Membru Premium nellu2012 Reputație: 14008 Postat Martie 27, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Martie 27, 2019 De acord cu tine, dar spre surprinderea mea, cel puțin pâna acum, am senzația că am cam reușit... (detalii la o bere, dacă o vrea universul să ne întâlnim la un moment dat) Și n-ar fi prima oară, am avut o asemenea surpriză și pe vremea lui Ceaușescu, când am ajuns până în justiție ca să-mi dovesesc dreptatea. N-am avut nici cea mai mică iluzie că aș putea să câștig, era pur și simplu vorba de principii, dar surpriză... am câștigat :o Recunosc că acum e mult mai greu... nu datorită lui Ceaușescu, ci numeroaselor lui clone, care s-au înmulțit după revoluție precum copiii lui Borcea :slap2 :laugh2 :laugh2 Alte vremuri... altă justiție... alți oameni! "Primul principiu în viață: să nu te dai bătut în fața oamenilor sau a întâmplărilor" M.C. Nici n-ai cum altfel, doar îs simpatic! :D :hihat Absolut corect! Să lupți pentru dreptatea ta contra vremurilor, justițiilor, oamenilor și.... galaxiilor :laugh2 :laugh2 Soon, my friend!Tu alegi berea / vinul, eu aleg locația :)Mi se pare mie sau aici chiar se naste o idila? Nu de alta, dar vorbiti de simpatii, bere/vin, locatie... . Sper ca o sa chemati si una/doua fetite cu voi, nu de alta dar va stiu oameni seriosi de o cu totul alta orientare :laugh2. P.S. Va rog sa-mi scuzati "intrarea cu bocancii" in discutia voastra, insa nu m-am putut abtine. Hai sa traiti! 2 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Mi se pare mie sau aici chiar se naste o idila? Nu de alta, dar vorbiti de simpatii, bere/vin, locatie... . Sper ca o sa chemati si una/doua fetite cu voi, nu de alta dar va stiu oameni seriosi de o cu totul alta orientare :laugh2. P.S. Va rog sa-mi scuzati "intrarea cu bocancii" in discutia voastra, insa nu m-am putut abtine. Hai sa traiti!Să nu-mi spui că ești gelos :P :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14008 Postat Martie 27, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Martie 27, 2019 Să nu-mi spui că ești gelos :P :laugh2 :laugh2 :laugh2Iti dai seama ca sunt. Pe mine toata lumea ma cearta. Nu imi spune ca sunt simpatic, nu mai invita la bere/vin, nu imi cere sa gasesc locatie. Tu n-ai fi gelos daca ai fi in locul meu? 2 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Iti dai seama ca sunt. Pe mine toata lumea ma cearta. Nu imi spune ca sunt simpatic, nu mai invita la bere/vin, nu imi cere sa gasesc locatie. Tu n-ai fi gelos daca ai fi in locul meu?Hai că rezolvăm, pregătește-te că acușica se deschid terasele și ești ca și condamnat să bei o bere cu mine ;) :) Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14008 Postat Martie 27, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Martie 27, 2019 Hai că rezolvăm, pregătește-te că acușica se deschid terasele și ești ca și condamnat să bei o bere cu mine ;) :)S-a facut. Dar promiti ca bem pe terasa, nu in nu stiu ce locatie (cum ati stabilit tu cu Gigi) :laugh2? 3 Link spre comentariu
stresantul Reputație: 484 Postat Martie 27, 2019 Oras:hasta la vista Oras:hasta la vista Partajează Postat Martie 27, 2019 S-a facut. Dar promiti ca bem pe terasa, nu in nu stiu ce locatie (cum ati stabilit tu cu Gigi) :laugh2?Va fulgera daca beti fara mine! 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Va fulgera daca beti fara mine!M-ai dat de gol, voiam să-i fac o surpriză lui Nelu și s-o facem în trei :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator craiovaucv Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Ce e ma aici bar de negri :)) Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Martie 27, 2019 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Martie 27, 2019 https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/54462489_1003085816548123_6927667156209369088_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=04e132d3da3d5482ed9cda38e87e9128&oe=5D4D2593 4 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Ce e ma aici bar de negri :))doar niste băieti glumeți Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Martie 27, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Martie 27, 2019 S-a facut. Dar promiti ca bem pe terasa, nu in nu stiu ce locatie (cum ati stabilit tu cu Gigi) :laugh2? :iagree Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Martie 27, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Martie 27, 2019 Va fulgera daca beti fara mine! N-are cum, că va fii senin :rax2 1 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Martie 27, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Martie 27, 2019 Ce e ma aici bar de negri :)) Nu, doar niște tinerei cu pofte! 1 Link spre comentariu
Vizitator craiovaucv Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Nu, doar niște tinerei cu pofte! Pofte de sex :)) Link spre comentariu
