Sari la conținut

Chat la liber....

Vizitator ccfdtig

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Da da plan, drept, inclinat nu tinem cont ? :)))

Esti Prea folozofic in unele chestii

Vizitator
Postat

Daca faci mutarea asta de L perfect cu unghi de 90 io ma dau batut. Iti strang mana, ca sportivii. :) Deci ascult...:))

Maestre...nu e cazul.

Nu sunt asa iscusit la sah

• Oras:Undeva in Romania
Postat

Da da plan, drept, inclinat nu tinem cont ? :)))

Detalii, mici amanunte..ideea e ca miscarea sa fie de dute-vino..stanga dreapta...daca mai putem sa mai si combinam ceva miscari ne iese perfect la urma . ..( pana mea cu fizica mea,se vede ca am lipsit de la ore ) :))

Vizitator ccfdtig
Postat

Esti Prea folozofic in unele chestii

De la sah mi se trage, ti-am mai zis. :)
Vizitator ccfdtig
Postat

Detalii, mici amanunte..ideea e ca miscarea sa fie de dute-vino..stanga dreapta...daca mai putem sa mai si combinam ceva miscari ne iese perfect la urma . ..( pana mea cu fizica mea,se vede ca am lipsit de la ore ) :))

Dar daca-i cu doua dame pa tabla, cine castiga partida ?

Tura nu mai am. I-am dat-o for lu cozo.

Vizitator ccfdtig
Postat

Maestre...nu e cazul.

Nu sunt asa iscusit la sah

Esti ! Ca stii cum se muta calul si mai ales ca ai o teorie proprie. Poate o inregistezi la OSIM.:)))))) inventia zic.:)
Postat

Dar daca-i cu doua dame pa tabla, cine castiga partida ?

Tura nu mai am. I-am dat-o for lu cozo.

Maestre s-a inventat si pauza...sau mai bine zis fofileala...cand vezi ca nu faci fata o dai pe abureala ...un hi hi hi un ha ha ha o maslina si poate te apuci iar de miscari de dute -vino, asta daca mai vrea si calul :)))

Vizitator ccfdtig
Postat

Maestre s-a inventat si pauza...sau mai bine zis fofileala...cand vezi ca nu faci fata o dai pe abureala ...un hi hi hi un ha ha ha o maslina si poate te apuci iar de miscari de dute -vino, asta daca mai vrea si calul :)))

Ma io zis asa. Cu doua dame pe tabla, una sta cu fata spre cal si una cu dosul. Daca oboseste calul, ii dai otara apa sa bea de la aia ce sta cu fata. Apoi continui la dama cu dosul. Daca obosesc damele, le pui sa schimbe ele intre ele pozitia. Uneori fiindca esti foarte insetat, dai la cal sa bea apa de la amandoua...s.a.m.d. :))))

Continuarea, zice cozo ca o rama dator cu L-u. :)

Postat

Ma io zis asa. Cu doua dame pe tabla, una sta cu fata spre cal si una cu dosul. Daca oboseste calul, ii dai otara apa sa bea de la aia ce sta cu fata. Apoi continui la dama cu dosul. Daca obosesc damele, le pui sa schimbe ele intre ele pozitia. Uneori fiindca esti foarte insetat, dai la cal sa bea apa de la amandoua...s.a.m.d. :))))

Continuarea, zice cozo ca o rama dator cu L-u. :)

Cozo ai cuvantul...

Postat

Ai grija ca daca-s bune damele il stoarce pe cal ca pe-o lamaie :))

Vizitator ccfdtig
Postat

Ai grija ca daca-s bune damele il stoarce pe cal ca pe-o lamaie :))

Cozo are o teorie proprie, aici ne salveaza el. Stai numai oleaca...:))))

Iar solutia aleasa de el e garantata...mai ales de Gvb. :)))

Postat

Cozo are o teorie proprie, aici ne salveaza el. Stai numai oleaca... :))))

Sa fiu sincer pina vine cozo amandoi suntem mancati de dame :laugh2 :laugh2 :laugh2

Vizitator ccfdtig
Postat

Sa fiu sincer pina vine cozo amandoi suntem mancati de dame :laugh2 :laugh2 :laugh2

:)))))) ma nu-i rau ! Da sa inghita tot atunci :))))
Postat

:)))))) ma nu-i rau ! Da sa inghita tot atunci :))))

Pfff, aici e mai greu ca pretentiile sunt mari...cica pun accent mai mult pe ten :laugh2

Vizitator
Postat

Cozo ai cuvantul...

Cozo are o teorie proprie, aici ne salveaza el. Stai numai oleaca...:))))

Iar solutia aleasa de el e garantata...mai ales de Gvb. :)))

Fiecare cu...ale lui.

Va descurcati voi!

Eu nu sunt in stare sa ma salvez pe mine...de ce as salva pe altii?

Postat

Fiecare cu...ale lui.

Va descurcati voi!

Mda, cu parere de rau si fara suparare, dar aici iti dau dreptate..intre doua nu prea vrea sa fie nimeni salvat.

Vizitator ccfdtig
Postat

Pfff, aici e mai greu ca pretentiile sunt mari...cica pun accent mai mult pe ten :laugh2

Pun aiurea ca nu stiu ca lichidul da cal ii bun la ten abia dupa niste filtrari, combinatii, nu direct din sula calului. :))))

Dar na, sssst nu le ziii, las-o asa, lasa-le sa creada asa. ;)

Vizitator ccfdtig
Postat

Fiecare cu...ale lui.

Va descurcati voi!

Narcisist. :)
Postat

Pun aiurea ca nu stiu ca lichidul da cal ii bun la ten abia dupa niste filtrari, combinatii, nu direct din sula calului. :))))

Dar na, sssst nu le ziii, las-o asa, lasa-le sa creada asa. ;)

Ce filtrari, ce combinatii, ele vor direct de la sursa... la cate chimicale circula ele vor totul natural.

Vizitator ccfdtig
Postat

Ce filtrari, ce combinatii, ele vor direct de la sursa... la cate chimicale circula ele vor totul natural.

Adica in natura ? :) Canci doar pi bani cash. Chimicale avem tati in noi. Poate sa fim noi cat mai naturali ai vrut sa zici ? :)))))) Ca dc jucam si noi teatru o sa ne trezim ca ne vorbeste Shakespere ala din cosciug. :))))
Postat

Adica in natura ? :) Canci doar pi bani cash. Chimicale avem tati in noi. Poate sa fim noi cat mai naturali ai vrut sa zici ? :)))))) Ca dc jucam si noi teatru o sa ne trezim ca ne vorbeste Shakespere ala din cosciug. :))))

Adevarul e ca la cat teatru se joaca in viata reala, actorii au ajuns sa fie mici copii...

Vizitator
Postat

Ai de capu' meu...

Si totul a plecat de la sah.

Vizitator
Postat

Narcisist. :)

Nu...aproape deloc.

Egoist.

Maxim!

Vizitator
Postat

Mda, cu parere de rau si fara suparare, dar aici iti dau dreptate..intre doua nu prea vrea sa fie nimeni salvat.

Nu e deloc bine.

Crede-ma!

Vizitator ccfdtig
Postat

Nu...aproape deloc.

Egoist.

Maxim!

Oare si histrionic ? :)
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...