Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Ce ma bucur ca te-ai gandit sa-mi dai replica :)Ma simt important
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 E 5-2...Liverpool - Bayern... câștigă una din ele (ți-am dat un pont pentru pariuri :P) Cât timp nu câștigă Steaua, Barcelona sau Real Madrid, e ok :P
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Eu mi-am exprimat doleanta...inca din toamna. Sunt in grafic ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Bai...iar a crescut ROBOR'ul!! Iar...ajung la 3 margarete :(
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Canci, tot la 3 ai ramas ? :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Veaţa e grea!Pt unii...Nu e cazul tau.
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Veaţa e grea!Pt unii...Nu e cazul tau.Io ti-am zis ca te fac presedinte.De ce nu ma crezi ?Aduna membrii. :)Sa vezi atunci veata cum prinde viata. ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Io ti-am zis ca te fac presedinte.De ce nu ma crezi ? * Prezinti Prea mare incredere... ;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Bravo mai cozo !Felicitari 7 :)))))))Drept dovada... vorbesti cu cifre
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Ei vezi, chiar din cauza asta te poti insela.;)E un mod de gandire.;)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Daca nu erai tu era o lume trista pe forum, este ?Nu-i ok bre, asta nu-i nici macar umor sarcastic.Motivational e in capul tau.De fapt ce pretentii sa am io de la tine, tot ma intreb.Cand am zis ca vrei sa fim fair play, o iei iarasi de la capat. Ai o problema frate doar ca nu o vezi, o maschezi in spatele unui asa zis "umor" Incerc :) Mai, desi m-ai jignit tu pa mine, imi place ca le vezi totusi si spui aici adevarul. Nu pot spune decat bravos ! :) Sa nu-i amintesc io de Biserica si altele dar mai ales sa nu ma aprind pe bune, ca-l fac. :))))) Am bricheta! Daca esti un clasic...folosesc chibrite :) Ei vezi, chiar din cauza asta te poti insela.;)E un mod de gandire.;)Cugetatorule!
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Postat Aprilie 25, 2018 Bunaaaa ofer cel mai umed oral cu finalizare adanca cat si discreta , eu sunt Carla o tipa bbw cu trasaturi de angel/diabolic dar cu o privire calda . Te astept pe tine dragul meu sa ne petrecem momente de neuitat in locatia mea care bine inteles este discreta (locuiesc singura) Am cam 95 de kg dar nu e mult la inaltimea mea de 1 metru 60 Disponibila astazi pana tarziu dragilor . Locatia mea se afla la Burebista Serviciile mele :-Sex oral /neprotejat /protejat-deep cu finalizare-cim la discretie- sex normal( protejat)-FK-cof-cob-69-fantezi-Masaj de relaxare-Footjob-annilingus pasiv-diferite poziti-surprizeProgramarile le voi face pe whatsapp sau telefonic la nr de mao jos NU SUNT GRASA, am sub 100 de kg. Daca ai simtit vreun miros de la pasarica, nu e de la HPV pentru ca ma tratez cu otet de mere si bicarbonat. Posibil sa fie de la sifilis. Daca facem protejat, e putin probabil sa iei ceva de la mine tampitule, de ce mai postezi aici? Sau daca ai luat ceva, du-te in plm si te trateaza la spital. Pentru programari telefonice= 078442719 Pentru programari pe whatsapp= 076718646 Nu percep taxe de extra sau mai stiu eu ce Preturile sunt : 25 lei Fin45 lei ora __________________________________________________________________________________________________ Buna eu sunt Carla , o tanara super draguta cu aspect placut si linistitor te astept pe tine dragul meu sa petrecem clipe de neuitat in locatia mea tin sa mentionez ca locuiesc singura iar discretia este maxima daca te simti obosit stai linistit reglam, daca ai chef de nebuni nu ezita sunt aici sa petrecem clipe de neuitat indrazneste si sunama si voi avea grija ca tu sa fi ok. Locatia mea se afla la DRISTOR (CALEA DUDESTI) PRETUL ESTE :25 FINALIZAREA 45 ORASERVICIILE SUNT : sex oral protejat/neprotejat cu finalizare orala/corporala /in functie de igiena,normal protejat,Fk,69,cunnilingus,masaj erotic+++ mici fantezi & alte surprizeNu practic deplasarea la hotel sau domiciliul clientului Contact: 076718646 Ps: SINGURELE POZE POSTATE DE MINE SUNT REALENU DETIN ALTE PROFILENU DETIN ALTE CONTURI SAU ANUNTURIINAFARA DE CEEA CE EU POSTEZ.Bine ai revenit... :D
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Bine ai revenit... :DImprumuta-ma 25 de lei.Cred ca o pot convinge pe Carla sa se deplaseze din Dristor pana in Tm.Au aia o shaworma asa buna'n Dristor... :D
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Imprumuta-ma 25 de lei.Cred ca o pot convinge pe Carla sa se deplaseze din Dristor pana in Tm.Au aia o shaworma asa buna'n Dristor... :DDaca mi-ai vedea...ghici ce. :))))
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 26, 2018 Postat Aprilie 26, 2018 Daca mi-ai vedea...ghici ce. :))))Mor de curios!!!Spune!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2018 Postat Aprilie 27, 2018 O zi faina la toti ! :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2018 Postat Aprilie 27, 2018 Mersi.A ta cum e?O fo destul de faina, ca m-am intalnit cu un om drag. :)
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2018 Postat Aprilie 27, 2018 O fo destul de faina, ca m-am intalnit cu un om drag. :)Norocosule! Te invidiez...
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 27, 2018 Postat Aprilie 27, 2018 Gvb de ce nu intelegi ca omul e sarac dar si cinstit. Mai, mai !Asa sunt cei ce merg la Biserica. :)))))))))Aici o gafat-o rau. Daca ne punem sa vrb de cat de cinstit e omul, la general...atunci treb sa ne mutam pa chat la liber, ca nu gatam intr-o saptamana. :)Spune-mi te rog, din perspectiva ta...cu ce am gafat-o? De ce banuiesti tu ca nu as fi cinstit? Ti-am furat ceva? :)
Postări Recomandate