Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Da' care-s alea vechi? :)Nu pot sa-l tradez ca ma da pe mana Politiei Rutiere.:laugh2 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Decembrie 5, 2018 Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Maestre... Meriti!! 5 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Da' care-s alea vechi? :) :thinking Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Decembrie 5, 2018 Ai de PLM...!!! Eu de cand va tot zic ca sunteti tare... modesti! :laugh2 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Decembrie 5, 2018 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Decembrie 5, 2018 VAi de PLM...!!! :) Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Buna dimineata tuturor! :)Cadouri? :DCare cu ce se lauda? :)) Bã gigi, sa dea boala'n traficul asta Minunat daca eu inteleg ceva din ce scrii tu.Esti prea înţelept! D'aia probabil scrii La Picatura :) Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Sper ca ai trecut aseara pe la d-soara Irina...sa-i faci un cadou.:laugh2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Eu de cand va tot zic ca sunteti tare... modesti! :laugh2De cand ?Nu am fost atent la asta.:laugh2 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Sper ca ai trecut aseara pe la d-soara Irina...sa-i faci un cadou.:laugh2Inca e pe lista! :laugh2 5 Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Sper ca ai trecut aseara pe la d-soara Irina...sa-i faci un cadou. :laugh2 Inca e pe lista! :laugh2 El se pregateste temeinic, gen pregatirile Aliatilor pentru debarcarea din Normandia, minutios, detaliat, spiritual.Cand o merge o sa iasa scantei, foc... :laugh2 :rax2 :crazylove Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Bine ca nu ai zis praf si pulbere! :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Ai facut rost de Panda ? :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Da! :DAbia astept sa ajung acasa sa ma joc cu el! :) Sper sa nu raman fara benzina...e un trafic infernal in oras, era sa ma pup cu vreo 2. 5 Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Bine ca nu ai zis praf si pulbere! :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 mi-a trecut prin cap...ca eu nu sunt asa eminescian ca tine...insa pana in 15 ian ma pun la punct..."promit" Link spre comentariu
Vizitator akephalos2016 Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Da! :DAbia astept sa ajung acasa sa ma joc cu el! :) Sper sa nu raman fara benzina...e un trafic infernal in oras, era sa ma pup cu vreo 2. Tot timpul am crezut ca iti plac femeile...la cate spui pe aici...dar dupa Referendumul asta minunat, totul e posibil.Vezi unde "te pupi cu vreo 2" sa nu devina inghesuiala... :256 :256 :256 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2018 Partajează Postat Decembrie 7, 2018 Cum domnule Gvbolovan? Vrei sa devii Maestru? Cum vine asta "curvar luminat"? Invata-ma!Maestru in nici un caz... Aici ai definitia curvarului luminat :laugh2 :laugh2 https://nimfomane.com/forum/topic/79184-alina-party/?p=5334948 Link spre comentariu
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Colegu' cu 7 camioane, cine este David Lynch??Daca tot ai stat la masa rotunda, fii cavaler si Spune-mi te rog.Tanya te pup! Astfel de lucruri nu-s de discutat cu tine, ești prea incult, ți-am mai zis... Daca esti din generatia mea, adica al celor nascuti inainte de '89, nu ai cum sa nu stii de serialul Twin Peaks. Ei, despre regizorul respectivului film e vorba.În cătunul unde a copilărit el, televizor avea doar primarul în acele vremuri, când nu era ocupat cu treburi gospodărești, pasiunea lui era cititul la lumina lămpii. Din când în când, își mai încerca norocul cu fata vecinului. Bineînțeles că a frânt inima fetei când a plecat la oraș să scape de sărăcie, încă încearcă... Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Pot sa aflu si eu de cand a ajuns tiru7 la 7 canioane, scuze camioane...? Adica la anu trebuie sa tinem cont de cifra 7 ? Ce facem ? Golim magazinul ? :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Unul pe an e suficient, avem timp că suntem tineri :). Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14048 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Astfel de lucruri nu-s de discutat cu tine, ești prea incult, ți-am mai zis... În cătunul unde a copilărit el, televizor avea doar primarul în acele vremuri, când nu era ocupat cu treburi gospodărești, pasiunea lui era cititul la lumina lămpii. Din când în când, își mai încerca norocul cu fata vecinului. Bineînțeles că a frânt inima fetei când a plecat la oraș să scape de sărăcie, încă încearcă...O informatie pe care nu o stiam, dar care este foarte folositoare. Multumesc!Dar, apropos, cum arata fata vecinului? O stii? Nu o putem duce si pe ea la oras, ca suntem multi baieti faini pe aici (ma includ si pe mine, desi nu sunt :laugh2). 2 Link spre comentariu
Vizitator tiru7 Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Mă n-o știu, dar ne luminează Cozonacul când se trezește din hibernare. Link spre comentariu
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Frumoasa-i vecina noastraScoate capul pe fereastra... Nu cred...Ca-i asa frumoasa! :laugh2Dar...Da dedicatie pt Cozoooooo.;):laugh2 Link spre comentariu
bluieiedmaind Reputație: -293 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Baaa! Mai stiti ceva de Sofi? :cry2 Nu a mai postat nicio pozica :tittyfuck de vreo 2 zile. :(Eu nu mai intreb aiurea pa topic la ea, sa nu mai fac off-topic ca toti bolovanii care posteaza acolo. 4 Link spre comentariu
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Decembrie 9, 2018 Partajează Postat Decembrie 9, 2018 Astfel de lucruri nu-s de discutat cu tine, ești prea incult, ți-am mai zis... În cătunul unde a copilărit el, televizor avea doar primarul în acele vremuri, când nu era ocupat cu treburi gospodărești, pasiunea lui era cititul la lumina lămpii. Din când în când, își mai încerca norocul cu fata vecinului. Bineînțeles că a frânt inima fetei când a plecat la oraș să scape de sărăcie, încă încearcă... Aveam bã televizor!!! Bine...era d'ala pe lãmpi si prindeam mai mult bulgarii, dar aveam!!Despre fata preotului nu vreau sa vorbesc, nu aici.Ar fi pacat!D'aia si merg duminica la biserica... :) Cu saracia da, ai dreptate...ma chinuie zilnic! Unul pe an e suficient, avem timp că suntem tineri :). Nu te da si tu sarac!!Am dovezi: Iote aci ce plina e parcarea, d'abia am gasit un coltisor sa parchez si eu Trabantul... O informatie pe care nu o stiam, dar care este foarte folositoare. Multumesc!Dar, apropos, cum arata fata vecinului? O stii? Nu o putem duce si pe ea la oras, ca suntem multi baieti faini pe aici (ma includ si pe mine, desi nu sunt :laugh2).Bine ai venit printre noi! :)Sa stii ca nu suntem chiar asa baieti faini, noi ne'am dori dar nu prea se indeplinesc anumite dorinte. Dupa ce aflam mai multe despre tine, poate ne poti ajuta si pe noi cu ceva in privinta asta. ;)Repet, bine ai venit printre noi! :) 6 Link spre comentariu
bluieiedmaind Reputație: -293 Postat Decembrie 9, 2018 Oras:Èšara lui Moș Crăciun Oras:Èšara lui Moș Crăciun Partajează Postat Decembrie 9, 2018 alooo! tiristii! vedeti ca nellu a ales sa fie fanu' meu si sa umble cu mine. asa ca nu il luati la misto... 1 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate