Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2018 Postat Aprilie 17, 2018 Ma simt magulit sa primesc sfaturi de la tine! Indiferent ce si cum....n-am cum sa ma compar cu tine.N-am cum!Nu treb sa ne comparam :) Nici macar cu Gvb. :))))))
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Sambata seara. :) Invitat la o petrecere. Vin cu un prieten. Muzica, dancing, femei, bar, chelnerite, fo doua. Intram, ne facem comozi...canapele, fotolii. Vine boss la mine. Orice doresti...barul colea, comanzi...tigari iti cumperi si o rugaminte...nu o invita pe nevastamea la dans. :))))))Nei, io cum eram in forma de ...nu spun cum, sa nu detanjam, imediat mi-a picat fisa...asta ma stie. :))))))))))))Cuminte, la bar. Io cu prietenu. Comandam. Eu mai bag si cate o tigara iar in combinatia asta, nea Bahus se excita mai tare.Imi vine dreague cheful da dans. Ochii ? Pa nevasta lu boss. Adica dreaque nu doarme...bas unde o zis omu sa nu ma orientez. Da io cum am orientarea pa dos, asa mi-o zis cozo, sigur ca ma duc drept si inainte. :) Asta nu ma refuza, desi ma vede ca-s in forma de...Im fine bag dansu, o invart pana ametesc io dar mai mult ea si intre timp apare boss. Ma vede. Il calmeaza alt boss mai mic, se gata dansu si ma duc la bar...again. Aci comand iarasi dar cum am inceput sa vad mai "orientativ" de data asta pa fata, nu pa dos...ochii pa chelnerita. :) Bruneta, ochi caprui...fura inima oricui asa ca am zis ca ar merita sa o fur si io pa a ei. Zis si facut. Lugu, lugu, rasete. Am zis, dc fata rade, semnalul morse e descifrat. Perfect. Pe hartiuta, fatuca imi da oarive info. :) Frumos din partea ei. :) Ce dreaque o fi vz la mine in semi intuneric ? A ! Cred ca m-o vz dansand, asta trebuie sa fie imi zic. ;) Ce mai conteaza ? S-a lasat cu intalnire and fucking asta-i important. Nu, nu atunciIn alta zi. ;) Flori, alea, alea. Adica alea a mai fo o bautura tare cu suc de rosii, la capatul patului, unde se desfasura actiunea. Nu stiam ca e beton combinatia. Atunci am aflat. Se misca bine fata iar apoi au mai urmat intalniri, home la ea. Zile faine, ce mai...Hai spor ! :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Da.Aceste Epopei Celebre sunt precum "Moarte caprioarei" in ochii mei, mai Nicolae...Dar nu-i bai.Eu ma bucur pt tine... ;)Mai ales ca de fiecare data tu esti ala cu inaugurarea. Eu sunt un invidios! Recunosc. Poate... am idei preconcepute. Stii cum sunt priviti/perceputi cei care taie pamblica?Stii, nu?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Da.Aceste Epopei Celebre sunt precum "Moarte caprioarei" in ochii mei, mai Nicolae...Dar nu-i bai.Eu ma bucur pt tine... ;)Mai ales ca de fiecare data tu esti ala cu inaugurarea. Eu sunt un invidios! Recunosc. Poate... am idei preconcepute. Stii cum sunt priviti/perceputi cei care taie pamblica?Stii, nu?Nu stiu cum sunt priviti cei ce taie panglica ? Insa eu voi merge bucuros sa o tai si altadata, fara sa-mi pese de gura lumii...iar dc se poate si la inchidere, sa trag usa si sa pun lacatul. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Esti mai tare ca Alain Delon...!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Esti mai tare ca Alain Delon...!Cozo ? Ce bei ? :)))))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Spre surprinderea ta, nu beau.M-ai indispus. Iarasi...Ai un har...extraordinar!
