Vizitator craiovaucv Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 1.Prison break - doar primele 2 sezoane2.Dexter3.Game of thrones4.The killing5.Spartacus6.Breaking bad7.Homeland8.Rome9.Firefly10.NarcosIti recomand si Arrow este foarte fain
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Hai Craiova!! :DMultumim! :)
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Na belea!! Duminica ajung si eu in Bucureşti. Ai zis ca tu duminica faci sex...ca prinzi energie...ca Batman..!!Iar ai ars-o cu batic!Tipic... Tu esti cumva indragostit de Karinaa ? cam bate la ochiEu ti-am zis , Cozo sa nu postezi pe topicul de Bucale :)) 16
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Eu ti-am zis , Cozo sa nu postezi pe topicul de Bucale :)):)))) te plictisesti, este ?
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 :)))) te plictisesti, este ?Ca intre programari :))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Ca intre programari :))Mda...Am inteles ! :)))
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Eu ti-am zis , Cozo sa nu postezi pe topicul de Bucale :))Spune sincer, ce te doare? ;)Crezi ca disputa noastra ar fi in avantajul tau...oare? ;) Ne jucam de'a care pe care? :) 1
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Spune sincer, ce te doare? ;)Crezi ca disputa noastra ar fi in avantajul tau...oare? ;)Ne jucam de'a care pe care? :)Nu , cozo :)Nu ne jucam, tu te joci ! 14
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Nu , cozo :)Nu ne jucam, tu te joci !E nu ? Toti copii se joaca...:)))Toate jocurile au frumusetea lor.@Cozo: vezi ca mai nou te si alinta, iti zice cum iti spun io...Cozo.:)Joaca-te si tu frumos, ca uite ce frumos iti vorbeste...Cand vrea...;)
nutsak Reputație: 29 Postat Noiembrie 16, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2018 Iti recomand si Arrow este foarte fain doar arrow? si cum ramane cu the flash, dc's lot si supergirl :D
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Cauta respectul nu atentia.;)Dureaza intr-adevar mai mult.:)Cred ca am gresit topicul...:)))
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Am decis sa lucrez cu mine si sa nu ma mai enervez atat de repede, sa iert si sa fiu mai inteleapta.Am 22, ma “coc” incetul cu incetul :)De azi am sa vorbesc frumos si jignita de sunt :)(Am avut o revelatie) :) 16
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Am decis sa lucrez cu mine si sa nu ma mai enervez atat de repede, sa iert si sa fiu mai inteleapta....Așa să faci, să te văd dacă ești în stare, eu am încredere în tine :)Atenție, la firea ta, n-o să-ți fie ușor... :P
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 :rax2 Apropos, cum zicea si un frate... hai sa nu-l aducem in discutii pe Doamne-DoamneEu când amintesc de Doamne în postările mele, mă refer la cel cu care discut din când în când în mintea mea (îl puteți găsi și în alte postări ale mele), în nici un caz la Doamne-Doamne propovăduit de biseircă.Mă abțin să intru în detalii vizavi de biserică și de religie ... respect credința omului :)
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 16, 2018 Postat Noiembrie 16, 2018 Nu , cozo :)Nu ne jucam, tu te joci ! Cu tine nu se joaca nimeni? Trist! :( Serios. *Toti copii se joaca...:)))Joaca-te si tu frumos* Mie'mi place sa ma joc! :DSi sa joc... :)Eu joc cinstit, d'aia mai mereu pierd. Sunt norocos! Am decis sa lucrez cu mine si sa nu ma mai enervez atat de repede, sa iert si sa fiu mai inteleapta.Am 22, ma “coc” incetul cu incetul :)De azi am sa vorbesc frumos si jignita de sunt :)(Am avut o revelatie) :)La semnatura ai trecut 23. :)Multa bafta iti doresc!
elvispresli Reputație: 38 Postat Noiembrie 17, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 17, 2018 Asa asa toate pas cu pas,si cel mai important e...foarte calm 😎
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2018 Postat Noiembrie 17, 2018 Am decis sa lucrez cu mine si sa nu ma mai enervez atat de repede, sa iert si sa fiu mai inteleapta.Am 22, ma “coc” incetul cu incetul :)De azi am sa vorbesc frumos si jignita de sunt :)(Am avut o revelatie) :)In sfarsit un gand intelept...Sa vedem daca se si concretizeaza.Bafta !
Vizitator craiovaucv Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2018 Postat Noiembrie 17, 2018 Hai Craiova!! :DMultumim! :)Forta Craiova :clap2 :clap2
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2018 Postat Noiembrie 17, 2018 Forta Craiova :clap2 :clap2Stai putin...Olguta sau Mititelu?
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2018 Postat Noiembrie 17, 2018 ACS sau ASU Poli? Răspuns corect: RIPENSIA :laugh2 :laugh2
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2018 Postat Noiembrie 17, 2018 Echipa mea de suflet este CSSRV!Mi-ar fi placut sa joc la ei. :)Am aflat totusi ca am jucat la aceeasi echipa unde activasera cu generatii in urma Maeştrii! :laugh2 D'aia nu am avut eu parte de glorie...nu m-am ridicat la valoarea predecesorilor. :( 1
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2018 Postat Noiembrie 17, 2018 *Am aflat totusi ca am jucat la aceeasi echipa unde activasera cu generatii in urma Maeştrii! :laugh2:laugh2 :laugh2
manutm Reputație: 3089 Postat Noiembrie 17, 2018 Oras:Tm Oras:Tm Postat Noiembrie 17, 2018 Am chef de o partida buna in seara asta, nationala de fotbal a Romaniei nu ma satisface .. :DMai ii vreo fata frumoasa si pasionala(FK obligatoriu) in orasul asta?Speram sa se intoarca Andrada weekend-ul asta, dar ...
Vizitator craiovaucv Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2018 Postat Noiembrie 17, 2018 Stai putin...Olguta sau Mititelu?Nu Larguta :rax2 :rax2Tanti asta este o rusine pentru orasul nostru
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Noiembrie 17, 2018 Postat Noiembrie 17, 2018 Am chef de o partida buna in seara asta, nationala de fotbal a Romaniei nu ma satisface .. :DMai ii vreo fata frumoasa si pasionala(FK obligatoriu) in orasul asta?Speram sa se intoarca Andrada weekend-ul asta, dar ...Incearca la Silvy 😉 2
Postări Recomandate