Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Bai, azi ne-am cam dat pe div topinguri...As bea o bere...Cei ce simt nevoia, stiu ce au de facut...898989...;) :))))Sau pm... Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Ti-ai pus anunt si in alta parte Maestre? ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Pa luxury...:))))) Link spre comentariu
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Ma, azi vreo 2 ore am studiat publi si nimic bre...ori e jale, ori m-am obisnuit eu prea bine. Raman cu banii in pozonar, macar de imi placea sa merg la lautari... Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Facem cumva sa fie bine pt toata lumea ;) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Ma, azi vreo 2 ore am studiat publi si nimic bre...ori e jale, ori m-am obisnuit eu prea bine. Raman cu banii in pozonar, macar de imi placea sa merg la lautari...Tirule, garantat dupa 5-6 beri, le vezi altfel...Deci solutie exista intotdeauna.:))))))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Poate se risca omul, orice numai ca sa ajunga inaintea ta! El Vampir, ea DraculaEl suge sange, ea suge ....! :blush: @Ccfdtig o deschis topicul asta, eu nu as fi scris prostiile astea pe topicul tau de recenzii! :D =)) :)Eh...lasa, acolo ai scris cat de tare ai fost. ;) 1 Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Septembrie 6, 2018 :)Eh...lasa, acolo ai scris cat de tare ai fost. ;)Imi faci reclama pe toate topicurile? :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Mamutm...singur te-ai facut...:)))))))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Imi faci reclama pe toate topicurile? :)Doar aici am vrut initial sa-ti raspund, ca nu sunt asa multi care citesc topinGul asta.Dincolo am postat din greseala, pana si telefonul este mai smart decat Eu. Sincer, poate nu m-as fi deranjat deloc daca nu faceai aluzie la mine. :) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2018 Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Cam cat de curand te gandesti matale, pot sa stiu ? :)))))Gandurile mele sunt de cele mai multe ori foarte ambigue...dar sincere!Nu-ti pot zice.Nu ca nu as vrea...nu pot. ;) Si nu ma lua matale pe mine cu matale, nu-mi place sa fiu copiat.Esti Maestru! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Bai, io am folosit cuv matale dinainte de a-l folosi tu...insa e frumos, un cuv respectuos.Auzi-si...matale ? :))))))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Matale l-ai folosit necorespunzator! Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Cu butoane:) Nr in titluNu ma intereseaza numarul, ala l-am vazut :) Sunt convins ca ai apucat sa-l observi in detaliu...telefonul zic.Are cumva un iPhone 6s Gold? Este un detaliu foarte important pt mine! Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2018 Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Matale l-ai folosit necorespunzator!E ! Acest cuv nu poate fi folosit necorespunzator...Cd spui dumneata, mata..., matale..inseamna respect, apoi dupa ce se form legatura "intima" :)))))))..Se merge la per tu...;) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 La multi ani tuturor sarbatoritilor!! :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 La multi ani tuturor sarbatoritilor!! :)Frumos !Idem. :) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 M-am uitat acuma umpicuţ mai atent pe sectiunea Tm. Incredible cat de prost stam la capitolul blonde. M-am uitat de curiozitate si pe Publi, sunt cateva foarte tentante! Nimeni nu a incercat nimic? Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Am vrut sa merg eu la blonda siliconata dar m-am razgandit.:)))) Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 8, 2018 M-am uitat acuma umpicuţ mai atent pe sectiunea Tm.Incredible cat de prost stam la capitolul blonde. M-am uitat de curiozitate si pe Publi, sunt cateva foarte tentante!Nimeni nu a incercat nimic? Se vopseste Karinaa. Sa vina blonda la Buc Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 :laugh2 Se vopseste Karinaa. Sa vina blonda la BucAcuma imi inchipuiam cum i-ar sta blonda :)Nu sunt foarte convins ca ar prinde-o. 1 1 Link spre comentariu
brett10 Reputație: -2329 Postat Septembrie 8, 2018 Oras:// Oras:// Partajează Postat Septembrie 8, 2018 din ce film e giful de la semnatura? Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 :laugh2 Acuma imi inchipuiam cum i-ar sta blonda :)Nu sunt foarte convins ca ar prinde-o.Ar fi praf...:))))))) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 din ce film e giful de la semnatura? Scarface!Unul din filmele mele preferate. Foarte bun, recomand. 1 1 Link spre comentariu
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2018 Partajează Postat Septembrie 8, 2018 Se vopseste Karinaa. Sa vina blonda la BucAm fost si eu blonda :) 31 Link spre comentariu
Postări Recomandate