Vizitator karinaa Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 as vrea sa stiu daca Dumbravita e o alegere buna pentru regim hotelier :))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2018 Postat Aprilie 18, 2018 Doar strazile cu nume de pasari. Sau flori.Cele cu nume de capitale/orase sau scriitori nu prea.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 as vrea sa stiu daca Dumbravita e o alegere buna pentru regim hotelier :))Sunt fete ce activeaza in Dumbravita dar e legata practic de Timisoara. E ca si cand mergi la periferia orasului sa spunem. :) Practic, n-ar trebui sa deranjeze prea mult...doar cu masina te deplasezi.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Spre surprinderea ta, nu beau.M-ai indispus. Iarasi...Ai un har...extraordinar!Just in your mind...de ex pe fireball 100 l-am bine dispus. ;) Fa-ti un bine...change nivelul de constiinta. ;) You can ! :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Umorul VS Bascalia...sarcasm, ironie etc.Culese:SalutariUn subiect despre umor,de ce?deoarece sunt curios care este diferenta intre umor,ironie,sarcasm,"bascalie" "panarama" ,ce caracterizeaza toate aceste exemple enumerate mai sus?Pana la urma ce inseamana umor?si cum se produce el si de ce?"Bascalia" "Panarama" in ce categorie se incadreaza? E o intrebare foarte serioasa ,gluma este un proces psihic pentru destinderea unei atmosfere incordate sau este un paravan pentru a-i batjocori pe altii ( caracteristici faciale,mers,inteligenta,stare sociala,stare financiare,etc).Cand emitatorul spune o gluma trebuie sa se asigure ca a fost inteles cum trebuie de recepetor astfel incat sa nu fie considerata batjocura iar in urma unei schimb de replici dure ,emitatorul sa-i spuna (nu stii de gluma,nu ai simtul umorului). Nu exista o reteta universala. Umorul exista din vremuri ce merg departe in trecutul omului si cred ca este o trasatura innascuta oarecum, desi ea se cizeleaza in functie de individ, de experienta lui de viata si nu in ultimul rand de nivelul lui de inteligenta.Cred ca si animalele au parte de aceasta forma de manifestare si constienta.Umorul imbraca f. multe forme (nuante), poate fi sadic, curat, parsiv, sarcastic, copilaresc, etc.Practic fiecare trasatura umana poate influenta umorul individului. Se poate exprima la petreceri, in momente serioase, unele chiar critice (de ex. cum au fost multe monete din filmul 127 hours - ruleaza la TV zilele urmatoare), la absolviri, la festivitati, conferinte, in general la adunari de mai multe persoane.As zice ca umorul autentic il detii in momentul in care poti sa glumesti cu tine insuti, cand surprinzi faze care iti deseneaza acel zambet care declanseaza la nivelul creierului o stare de bine, probabil biologic s-ar putea explica printr-o secretie de endorfine, cand nu este nevoie de martori pentru ati exprima si exersa umorul.Omul cavernelor probabil cand cioplea o piatra (varf de sulita) si si-o f.... una peste degete cu vreun bolovan, ori a ris, ori a ras pe careva mai plapand din jurul lui care s-a nimerit a fi prin zona. Sau alte variante la alegere. Chestia este ca umorul iti poate influenta deciziile, modul de reactie etc.In functie de cultura, obiceiuri, ce este umoristic pentru una poate fi ofensator pentru cealalta. Deci intram iarasi intr-o lume colorata si diferita. Contextul poate fi important. Intr-o atmosfera sobra o gluma mai ieftina poate avea un efect mult mai puternic decat o gluma buna intr-o atmosfera degajata. Ce este interzis, este mai incitant (in mod inconstient de manifestare).Chiar si mimica zambetului poate declansa o stare de bine similara cu cea dupa o gluma buna. Prin urmare, eu recomand umor la pachet, destinde muschii, lumineaza ochii si bucura audienta. Asta daca nu este tinta glumelor... Despre ce se poate rade si de ce?Despre ce nu se poate rade si de ce?Impresia mea este ca la ora asta in societate,se rade mult sau mai bine spus se ia in deradere orce ce poate sa rapeasca rasete,de ce?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Umorul este un mecanism de aparare al eu-lui matur spre deosebire de ironie si sarcasm… Ce inseamna oare ironia si sarcasmul decit frustrare si invidie puse in cuvinte? Ce e umorul si ce e comicul? Care e diferenta intre a ride cu cineva si a ride de cineva…? Cum se manifesta un om matur – dar unul imatur?Atunci ce diferenta este intre birfa si ironie, sarcasm? Ce inseamna oare ironia si sarcasmul decit frustrare si invidie puse in cuvinte?Ce e umorul si ce e comicul? Care e diferenta intre a ride cu cineva si a ride de cineva? Cum se manifesta un om matur – dar unul imatur? Simtul neostil al umorului – e o trasatura a personalitatii mature care foloseste mai curand umorul filozofic profund care de obicei trezeste mai curand zambetul decat rasul, care este mai curand intrinsec situatiei decat adaugat ei, care este mai curand spontan decat pregatit si care farte adesea este irepetabil “decat glumele si ironia ostila” (Allport). Umor: este capacitatea de a rade de lucrurile pe care cineva le iubeste (inclusiv desigur propria persoana si tot ceea ce tine de ea) si totusi sa le iubesti (Meredith, Allport). Simtul umorului nu este acelasi lucru cu simtul comicului. In cea mai mare parte comicul consta in degradarea unui aparent imaginar. Impulsul agresiv este doar usor deghizat – comicul fiind un simt mai brut decat simtul umorului. Legat de inteligenta agresiva (care ia in deradere pe celalalt) este rasul, declansat de ceea ce este picant, ras care pare sa se datoreze relaxarii, reprimarii.Agresivitatea si sexul stau la baza a mare parte din ceea ce numim comic. Exista dovada ca oamenii care sunt mai putin inteligenti, care au valorile estetice si teoretice scazute, prefera comicul si sunt lipsit de un simt al umorului bazat pe relatiile reale din viata – observa C. Landis si J. W. Ross.A-ti bate joc de… altul nu arata decit frustrare, complex si invidie… A-l judeca pe altul mereu si mereu nu inseamna decit a te judeca te tine. A ride de altul – nu inseamna decit a ride de tine.Fiti blinzi cu voi insiva si cu altii de Cristiana Alexandra LevitchiPsiholog clinician-psihoterapeut
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Tu stai sa cauti toate astea pe net?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 ca sa-l mai imbucur putin cu ciclul Epopei Celebre, pe cel invidios ce se bucura si el pentru mine, maxim,...bag una si asta sara.Eu nu ma stiu smecher, de cand ma stiu, asa-i aluatul meu asa ca nu prea am avut nici io parte de smechere.;) Azi cica daca esti smecher esti bun. N-ai ce face s-au schimbat sistemele de referinta, de valori. Sa blamam pe cineva ? Pa cine ? Nu are sens. ;)Sa revenim deci. Eu eram timid asa pe la cativa anisori dar incet-incet, mi-am revenit. Ma duc si eu ca tot omul la mun te. Da ma pa Valea Prahovei, again. :) Doar cadana ii alta ;)O zaresc de la distanta, precum vede uliu prada. Ochi buni, ce mai ! Fatuca la fo 28 de primaveri. Ba bag in seama, de acuma stiti cum se face...dc nu intrebati-l pa cozo, el va zice ;) E sincer, pe cuvant.:) mai ales cu femeile. ;) se observa ;)No binie, marg io cu fatuca la o gustarica, sa lasa seara si de acu, fata era dornica de kiss-uri. Era genul meu...;)Bag ce bag, romantic, alea, alea cand deodata fata lasa asa un oftat prelung. No zic...what ? Nimic, zambeste. :) Nu intru in detalii fiindca detaliile se pove in actiunea din Bucale...m-o invitat la ea la ap. Era inchiriat. Ajung...tipa ma astepta in gara. De gat m-a cuprins. Limba mi-a cautat. Nu puteam refuza, nu, nu aveam cum, ne stiam. :) Putin e drept dar a urmat mult. Mergem spre ap. Zic: luam frisca sau miere sau ? Rade. Hai la cofe zic. Am luat un tub dar nu de la cofe...;)Ajungem. Pasiune de pasiune. Ajungem si-n baie. Sub dus a avut loc prima cercetare a zonelor...;) Fata ofteaza din nou prelung. Ce e ? ;) Nimic, nimic, hai in dormitor. Ok. Iau tubul. Banuiam la ce e bun continutul, sa-l pui pe savarina etc. Pai il pun, logic. Ma apuc de treaba dar finesco domne, nu ca taranu. Taranu e de la tara saracu, el stie sa dea cu sapa, face aratura adanca. Nuuuu, nu recomand de la inceput asa ceva. Totul e sa ai stil. Cum zic, ma apuc de treaba. Si a inceput. A inceput fatuca oftari dupa oftari, ochi peste cap, gemete de gemete...era efectiv in extaz. Au fost in cascada, mai multe. ;) Dupa o cascada, urmeaza o pauza mai lunga fiindca fatuca era ca intr-o transa. Privirea umeda, ca prin ceata, corpul zvacnea efectiv de placere dupa placere. Cand traiesti asa ceva, e beton. Nu mai vrei sa pleci...he ! Dar ce sa pleci, ca eram prg deja fo 4 zile. ;) Fata ma tot privea, ma tot intreba...de unde stii, cum stii asa ? Zic, pai din simturi. Nu se poate, esti cel mai bun amant...acuma stati ca apare cozo sa mi-o dea...ca ma laud. :))))) Insa, numai nitel ca va zic io continuarea. Domne, am vizitat noi tot apartamentul, toata mobila, toate ungherele. Ne iubeam, ne culcam, seara ieseam, reveneam...si de la capat. Da, patru zile, da orgasme in cascada, clitoridiene, zic. ;) pt cunoscatori...;) Domne...mi-a trecut prin cap sa o iau de nevasta...dar nu a fost sa fie.Ne-am despartit...e cam atat...un fleac ! Hai spor ! ;)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Tu stai sa cauti toate astea pe net?Nu cauti decat cateva min daca stii smecheria...;) De citit in diagonala, cunosti, nu ? :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 *intrebati-l pa cozo, el va zice ;) E sincer, pe cuvant.:) mai ales cu femeile. ;) se observa ;) Ce tot iti trebuie? Ce ai observat?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 19, 2018 Postat Aprilie 19, 2018 Nu cauti decat cateva min daca stii smecheria...;) De citit in diagonala, cunosti, nu ? :)Esti...mai tare ca Alain Delon!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 Ce tot iti trebuie? Ce ai observat?Trebuie e un cuvant gresit. ;) De observat, sunt un bun observator al detaliilor...;) Stai linistit...;) E da bine ! :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 Esti maestru tu.Mai tare decat Alain Delon! Nu ma pot juca cu tine... Ai un lexic mai bogat decat mine. La fel si statutul social!Trebuie sa'ntelegi ce zic.Am folosit bine cuvintele?
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 Mai Brad PittIo ce sa zic ?De te pui bineCu mineIs precum olteanuIti dau hainaDe pe mineDe te puiCu mine rauSa-ti raspundaKarinaa...olteanca :)))))))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 Degeaba ai fost mai tare ca Alain Delon. Acum esti doar bleg!Zau!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2018 Postat Aprilie 20, 2018 :))))))zau, ca-i doar o alegere. :)))))
Postări Recomandate