Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Lasă...Tu oricum ești pierdut în spațiu! :)Terestru.E mai nasol cd sunt că tine...Adică atunci când s-a dus dreaq accelerația gravitațională...Auzi mă! Șah din doua mutari consecutive.In cartea galaxiilor ajungi.ðŸ˜ðŸ˜‚
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Mori de ciudă că te-am bătut, este? :laugh2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Mori de ciudă că te-am bătut, este? :laugh2Tu nu ai cum sa ma bati la șah...poate peste ani si cd sunt beut.Iar la cacialmaua asta de "șah" din doua mutari consecutive...te las că sa te bucuri și tu...că "jocul" aista ți se potrivește ție nu mie.:DDar ți-o trag și la asta daca vreau.:)
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Mori de ciudă!! :laugh2 :laugh2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Mori de ciudă!! :laugh2 :laugh2Io nu înțeleg expresia asta.Dacă mor?De ciuda sau alta cauza...Cum de încă mai comunic?Ori mor ori...? Sau asta e o moarte lentă? Tu de unde știi?Înțeleg că ești nervos după fiecare partidă pierduta dar nu cred că de ciuda...:D
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Hai gata, nu mai fi ciudos! :)Am un pont, poate ți-l zic.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Hai gata, nu mai fi ciudos! :)Am un pont, poate ți-l zic.Sper sa se incadreze in frumusețile orașului, nu a patriei...Nu fac deplasări.Inutile.
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Orice deplasare ie utilă! :DDestinația nu e tot timpul ce trebuie...dar nah, aia e. :) Eu de regulă mai bat apropouri să vină în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi dar nu la toate. :D
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14589 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 5, 2019 Sper sa se incadreze in frumusețile orașului, nu a patriei...Nu fac deplasări.Inutile.Decat la hotel si pensiune. 2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Orice deplasare ie utilă! :DDestinația nu e tot timpul ce trebuie...dar nah, aia e. :) Eu de regulă mai bat apropouri să vină în frumosul nostru oraș de pe malul Begăi dar nu la toate. :DAdică în traducere...Tu vorbești cu toate dar nu cu toate...La fel.Am înțeles...:)Bulangiu ce mai! :D
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Decat la hotel si pensiune.Rar...O dată am fost nevoit...😂🤣😅Una noces! :laugh2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14589 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 5, 2019 Rar...O dată am fost nevoit...Una noces! :laugh2Si, ti-a iesit bine? Cat ai luat pentru "una noces"? De regula e cateva sute de Euro.P.S. Ma zapacesti cu limbile tale. Pe care le scrii, evident. Ca nu ma intereseaza cum le dai :laugh2. 2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Si, ti-a iesit bine? Cat ai luat pentru "una noces"? De regula e cateva sute de Euro.P.S. Ma zapacesti cu limbile tale. Pe care le scrii, evident. Ca nu ma intereseaza cum le dai :laugh2.Nu pot spune...Low ;)Situațiile diferă enorm...:)
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14589 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 5, 2019 Am si eu o intrebare: mai e cineva in afra de noi trei pe forum, sau i-a banat Pisicul pe toti? Nu de alta, dar n-ar fi mai usor sa facem schimb de numere de telefon sa vorbim intre noi? Nu stiu, intreb?P.S. Numerele nici macar n-ar trebui sa ne chinuim foarte tare sa le aflam. Intrebam o fata la care am fost toti trei si aia e. Desi cu Cozo e mai greu. El e cu sahul nu cu fetele :laugh2. 2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Am si eu o intrebare: mai e cineva in afra de noi trei pe forum, sau i-a banat Pisicul pe toti? Nu de alta, dar n-ar fi mai usor sa facem schimb de numere de telefon sa vorbim intre noi? Nu stiu, intreb?P.S. Numerele nici macar n-ar trebui sa ne chinuim foarte tare sa le aflam. Intrebam o fata la care am fost toti trei si aia e. Desi cu Cozo e mai greu. El e cu sahul nu cu fetele :laugh2.Baga Nr tau pe pm și te suna Cozo, că el nu are minute.Deci îl resuni tu.
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14589 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 5, 2019 Baga Nr tau pe pm și te suna Cozo, că el nu are minute.Deci îl resuni tu.Sa-l bage el (pe numar, pe PM). Ca degeaba il bag eu. E ca si cum mi-as baga "sula" in toata combinatia asta. Si nu e cazul pentru pentru ca e una serioasa. 2
stresantul Reputație: 484 Postat Iunie 5, 2019 Oras:hasta la vista Oras:hasta la vista Postat Iunie 5, 2019 Decat la hotel si pensiune....
stresantul Reputație: 484 Postat Iunie 5, 2019 Oras:hasta la vista Oras:hasta la vista Postat Iunie 5, 2019 Am si eu o intrebare: mai e cineva in afra de noi trei pe forum, sau i-a banat Pisicul pe toti? Nu de alta, dar n-ar fi mai usor sa facem schimb de numere de telefon sa vorbim intre noi? Nu stiu, intreb?P.S. Numerele nici macar n-ar trebui sa ne chinuim foarte tare sa le aflam. Intrebam o fata la care am fost toti trei si aia e. Desi cu Cozo e mai greu. El e cu sahul nu cu fetele :laugh2.Cine a fost iar banat?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Cine a fost iar banat?Ne doare-n pix! :D
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14589 Postat Iunie 5, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 5, 2019 ...Stresantule, acel "decat la hotel si pensiune" era preluat din anunturile fetelor. Stiu si eu ca se spune doar (la hotel si pensiune), "decat ca" (sau insa pentru stresant :laugh2) voiam sa fiu cat mai convingator. Ai noroc stresantule ca te cunosc, pentru ca altfel nu ma mai jucam cu tine.Banc:Cat e kilogramul de cartofi?4 leiVreau si eu!De cat? Decat cartofi. 3
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Mă tot gândeam...Ce-i cu invazia asta da fete in Tm?Mi-am dat seama imediat.Ploaia e de vina...Au apărut că ciupercile dupe ploi.ðŸ˜ðŸ˜‚🤣
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 5, 2019 Postat Iunie 5, 2019 Plictiseala...Mă duc să dau un șah...Oare cu cine? :D
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14589 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 6, 2019 Plictiseala...Mă duc să dau un șah...Oare cu cine? :DMa gandesc ca nu cu "premianti"? 2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Iunie 6, 2019 Postat Iunie 6, 2019 Ma gandesc ca nu cu "premianti"?Nu! Cu un bulangiu...am fost.Cum nu am vrut decât cico...Normal că 3-0 😂🤣😅S-a nervozat iarăși...
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14589 Postat Iunie 6, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Membru Premium Postat Iunie 6, 2019 Nu! Cu un bulangiu...am fost.Cum nu am vrut decât cico...Normal că 3-0 S-a nervozat iarăși...Adica starea lui naturala. 2
Postări Recomandate