupta intre "cocosi" :))))))))) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Ar fi o chestie...poate devin salbatic asa...:))))No, atunci sa ma orientez pa ceva de la second ??? :))))))Eventual sa-mi caut si o croitoreasa sa incropeasca ceva din rupturi...ca sa pot rupe iarasi...:))))))Pai eu am fata de SH ? :)) cred ca glumesti , sper sa glumesti ;)Ai vrut tu sa faci o glumita , dar nu ti-a iesit :) 26 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Pai eu am fata de SH ? :)) cred ca glumesti , sper sa glumesti ;)Ai vrut tu sa faci o glumita , dar nu ti-a iesit :)Nuuu pisy, nu ai...Tu ar trebui sa fii la prezentarea modei, pe podium...:) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2018 Partajează Postat Septembrie 1, 2018 Va urez distractie faina si mie...La mine incepe la 22...:))))))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Unele din postarile astea's mai valoroase decat biletul meu la pariuri... 1 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Iar unele vizite in the night, is mai valoroase si decat castigul de la Loto...:)))))Ai de pooooola mea...nu am scapare veci...:))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Mergi la somn!! Ai cumva numerele castigatoare? :) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 La mine unele nopti sunt mai valoroase decat altele ;)) Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 :) Te pup baby ! Esti nr 1.:)Cate nr 1 ai in lista :)) ma macina curiozitatea la ora asta :))Oralul secolului-cel de 1 milion de dolari-mai aveai un oral de un milion de euro :)):)) 27 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 N-ai tu de unde să știi asta! Doar universul știe :PAm evidențiat doar ce cred sincer :)Cam am. Sunt convins ca gandurile tale erau pozitive. Sunt la fel de convins ca ai scris sincer si nu sincer. ;) Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Cam am....Argumentează ;) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Am facut-o deja. Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Am facut-o deja.Un link, ceva, prin care să te cred? Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Septembrie 2, 2018 La mine unele nopti sunt mai valoroase decat altele ;))Alea in care dormi bine?Zic si eu .. :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Un link, ceva, prin care să te cred?Le gasesti tu singur.Esti mai priceput si mult mai rabdator decat mine la chestia asta :) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 2, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 2, 2018 La mine unele nopti sunt mai valoroase decat altele ;)) pe care le consideri mai valoroase, pe acelea gratis? Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Cate nr 1 ai in lista :)) ma macina curiozitatea la ora asta :))Oralul secolului-cel de 1 milion de dolari-mai aveai un oral de un milion de euro :)):))Curiozitatea a omorat pisica...;)Si tot ea a inviat-o...Ai o memorie buna ! :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2018 Partajează Postat Septembrie 2, 2018 Alo, alo !? N-ati vazut un cal maro ? :)))))Bai, astazi unii sunt pe revenire, reimprospatare...E grele, uneori...:))))) ;)) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Canci, asa nu ma mai joc...Iarasi silenzio stampa.Bai, voi nu aveti si altceva de facut, adica sa intrati pe chat...:))))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Am ramas fara tigari! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Sa-ti aduc ? :) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 Un cartus...daca tot vrei sa ma deranjezi. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 De care si in care sens ne intalnim si bineinteles ora... Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2018 Partajează Postat Septembrie 3, 2018 D'alea scumpe, ca's pretentios.Pana'n ora 22, ca plec. Link spre comentariu
Postări Recomandate