Vizitator craiovaucv Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 doar niste băieti glumeți Frumoasa viata pe voi :)) Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Martie 27, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Martie 27, 2019 Pofte de sex :))... de "blonde" la draft sau craft! 😉 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Martie 27, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Martie 27, 2019 Oi fii eu "cârcotaș"... om be' noi niște beri în week-end, dar cafeaua cine o plătește? nellu, nu?! :laugh2 1 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 27, 2019 Partajează Postat Martie 27, 2019 Oi fii eu "cârcotaș"... om be' noi niște beri în week-end, dar cafeaua cine o plătește? nellu, nu?! :laugh2Karinaa... :laugh2 :laugh2 :laugh2 Link spre comentariu
gigi291 Reputație: 1759 Postat Martie 27, 2019 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Martie 27, 2019 Karinaa... :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2 Nu râde! Nu fii cârcotaș!Nu se știe niciodată... 1 Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14008 Postat Martie 28, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Martie 28, 2019 Ce va mai place sa vorbiti in lipsa mea. Si sa ma bagati in tot felul de combinatii. Mai ca imi vine sa declin invitatia, nu de alta dar eu al "slitzul in fata". Daca imi promiteti ca o sa va purtati frumos, vin la intalnire, daca nu, NU vin. Sa fie clar. Bun, pe stresant il stiu, de el nu mi-e frica. Insa pe bolovan si pe gigi nu ii stiu. Daca veniti cu o hartie scrisa ca nu atentati la pudoarea mea, ma bag la o bauta (chit ca va trebui sa platesc eu cafeaua). Poate il convingem si pe shiva sa vina cu noi (care e si el de aceeasi orientare ca mine si strensantu') si atunci am fi 3 la 2. Asteptam incalzirea vremii si vedem ce-o iesi. Hai sa traiti ca ne trebuiti! 2 Link spre comentariu
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 28, 2019 Partajează Postat Martie 28, 2019 Ce va mai place sa vorbiti in lipsa mea. Si sa ma bagati in tot felul de combinatii. Mai ca imi vine sa declin invitatia, nu de alta dar eu al "slitzul in fata". Daca imi promiteti ca o sa va purtati frumos, vin la intalnire, daca nu, NU vin. Sa fie clar. Bun, pe stresant il stiu, de el nu mi-e frica. Insa pe bolovan si pe gigi nu ii stiu. Daca veniti cu o hartie scrisa ca nu atentati la pudoarea mea, ma bag la o bauta (chit ca va trebui sa platesc eu cafeaua). Poate il convingem si pe shiva sa vina cu noi (care e si el de aceeasi orientare ca mine si strensantu') si atunci am fi 3 la 2. Asteptam incalzirea vremii si vedem ce-o iesi. Hai sa traiti ca ne trebuiti!Promit! :laugh2 Link spre comentariu
Vizitator craiovaucv Reputație: 0 Postat Martie 28, 2019 Partajează Postat Martie 28, 2019 Ce va mai place sa vorbiti in lipsa mea. Si sa ma bagati in tot felul de combinatii. Mai ca imi vine sa declin invitatia, nu de alta dar eu al "slitzul in fata". Daca imi promiteti ca o sa va purtati frumos, vin la intalnire, daca nu, NU vin. Sa fie clar. Bun, pe stresant il stiu, de el nu mi-e frica. Insa pe bolovan si pe gigi nu ii stiu. Daca veniti cu o hartie scrisa ca nu atentati la pudoarea mea, ma bag la o bauta (chit ca va trebui sa platesc eu cafeaua). Poate il convingem si pe shiva sa vina cu noi (care e si el de aceeasi orientare ca mine si strensantu') si atunci am fi 3 la 2. Asteptam incalzirea vremii si vedem ce-o iesi. Hai sa traiti ca ne trebuiti!Daca faci tu cinste cu cafeaua vin si eu :)) Link spre comentariu
Vizitator craiovaucv Reputație: 0 Postat Martie 28, 2019 Partajează Postat Martie 28, 2019 ... de "blonde" la draft sau craft! Numai la baut iti sta gandul :)) Link spre comentariu
stresantul Reputație: 484 Postat Martie 29, 2019 Oras:hasta la vista Oras:hasta la vista Partajează Postat Martie 29, 2019 Ce va mai place sa vorbiti in lipsa mea. Si sa ma bagati in tot felul de combinatii. Mai ca imi vine sa declin invitatia, nu de alta dar eu al "slitzul in fata". Daca imi promiteti ca o sa va purtati frumos, vin la intalnire, daca nu, NU vin. Sa fie clar. Bun, pe stresant il stiu, de el nu mi-e frica. Insa pe bolovan si pe gigi nu ii stiu. Daca veniti cu o hartie scrisa ca nu atentati la pudoarea mea, ma bag la o bauta (chit ca va trebui sa platesc eu cafeaua). Poate il convingem si pe shiva sa vina cu noi (care e si el de aceeasi orientare ca mine si strensantu') si atunci am fi 3 la 2. Asteptam incalzirea vremii si vedem ce-o iesi. Hai sa traiti ca ne trebuiti!Poate vine si Mazarinu... sa fim 4 la 2 . De Scrat mi-e dor, dar stiu ca nu e posibil sa apara prea curand. Link spre comentariu
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14008 Postat Martie 29, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Partajează Postat Martie 29, 2019 Poate vine si Mazarinu... sa fim 4 la 2 . De Scrat mi-e dor, dar stiu ca nu e posibil sa apara prea curand.Cred ca si pe Mazarin poti sa-l uiti. Iti spun eu cand ne vedem de ce. 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate