Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Rămâne cum am stabilit :) :laugh2 Gvbolovan, ai fost sarit din schema? :laugh2 :laugh2:)) Cateodata impreuna , cateodata pe rand :)) 13 Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Saracul Gigi, vad ca nu zice nimica, probabil se gandeste cum pula calului pedaleaza el pana la Bucuresti! :laugh2 1 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Cand ne hidratam amandoi ? :) :blushing2Am inteles ca doar anu' viitor... Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Saracul Gigi, vad ca nu zice nimica, probabil se gandeste cum pula calului pedaleaza el pana la Bucuresti! :laugh2 Are you a psychic?! :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Gvbolovan, ai fost sarit din schema? :laugh2 :laugh2Ți-a răspuns Karinaa, dar postarea ta mi-a dat ideea de a lărgi grupul de hidratare ;) Deci Karinaa, faci față la trei doamne și toți trei- Manu, Gigi și un bolovan? :laugh2 Și voi băieți, sunteți capabili să fiți atât de altruiști încât să fiți dispuși să ne bucurăm împreună đe Karinaa? PS: Cum am mai precizat, eu dau băutura, cafeaua o plătiți voi :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Ți-a răspuns Karinaa, dar postarea ta mi-a dat ideea de a lărgi grupul de hidratare ;) Deci Karinaa, faci față la trei doamne și toți trei- Manu, Gigi și un bolovan? :laugh2 Și voi băieți, sunteți capabili să fiți atât de altruiști încât să fiți dispuși să ne bucurăm împreună đe Karinaa? PS: Cum am mai precizat, eu dau băutura, cafeaua o plătiți voi :laugh2 :laugh2 :laugh2 Eu cred ca ma voi repeta si voi zice "pas"... Tre sa recunosc ca am momente cand sunt f. egoist: acord toata atentia, DAR o si vreau eu pe toata! :) 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Eu cred ca ma voi repeta si voi zice "pas"... Tre sa recunosc ca am momente cand sunt f. egoist: acord toata atentia, DAR o si vreau eu pe toata! :)ok, pot înțelege asta :laugh2Parcă văd că și Manu va zice ceva de genu' ;)Așa că la primăvară mă voi bucura și eu în exclusivitate de Karinaa toată :) PS: Cum am precizat deja, eu dau băutura, cafeaua o plătește Karinaa :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Parcă văd că și Manu va zice ceva de genu' ;)Așa că la primăvară mă voi bucura și eu în exclusivitate de Karinaa toată :) PS: Cum am precizat deja, eu dau băutura, cafeaua o plătește Karinaa :laugh2 :laugh2 :laugh2Ca sa il citez pe Gigi: Are you a psychic?! :laugh2 1 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 ok, pot înțelege asta :laugh2Parcă văd că și Manu va zice ceva de genu' ;)Așa că la primăvară mă voi bucura și eu în exclusivitate de Karinaa toată :) PS: Cum am precizat deja, eu dau băutura, cafeaua o plătește Karinaa :laugh2 :laugh2 :laugh2 Calendaristic, primavara incepe doar in martie... cam mult timp pana atunci, totusi :dontgetitDe curand, m-am convins (pt. a nu-stiu-cata oara) ca nu doar ce e scump e si bun; de aceea pot sa-ti recomand si un Regno P.N. 2015 :138x Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Si, bine-nteles, compania!!! :hooray Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Ca sa il citez pe Gigi: Are you a psychic?! :laugh2 Deci prima oară am trecut peste, că m-am simțit depășit de situatie, acum mi-am recitit semnătura așa că că mă văd nevoit, pentru a vă da un răspuns sincer și în cunosțință de cauză, să întreb ce înseamnă a fi psychic? :blushing2 :blushing2 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 ...nu doar ce e scump e si bun...de acord cu tine, de aia eu prefer burgundul de Recaș cumpărat de la o cramă aflată la 5 minute de mine, cu 9 lei litrul :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Deci prima oară am trecut peste, că m-am simțit depășit de situatie, acum mi-am recitit semnătura așa că că mă văd nevoit, pentru a vă da un răspuns sincer și în cunosțință de cauză, să întreb ce înseamnă a fi psychic? :blushing2 :blushing2 Ideea: A psychic reads minds and predicts the future :laugh2 1 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 de acord cu tine, de aia eu prefer burgundul de Recaș cumpărat de la o cramă aflată la 5 minute de mine, cu 9 lei litrul :laugh2 :laugh2 Atunci, data viitoare burgund sa fie! Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Ideea: A psychic reads minds and predicts the future :laugh2A, mulțumesc de lămurire, dar chiar nu e cazul meu, deși recunosc că intuiția nu m-a înșelat de multe ori, dar până la a fi psychic, e cale mult prea lungă, cel putin pentru mine :laugh2 Dar recunosc că mi-ar plăcea să fiu așa ceva ;) M-aș distra de minune... :laugh2 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Saracul Gigi, vad ca nu zice nimica, probabil se gandeste cum pula calului pedaleaza el pana la Bucuresti! :laugh2 eu ma refeream la manu :laugh2 Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Parcă văd că și Manu va zice ceva de genu' ;)Așa că la primăvară mă voi bucura și eu în exclusivitate de Karinaa toată :)Eu ma refeream la tine pentru ca m-ai ginit ca voi zice ceva de genul, chiar voiam .. :DPlus ca nu ai cum sa nu remarci siguranta cu care afirmi ca te vei bucura la primavara de Karinaa, deci clar vezi si in viitor! :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Saracul Gigi, vad ca nu zice nimica, probabil se gandeste cum pula calului pedaleaza el pana la Bucuresti! :laugh2 eu ma refeream la manu :laugh2 Măi fraților, asta e o referință circulară excel :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Ca fratii din Game of Thrones! :laugh2 Nu urmaresc serialul... Inca.Vine iarna. :) Cain si Abel :laugh2Sa-l salutam pe Set. ;) Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 Ai putea te rog frumos sa enumeri o lista de seriale pe care le-ai recomanda si altora? Multumesc! :) 1.Prison break - doar primele 2 sezoane2.Dexter3.Game of thrones4.The killing5.Spartacus6.Breaking bad7.Homeland8.Rome9.Firefly10.Narcos Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 15, 2018 Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 :)Mersi frumos! Mie mi-a placut si sezonul 3 din Prison break, (Sona) e chiar misto.E facut dupa filmul Carandiru (o inchisoare din Brazilia) foarte interesant. Am vazut Spartacus, Rome si Narcos, restul nu m-au atras.De curand cineva mi-a recomandat Damien un serial ce vine ca un fel de continuare a filmului The Omen (daca cumva iti place genul horror). Married with children de ce nu e pe lista? Chiar e un serial de exceptie! Inteleg motivul pt care ai raspuns aici, desi consider ca nu e mare diferenta. :) Multumesc inca odata. 1 1 Link spre comentariu
manutm Reputație: 3077 Postat Noiembrie 15, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Partajează Postat Noiembrie 15, 2018 :) Married with children de ce nu e pe lista? Nu am inclus comedii in lista! :))Ca si comedie ii clar cel mai tare serial! :) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Azi e Black Friday... Sarbatoare mare, cu reduceri COLOSALE! Ce sa cumpar oare..? :thinking Fetele astea de p'acilea nu au si ele vreo oferta?Ceva tentant...sa nu poti rezista.Nimeni nimica?Eu avusesem o programare (in prealabil) pt astazi dar...sunt un norocos! :D Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Noiembrie 16, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Mie nu mi-au placut niciodată "ofertele" Tentante sunt d-rele, eu chiar nu-i pot rezista uneia 😊 De ce "avusesem"?! sorry 1 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Partajează Postat Noiembrie 16, 2018 Eu mereu sunt in cautare de oferte! Unele sunt atat de tentante inca nu pot rezista...Si cedez. :) Am precizat deja.Avusesem pt ca sunt un norocos! :D 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate