Sari la conținut

Chat la liber....

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Timisoara

De acord cu tine, dar spre surprinderea mea, cel puțin pâna acum, am senzația că am cam reușit... (detalii la o bere, dacă o vrea universul să ne întâlnim la un moment dat) Și n-ar fi prima oară, am avut o asemenea surpriză și pe vremea lui Ceaușescu, când am ajuns până în justiție ca să-mi dovesesc dreptatea. N-am avut nici cea mai mică iluzie că aș putea să câștig, era pur și simplu vorba de principii, dar surpriză... am câștigat :o

Recunosc că acum e mult mai greu... nu datorită lui Ceaușescu, ci numeroaselor lui clone, care s-au înmulțit după revoluție precum copiii lui Borcea  :slap2  :laugh2  :laugh2

Alte vremuri... altă justiție... alți oameni

"Primul principiu în viață:  să nu te dai bătut în fața oamenilor sau a întâmplărilor"  M.C.

Nici n-ai cum altfel, doar îs simpatic!    :D

:hihat

Absolut corect! Să lupți pentru dreptatea ta contra vremurilor, justițiilor, oamenilor și.... galaxiilor  :laugh2  :laugh2​ 

Soon, my friend!

Tu alegi berea / vinul,  eu aleg locația    :)

Mi se pare mie sau aici chiar se naste o idila? Nu de alta, dar vorbiti de simpatii, bere/vin, locatie... . Sper ca o sa chemati si una/doua fetite cu voi, nu de alta dar va stiu oameni seriosi de o cu totul alta orientare :laugh2. 

P.S. Va rog sa-mi scuzati "intrarea cu bocancii" in discutia voastra, insa nu m-am putut abtine. Hai sa traiti!

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan
Reputație: 0

Mi se pare mie sau aici chiar se naste o idila? Nu de alta, dar vorbiti de simpatii, bere/vin, locatie... . Sper ca o sa chemati si una/doua fetite cu voi, nu de alta dar va stiu oameni seriosi de o cu totul alta orientare :laugh2. 

P.S. Va rog sa-mi scuzati "intrarea cu bocancii" in discutia voastra, insa nu m-am putut abtine. Hai sa traiti!

Să nu-mi spui că ești gelos :P  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Să nu-mi spui că ești gelos :P  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Iti dai seama ca sunt. Pe mine toata lumea ma cearta. Nu imi spune ca sunt simpatic, nu mai invita la bere/vin, nu imi cere sa gasesc locatie. Tu n-ai fi gelos daca ai fi in locul meu?

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Iti dai seama ca sunt. Pe mine toata lumea ma cearta. Nu imi spune ca sunt simpatic, nu mai invita la bere/vin, nu imi cere sa gasesc locatie. Tu n-ai fi gelos daca ai fi in locul meu?

Hai că rezolvăm, pregătește-te că acușica se deschid terasele și ești ca și condamnat să bei o bere cu mine ;) :)

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Hai că rezolvăm, pregătește-te că acușica se deschid terasele și ești ca și condamnat să bei o bere cu mine ;) :)

S-a facut. Dar promiti ca bem pe terasa, nu in nu stiu ce locatie (cum ati stabilit tu cu Gigi) :laugh2?

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Oi fii eu "cârcotaș"... om be' noi niște beri în week-end, dar cafeaua cine o plătește?       nellu,  nu?!

:laugh2

Karinaa...  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu
  • Membru Premium

Ce va mai place sa vorbiti in lipsa mea. Si sa ma bagati in tot felul de combinatii. Mai ca imi vine sa declin invitatia, nu de alta dar eu al "slitzul in fata". Daca imi promiteti ca o sa va purtati frumos, vin la intalnire, daca nu, NU vin. Sa fie clar. Bun, pe stresant il stiu, de el nu mi-e frica. Insa pe bolovan si pe gigi nu ii stiu. Daca veniti cu o hartie scrisa ca nu atentati la pudoarea mea, ma bag la o bauta (chit ca va trebui sa platesc eu cafeaua). Poate il convingem si pe shiva sa vina cu noi (care e si el de aceeasi orientare ca mine si strensantu') si atunci am fi 3 la 2. Asteptam incalzirea vremii si vedem ce-o iesi. Hai sa traiti ca ne trebuiti!

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan

Ce va mai place sa vorbiti in lipsa mea. Si sa ma bagati in tot felul de combinatii. Mai ca imi vine sa declin invitatia, nu de alta dar eu al "slitzul in fata". Daca imi promiteti ca o sa va purtati frumos, vin la intalnire, daca nu, NU vin. Sa fie clar. Bun, pe stresant il stiu, de el nu mi-e frica. Insa pe bolovan si pe gigi nu ii stiu. Daca veniti cu o hartie scrisa ca nu atentati la pudoarea mea, ma bag la o bauta (chit ca va trebui sa platesc eu cafeaua). Poate il convingem si pe shiva sa vina cu noi (care e si el de aceeasi orientare ca mine si strensantu') si atunci am fi 3 la 2. Asteptam incalzirea vremii si vedem ce-o iesi. Hai sa traiti ca ne trebuiti!

Promit!  :laugh2

Link spre comentariu
Vizitator craiovaucv

Daca faci tu cinste cu cafeaua vin si eu :))

Link spre comentariu
  • Oras:hasta la vista
  • Oras:hasta la vista

Poate vine si Mazarinu... sa fim 4 la 2 . De Scrat mi-e dor, dar stiu ca nu e posibil sa apara prea curand.

Link spre comentariu

• Membru Premium

Poate vine si Mazarinu... sa fim 4 la 2 . De Scrat mi-e dor, dar stiu ca nu e posibil sa apara prea curand.

Cred ca si pe Mazarin poti sa-l uiti. Iti spun eu cand ne vedem de ce.

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...