brett10 Reputație: -2329 Postat Martie 27, 2018 Oras:// Oras:// Postat Martie 27, 2018 Si eu cred , nu am fost singurul care a patit-o cand am mers prima data era suparata ca cineva a dat cu catelusa de perete, nu stiam atunci motivul Persoanele care au asa multa mila de animale nu dau nici un leu unui batran care cerseste de foame.Toata "bunatatea" lor se consuma pe patrupede
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 27, 2018 Postat Martie 27, 2018 Eu nu am FacebookNu-mi permit :)autentic :laugh2 :laugh2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 27, 2018 Postat Martie 27, 2018 Eu nu am FacebookNu-mi permit :)Ce este asta Facebook ? :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 27, 2018 Postat Martie 27, 2018 Min 90+5 Romania termina meciul in 9 oameni! Neciu a fost si el eliminat. Ucraina se califica la EURO dupa 10 minute de cosmar pentru tricolori. Romania se putea califica si cu un egal. Tipic romanesc :(
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 28, 2018 Postat Martie 28, 2018 Campioni in amicale precum PSD in electorale! #HaiRomania!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 28, 2018 Postat Martie 28, 2018 Min 90+5 Romania termina meciul in 9 oameni! Neciu a fost si el eliminat. Ucraina se califica la EURO dupa 10 minute de cosmar pentru tricolori. Romania se putea califica si cu un egal. Tipic romanesc :(Ai nostri, nu au experienta in finalizare. Sa vina sa-i invatam noi. :)))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 28, 2018 Postat Martie 28, 2018 Daca e sa invete de la tine... le distrugi viitorul.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Daca e sa invete de la tine... le distrugi viitorul.Tipic cozonac.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Mi-a zburat gandul la niste ochi frumosi :)Atipic.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Daca e sa invete de la tine... le distrugi viitorul.:) ma repet...de la noi. Fotbalul e un sport ce se practica in echipa...;) Cand devii individualist, ai grija sa stii sa dai macar pase bune, cand le dai, iar de marcat, nu o sa marchezi intotdeauna, doar fiindca stii ca esti bun, individual. Am jucat contra unor echipe de divizia A si stiu cum sta treaba, pe viu. Adevarat, am si marcat. ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Sergiu, recenziile sunt subiective. Nu ai de unde stii cum reactioneaza la tine. ;) Iata un cunoscator...:) La pat is bune si oltencele, numai ca-s oltence, intelege toata lumea. :)))))) Nu-mi vine sa cred. Chiar sunt de acord cu tine.Dezvolta putin ultima parte.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Mai ! Au oltencele astea un al 7-lea simt, nu al 6-lea. ;)Te fac si din priviri, din vorbe etc. Numai experienta poate sa le tina piept. Ce GFE ? Acestea au in sange, in ADN sa te combine, sa te faca, mai ales de bani. Ele au mirosul super dezvoltat. Ai vz ca unii caini su t speciali, misiuni speciale etc. Ei astea sunt ele. La pat, te fut astea de te-mdoaie. Cauta sa-ti lase impresia ca esti the best, ca pt tine..., ca numai cu tine...ca vai cat de bine ma simt ! :)))))). Sigur se intampla si la moldovence. Astea se uda mai repede. ;) Am spus datorita pasiunii pierdute in timp, se incearca o recuperare. In schimb la oltence, domne ca olteanu, facem o afacere, mie ce-mi iasa, cat, cum etc. Imi amintesc, acum niste ani...se dadea una la mine, olteanca zic si maritata. Bei ! M-a luat asa. Cate amante ai ? Eu ? Nu am...Hai mai, zii, lugu, lugu...bai i se puse neica pata pe mine. Pai dc i se pune pata, gata esti. Te fute olteanca de n-ai vazut. :))))))))))) Oricum, te scaneaza repede, mai ales la serviciul financiar, are mirosul super dezvoltat. :))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Ai crescut in ochii mei.Nu mult, dar ai crescut. :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Ai crescut in ochii mei.Nu mult, dar ai crescut. :):))))))))))))
sergiupopescu1990 Reputație: 267 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 salad box! :laugh2 hahaha, da ! stiu o smecherie la salad box - ceri salata 5 ingrediente - zici sa o faca ca : ce iti place tie - dintre cele cunoscute (cezar, ton etc) - si te trezesti cu 1 toping in plus. la aceeasi bani ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Pai in primul rand ca am fo la rebecahot.:) In al doilea rand, deduc din recenziile tale cam ce si cum iti place. ;)Pai si recenzia? Le-ai citit pe toate? Recenziile ma refer
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Pai si recenzia? Le-ai citit pe toate? Recenziile ma referAm scris-o la timpul ei...am fost pt o finalizare. Serios, chiar e priceputa. Nu toate recenziile ti le am citit dar am citit si pe celalalt forum, unde nu m-am inscris, doar citesc. ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Interesant de stiut...Deci nu scap niciunde de tine bag seama
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Postat Martie 30, 2018 Interesant de stiut...Deci nu scap niciunde de tine bag seamaMei ! Esti doar mai activ pe forum, atata tot. De aceea ne intersectam mai des. Dar ce sa scapi in virtual ? :))))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Postat Martie 30, 2018 I-auzi ? Cica daca iti cere iubita sau iubitul sa faci un 82.11 sa nu te sperii. E vorba de 69 la care s-a adaugat doar TVA-ul...:)))))))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Postat Martie 30, 2018 Pai instarit e sinonim cu bogat. :))))))))))) Da, dar cu un Gram de superioritate De ce ? Iti plac complimentele dragute ? :) Mi-a placut in primul rand de ea.Si da...sunt si sensibil...Si credul. Mei ! Esti doar mai activ pe forum, atata tot. De aceea ne intersectam mai des. Dar ce sa scapi in virtual ? :))))))Atat timp cat ne intersectam doar asa e ok. Chiar si asa ne intersectam prea des...
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Postat Martie 30, 2018 Iar vorbesti neintrebat. :))))))Iar daca'ti raspund... Iar te superi. Iar zici ca am ceva cu tine... :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Postat Martie 30, 2018 Iar daca'ti raspund... Iar te superi. Iar zici ca am ceva cu tine... :):) pai nu ma supar...io am vrut doar sa-ti arat ca asa cum tu m-ai intrebat ieri ca vrb neintrebat, oricand si tu poti ajunge in virtual, in aceeasi ipostaza, asta neinsemnand ca vreunul e nesimtit. Atata tot. ;)
Postări Recomandate