Sari la conținut

Chat la liber....

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Gvbolovan, ai fost sarit din schema?  :laugh2  :laugh2

Ți-a răspuns Karinaa, dar postarea ta mi-a dat ideea de a lărgi grupul de hidratare ;) Deci Karinaa, faci față la trei doamne și toți trei- Manu, Gigi și un bolovan?  :laugh2 Și voi băieți, sunteți capabili să fiți atât de altruiști încât să fiți dispuși să ne bucurăm împreună đe Karinaa?

PS: Cum am mai precizat, eu dau băutura, cafeaua o plătiți voi  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal

Ți-a răspuns Karinaa, dar postarea ta mi-a dat ideea de a lărgi grupul de hidratare ;) Deci Karinaa, faci față la trei doamne și toți trei- Manu, Gigi și un bolovan?  :laugh2 Și voi băieți, sunteți capabili să fiți atât de altruiști încât să fiți dispuși să ne bucurăm împreună đe Karinaa?

PS: Cum am mai precizat, eu dau băutura, cafeaua o plătiți voi  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Eu cred ca ma voi repeta si voi zice "pas"... 

Tre sa recunosc ca am momente cand sunt f. egoist:   acord toata atentia,  DAR  o si vreau eu pe toata!

:)

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Eu cred ca ma voi repeta si voi zice "pas"... 

Tre sa recunosc ca am momente cand sunt f. egoist:   acord toata atentia,  DAR  o si vreau eu pe toata!

ok, pot înțelege asta  :laugh2

Parcă văd că și Manu va zice ceva de genu' ;)

Așa că la primăvară mă voi bucura și eu în exclusivitate de Karinaa toată :)

PS: Cum am precizat deja, eu dau băutura, cafeaua o plătește Karinaa  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:Tm

PS: Cum am precizat deja, eu dau băutura, cafeaua o plătește Karinaa  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Ca sa il citez pe Gigi: Are you a psychic?!  :laugh2 

• Like 1
Link spre comentariu

ok, pot înțelege asta  :laugh2

Calendaristic, primavara incepe doar in martie...   cam mult timp pana atunci, totusi    :dontgetit

De curand, m-am convins (pt. a nu-stiu-cata oara)  ca nu doar ce e scump e si bun; de aceea pot sa-ti recomand si un  Regno P.N. 2015   :138x

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Ca sa il citez pe Gigi: Are you a psychic?!  :laugh2 

Deci prima oară am trecut peste, că m-am simțit depășit de situatie, acum mi-am recitit semnătura așa că că mă văd nevoit, pentru a vă da un răspuns sincer și în cunosțință de cauză, să întreb ce înseamnă a fi psychic?  :blushing2  :blushing2 

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

...nu doar ce e scump e si bun...

de acord cu tine, de aia eu prefer burgundul de Recaș cumpărat de la o cramă aflată la 5 minute de mine, cu 9 lei litrul  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Deci prima oară am trecut peste, că m-am simțit depășit de situatie, acum mi-am recitit semnătura așa că că mă văd nevoit, pentru a vă da un răspuns sincer și în cunosțință de cauză, să întreb ce înseamnă a fi psychic?  :blushing2  :blushing2 

Ideea:   psychic reads minds and predicts the future

:laugh2

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Ideea:   psychic reads minds and predicts the future

A, mulțumesc de lămurire, dar chiar nu e cazul meu, deși recunosc că intuiția nu m-a înșelat de multe ori, dar până la a fi psychic, e cale mult prea lungă, cel putin pentru mine  :laugh2  Dar recunosc că mi-ar plăcea să fiu așa ceva ;) M-aș distra de minune...  :laugh2

Link spre comentariu

Eu ma refeream la tine pentru ca m-ai ginit ca voi zice ceva de genul, chiar voiam .. :D

Plus ca nu ai cum sa nu remarci siguranta cu care afirmi ca te vei bucura la primavara de Karinaa, deci clar vezi si in viitor!  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Saracul Gigi, vad ca nu zice nimica, probabil se gandeste cum pula calului pedaleaza el pana la Bucuresti!  :laugh2

eu ma refeream la manu

Măi fraților, asta e o referință circulară excel  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Ai putea te rog frumos sa enumeri o lista de seriale pe care le-ai recomanda si altora?

Multumesc! :)

1.Prison break - doar primele 2 sezoane

2.Dexter

3.Game of thrones

4.The killing

5.Spartacus

6.Breaking bad

7.Homeland

8.Rome

9.Firefly

10.Narcos

Link spre comentariu
Vizitator cozonacq

Mersi frumos!

Mie mi-a placut si sezonul 3 din Prison break, (Sona) e chiar misto.

E facut dupa filmul Carandiru (o inchisoare din Brazilia) foarte interesant.

Am vazut Spartacus, Rome si Narcos, restul nu m-au atras.

De curand cineva mi-a recomandat Damien un serial ce vine ca un fel de continuare a filmului The Omen (daca cumva iti place genul horror).

Married with children de ce nu e pe lista?

Chiar e un serial de exceptie!

Inteleg motivul pt care ai raspuns aici, desi consider ca nu e mare diferenta. :)

Multumesc inca odata.

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator cozonacq

Azi e Black Friday...

Sarbatoare mare, cu reduceri COLOSALE!

Ce sa cumpar oare..? :thinking

Fetele astea de p'acilea nu au si ele vreo oferta?

Ceva tentant...sa nu poti rezista.

Nimeni nimica?

Eu avusesem o programare (in prealabil) pt astazi dar...sunt un norocos! :D

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...